- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
albinolynx
üzenetére
Szevasz albinolynx!
"Értem. Ez a leglényegtelenebb része a számomra. A többi fennmaradó kérdésben tudsz segíteni?"
Értem. Nos én nem tudom mi a lényeges és lényegtelen neked, mert nem közölted.
De ezt nem is próbáltam mérlegelni.Egyszerűen csak megpróbáltam segíteni a célod elérésében.
Ugyanis ha natív MicroWin-t használsz, akkor sem virtuális gépre nincs szükség, sem XP-re (legalábbis emiatt). Ezzel a felállással a többi kérdésre nem kell már válaszolni, mert azok egyszerűen fel sem merülnek.
Sajnálom ha ez a megoldás nem felel meg, azt már neked kell tudni miért.Egyébként nem esélytelen virtuális gépből soros porttal kimenni fizikai interfészre (akár még USB-sre sem), de mivel ezt az összeállítást így ahogy leírtad még sosem próbáltam, nem írtam rá semmit.
Használtam már virtuális gépen S7 szoftvert, de az nem Virtualbox volt, hanem MS VM.
Van RS485 átalakítóm, de nem az Ebay-en vettem.
Használtam már virtuális gép alatt futó S7 programot, de az nem MicroWin volt, hanem Step7.
Használtam már virtuális gép alól host-ra dugott interfészt, de az nem RS485 átalakító volt, hanem PC adapter USB.Részemről ezzel a válasszal kell beérned...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Sorozatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest