- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Imádlak Bulgária
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Üdv!
"online-ban miért nem működik az undo??"
Most már megkérdezem: TIA portálra vonatkozik a kérdés?
Egyébként régi step7-ben nem lehet undozni ha a blokkot elmented. Amíg el nem mented, addig lehet.
Hha online blokk listából nyitott blokkot szerkesztesz, akkor a blokk PLC-be letöltése után nincs undo, mivel az a blokk elmentésével egyenértékű (de előtte van).Ha offline blokkot szerkesztesz, vagy offline blokkot online monitorozol és úgy kezdeményezed a szerkesztést, akkor letöltés után is van undo, mert az nem minősül a blokk mentésének (offline blokk mentése file-ba történik, nem a PLC-be). Ha azonban elmented, akkor ott sincs undo lehetőség.
(Merész dolog online blokkot szerkeszteni)Más:
Akartam írni a múltkor a P terület BLKMOV-olása kapcsán, hogy nem tudom mire kell ez neked és milyen P-ket akarsz másolni, de szerintem ha eltűnik egy P byte a másolt területről, akkor szerintem a BLKMOV hibát fog visszaadni és nem másol semmit (tehát ekkor azt sem ami megmaradt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Robotporszívók
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Windows 11
- OLED TV topic
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest