- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 5
- (kiemelt téma)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-06 10:47 Téma összefoglaló
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
-
fausto
addikt
-
zozika84
őstag
-
Sliderxy
senior tag
Hát ha nem is havonta, de legalább évente.
Emlékszem annak idején amikor a Lionhead Studios által fejlesztett Black & White játékot promózták izgatottan vártam minden apró hírt. Aztán mikor megjelent csak ámultunk. Mindenki erről beszélt, ezzel játszott körülöttem. Imádtam, mert mertek újat mutatni és engem rettenetesen szórakoztatott.
-
mkrisz12
tag
-
mkrisz12
tag
-
KaitouP
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
-
Sanyi.mTs
addikt
-
Frod
addikt
-
WhiteWalker
nagyúr
-
cactuar
senior tag
A Sea of Starst várom, remekül néz ki. Kár, hogy ezt is átrakták 2023-ra.
-
Bencus88
nagyúr
-
NorDezs
senior tag
-
koncsik
MODERÁTOR
-
cactuar
senior tag
-
kevike576
senior tag
-
.LnB
titán
-
Moby
veterán
Ez megint ilyen rózsaszín köd, mert a gamepass sem úgy indult, hogy minden cím day1 belekerül. Az, amilyen ma a gamepass az egy viszonylag hosszú szolgáltatásfejlesztés eredménye, ami nem egyszerre szakad rá az emberekre. Nemhogy ünnep nem volt, senki nem is igazán tudta mit lehet mahjd elvárni tőle, ráadásul rendesen összeakasztotta a bajszát miatta a boltokkal az ms, ami odáig jutott, hogy bolthálózatok bjkottálták a lemezes xbox játékok eladásait. Ne fújjatok mindennel kapcsolatban ilyen rózsaszín lufikat, mert az ilyenekből jönnek azok a csalódások, amiknek nincs is racionális alapja. Ehhez képest az új psplus indulása sokkal könnyebb, és simább, nyilván, hiszen volt kitől eltanulni mindent. Persze így már eléggé konkrét elvásárok is vannak vele szembe, amikkel a gamepassnak még nem kellett szembenéznie.
-
.LnB
titán
-
törölt tag
-
Moby
veterán
-
Moby
veterán
Nem régióváltás kellene, hanem az, hogy ne legyen az accountnak régiója. Ez az egész régiózás a mai világban egy vicc. Az emberek az internetről vásárolnak úgy, hogy azt sem tudják melyik országban van a weblap, ahol jár, hova van acég bejegyezve, és végül milyen országból fogják kiszolgálni.
Vagy a sony vállaja, hogy idehoz a BIX-be szervert, és arról, és csak arról fog engem kiszolgálni? Saját szerverei sincsenek, az MS-től, az akamaitól, a cloudflare-től bérli, meg mindenkitől, akitől éri. Ha letöltök egy játékot a szerverükről, lehet, hogy egy spanyolországi, vagy skócia szerver fog kiszolgálni, és ők meg izolálnak engem tartalmaktól egy országkóddal?
Kapják be! Ortodox japán buzeránsok. -
fausto
addikt
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
Deck
titán
-
Wlac
Ármester
-
törölt tag
-
fausto
addikt
-
crue
őstag
-
d@vee
őstag
-
pr0bi
senior tag
-
Gorgonka
aktív tag
Igen, ez nálam is sokáig probléma volt. Nehezen engedtem el a dolgokat (végignéztem a Heroest is
). Az Assassin's Creed játékok hozták el a változást. Abban is elkezdtem "felszedegetni" a kérdőjeleket, aztán valahol a felénél már rettenetesen untam. Berágtam és letöröltem a játékot. Mivel nem omlott össze a tér-idő kontinuum, gondoltam akkor innentől csak azzal játszok és csak addig, amíg tetszik.
Szerintem a kor is benne lehet ebben. 40 múltam, szóval már nincs olyan sok időm, azt a kicsit meg nem vesztegetem olyan munkára, amit utálok, olyan játékra, amit unok...stb. -
Kendek
MODERÁTOR
-
marinea2
addikt
-
marinea2
addikt
-
Lackooo84
nagyúr
-
törölt tag
-
WhiteWalker
nagyúr
-
krx21
nagyúr
-
-)Verso(-
támogató
-
KaitouP
nagyúr
-
Jakesz
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
-
fausto
addikt
-
-=Jam=-
addikt
-
Frod
addikt
+1, számomra a teljes "growth culture" egy totális nonszensz, de annyira, hogy rendesen zavaró is. Azt hinné az ember, hogy teljesen logikusan felfogható, hogy mindennek van egy tetőpontja, vagy egy reális elérhető bázisa, de a cégeknek évről évre minden is kell.
#108272 erahurka
Elég gyakran. Fizetsz egy hónapot, lemondod, kb pár héten belül biztos beajánlja az akciót.
Én sem használtam soha, de nagyon gyakran van szó róla neten, játékos közösségekben, oldalakon, stb. -
Moby
veterán
-
mrThomi
addikt
-
mrThomi
addikt
-
Frod
addikt
-
Kendek
MODERÁTOR
-
TrishtanAG
senior tag
-
Moby
veterán
Első ránézésre pl a zelda botw2-ben semmilyen ágynemű nem fog gyűrődni, se túl sok új assetet nem véltem feldezni, de biztos ott más indokok állnak a háttérben (covid, ukrán háború hatása japánra, a magyar csirkefarhát árstoppja, stb). Másrészt a játékkészítésre pont igaz az a matek hogy ha egy anya kilenc hónap alatt hord ki egy gyereket, akkor kilenc anya egy hónap alatt hordja ki ugyanazt a gyereket. Harmadrészt sosem volt ennyi stúdiója egyiknek sem, és sosem volt ennyi fejlesztést segítő tool, amikkel már hobbiszinten olyan projektek készülnek, amitől az ember lehidal. Persze a nemteljesítésre mindig zseniális indokok lesznek. De hogy-hogynem, az sosem merült fel indokként, hogy valahol a prioritások rettenetesen elbaszódtak.
-
Blaze_
aktív tag
-
RangerFox
Topikgazda
-
Lackooo84
nagyúr
-
undercover
őstag
-
N@idia
őstag
Szerintem az kizárt, hogy a PS Studios játékok benne lennének megjelenés napjától a drágább csomagban egyszerűen azért, mert akkor senki nem venné meg teljes áron, ha egy egy ilyen előfizetésben megkapja az összeset jóval olcsóbban veszteséges lenne számukra, de a gamepass is az volt az elején, aztán termelte csak a profitot ma pedig az egyik legjobb dolog xbox-on.
-
KKaresz45
senior tag
-
Kendek
MODERÁTOR
-
Kendek
MODERÁTOR
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
koncsik
MODERÁTOR
-
TrishtanAG
senior tag
-
WhiteWalker
nagyúr
-
TrishtanAG
senior tag
-
Moby
veterán
-
Peace
nagyúr
-
Moby
veterán
-
Peace
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
-
F-ECT$
titán
Nem is tudom, hogy örüljek-e vagy sírjak. Ismét egy remake egy új cím helyett. Mondjuk a Max Payne 1-2 az egyike annak a talán 8-10 játéknak, amit egynél többször végigjátszottam (nem vagyok egy többször végigjátszós fajta, inkább keresek mindig valami újat). Anno nagyon betalált nálam az a játék, a hangulat, a grafika, a szotri, a játékmenet, a zene, a hangok, életem egyik legnagyobb játékélménye volt. Szóval valószínűleg kénytelen leszek negyedszerre is végigjátszani ha kijön. (Mondjuk nem is volt túl hosszú.)
A 3 viszont egy szenvedés volt, totál nem jött be nálam a helyszín és stílus váltás.
-
Sliderxy
senior tag
-
-=Jam=-
addikt
-
.LnB
titán
-
Ramoskaa
senior tag
-
Scholes9
nagyúr
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
-
KaitouP
nagyúr
-
marinea2
addikt
-
Sliderxy
senior tag
-
3L1T3
addikt
-
Kendek
MODERÁTOR
-
ldave
félisten
-
syIex
nagyúr
-
Zsinder
aktív tag
-
Sefter
veterán
-
madkiller
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 5
- (kiemelt téma)
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fogyjunk le!
- Vicces képek
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing kormányszett garanciával hibátlan működéssel
- Xbox 360 Kinect
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- Apple iPhone 16 128GB Blue - Karcmentes állapot - 90% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És ezekkel nehéz is vitatkozni, mert úgy van, ahogy ő gondolja. Esélyünk sincs.

). Az Assassin's Creed játékok hozták el a változást. Abban is elkezdtem "felszedegetni" a kérdőjeleket, aztán valahol a felénél már rettenetesen untam. Berágtam és letöröltem a játékot. Mivel nem omlott össze a tér-idő kontinuum, gondoltam akkor innentől csak azzal játszok és csak addig, amíg tetszik.

Kendek
RangerFox