Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
levelko
üzenetére
Helló levelko!
Én sem értem teljesen mi is a kérdés.
Ha megvan a forrásprogram szimbólum nevekkel és kommentekkel, akkor az látszik akár monitorozol (online nézed) akár nem. Feltéve hogy bekapcsoltad a megjelenítésüket.
Ha nincs forrás és a PLC-ből töltötted át a programot, vagy közvetlenül online nézed, akkor nem lesznek szimbólum nevek, mert honnan lennének?Ha az a gond, hogy van egy forrás, de az nem egyezik a PLC-ben lévővel, vagy két külön nem egyező projected van amelyikből az egyik tartalmaz szimbólumokat, de nem aktuális, a másik nem tartalmaz de aktuális, akkor több lehetőséged van arra, hogy legyen egy szimbólumokat tartalmazó aktuális programod, de inkább te írd le mire vagy kíváncsi mint hogy én soroljam fel teljesen fölöslegesen az összes lehetőséget amire aztán azt írod hogy nem arra gondoltál :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó SK Hynix PC801 2TB M.2 2280 NVMe PCIe Gen4x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
- Eladó kártyafüggetlen Google Pixel 8a 128 GB okostelefon, fekete (Obsidian) színben
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- LG UltraWide 34WQ75X-B Ívelt Monitor! 34" 3440x1440 / 4K / 99% sRGB!
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest