Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KB.Pifu
tag
válasz
Dezsi82
üzenetére
szia!
örülök, hogy ezekre a különbségekre rávilágítottál, utána kell néznem egyesével mind, én inkább grafikai és logikai hasonlóságokra gondolok, ami egy átlag user-t segít a tájékozódásban, pl mindkettőnél paraméterátadás nagyban hasonlatos, tehát ha nem is tudja akkor sejti hogy hol lehet a válasz, ami pedig a legfontosabb, hogy az F1, itt segíti az embert.
Sokat gondolkodtam, hogy mitsubishi vagy omron legyen a következő, ez akkor eldőlt, amikor élőben kelett monitorozni a mitsubishi PLC-t és semmi súgó vagy hasonló támasz nem volt, lehet verziószám hiba, de akkor sem volt túl megnyerő, pl internet csatlakozás nélkül meg voltam lőve, amikor két merker bitet logikailag összeszorzott és az eredmény az L1018-ba adta meg. Azóta se tudom milyen adat terület ez, de talán most megmondja valaki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Autós topik
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest