Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Tomasz72: Jimi home multiméter
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
Szabest
üzenetére
Helló Szabest!
Annyit tudok biztosan mondani, hogy amit szeretnél azt meg lehet csinálni a TBL_FIND függvénnyel.
Sajnos nem annyira egyszerűen, hogy megadsz neki pár paramétert és pont azt a DB-t pont úgy fogja használni ahogy te szeretnéd, kell egy kicsit gépészkedni hozzá. A feladat amit meg akarsz oldani elég specializált, ez a függvény pedig meglehetősen nagyvonalúan általános. Meg is írhatod a kereső függvényt magad is, ez a másik lehetőség. Nem nagy ördöngösség, de kell hozzá egy kis gyakorlat.
De hát éppen ez adja a szakma szépségét (szerintem)
A TBL_FIND bárhonnan kezdheti a keresést és bármennyi adatot át tud nézni (már ami a DB-k és struktúrák méretének korlátain belül van).
Én a hasonló feladatot (amikor általam nem ismert blokkot kell használni) először ismerkedés céljából egy külön teszt programot készítek és szimulátorral (vagy teszt célra összeállított PLC-vel) kipróbálom hogyan működik, hogy kell használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T14 Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest