Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
liderces
csendes tag
Nem kötekednék de szeretném kivesézni miért nem való ilyen célra a PLC? Sajna a kapunyitó gyári agya nem megbizható ha most meg is javittatom jó ha egy évet kibir megint elromlik és megbizhatatlan!
Igen szeretném tanulni is, de még nem vettem meg csak felmérem a terepet. Viszont ipari és bármikor ujratölthetem bele a progit amit gépen szerkeszthetek kényem kedvem szerint.
mondjuk ha lenne egy Mitsubishi fx sorozato PLC esetleg akad hozzá kábel is de progit nem találok, ill egyet levadásztam de abban is kellene segítség hogy lehet elindulni a program megírásában.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Inspiron 5402 - 14" FHD / i5-1135G7 / 24 GB RAM / 512 GB SSD/ Szürke
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Beszámítás! Motorola Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- 27% - Corsair SF1000 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest