Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amennyire elnézem én ezt a modbus témát, tényleg nagyon rosszul álltam hozzá. Akkor megközelítem másik oldalról. Egyenlőre csak tegyük fel eset.
Tegyük fel vásárolnék egy PLC CPU-t egy kifejlesztendő elektronika tesztelésére. Kicsit bele kellene rázódnom a programnyelvekbe is (részemről az utasítás listás feküdne jobban, asm / c-s vagyok). A CPU-ra csak egy olyan egyszerű programot kellene megírnom, ami egy hozzá kötött modbus-os elektronika egyik állapot regiszteréből adatot olvas, és ír oda vissza. Igazából semmi mást nem is kell tudnia, csak ezt ciklusban. Van hozzá laptop, winXP, a többiről gőzöm sincs. Azt vennem kell. Utolsó tápegység és csatlakozó kábelig mindent a nulláról. Ami példát láttam utasítás listás garázsajtó vezérlésre pld, annak a szerkezete nem hasonlít sem egy C programra, de még egy VHDL kódra sem. Szóval az elején kellene kezdenem, mert valami nagyon zöld ebben az egészben.
Ha mindezen tényleg keresztül akarom rágni magam, cirka mennyi pénzembe fog kerülni, és durván hány oldalnyi doksit kellene megemésztenem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háztartási gépek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Dell G15 5511 i7-11800H / RTX 3050 Ti 4GB / 16GB RAM / 512GB NVMe 15,6" FHD 120Hz WVA
- Eladó Apple iPhone 11 128GB piros (PRODUCT RED) színben
- Samsung Galaxy S25 512GB HIBÁTLAN!ÚJSZERŰ!Kártyafüggetlen
- Iphone 13 White 128Gb újszerű állapot, független
- ELKELT - Apple MacBook Air 2025 13.6" M4 10C/8C - 256 SSD - 16GB RAM - 3 ÉV GARANCIA
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30% : UPDATE! 03.13!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest