- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Szerintem minden dokumentáció beszerezhető mindenféle herkentyűjükről.
Legalábbis eddig még sikerült. Azt nem mondom hogy mindig egyszerű volt, de ezt nem a dokumentumok hiánya hanem épp ellenkezőleg a gigantikusan sok dokumentáció okozta, meg az hogy rossz helyen kerestem.Hasonlót tudok mondani omronnal kapcsolatban is, bár ott nagyságrenddel kevesebb automatizálási eszköz van (szerintem) mint a siemensnél.
Legutóbb pl. nem kis nehézséget okozott egy Omron analóg modul doksijának a beszerzése.
Előtte meg omron MX2 frekvenciaváltó pulse train kimenetével gyűlt meg a bajom, ugyanis csak a sokadik doksi és sokadik teszt alapján derült ki, hogy ez a típus nyomatékkal arányos impulzus kimenetén csak PWM formában tud jelet adni, pulse train formában nem, a hozzá kapcsolt PLC bemenet meg csak az utóbbit tudta fogadni, az előbbit nem. Analóg bemenet meg nem volt.
A problémát sikerült megkerülni.Sajnos ilyesmi előfordul.
Nézzük a jó oldalát. Mindkettő gyártó sokkal jobb (szerintem) mint bármelyik olasz cég bármilyen elektronikus herkentyűjének a dokumentálása és a doksihoz való hozzáférés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- Suzuki topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Kuponkunyeráló
- EAFC 26
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- ASUS ROG Swift PG32UCDM QD-OLED 4K 240Hz gamer monitor eladó / BOLTI ÁR 500E+
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- HP OmniBook 7 Flip 2-in-1 Next Gen AI Laptop, BONTATLAN, VADIÚJ!
- Gyári Garanciás Samsungtól vásárolt 12GB/512GB Titanium Yellow S24 Ultra
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest