Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
őstag
Sziasztok!Pár órája vettem egy ps5-öt, be is jelentkeztem a régi profilomba amit 4-en használtam (8 hónapja nincs meg a 4) és amikor a PS Plus előfizetésekre megyek nem adja fel az opciókat, hogy essential, premium stb.Annyit kapok, hogy “the all new playstation plus” és 18k/12 honap.Ez miért lehet illetve mi a teendő?reset ps, megoldva
[ Szerkesztve ]
-
Csandi
őstag
Épp most nézegetek fejeseket a PS-hez, eleve még azt se tudtam fixre eldönteni, hogy wireless vagy wired és a kontrollerbe dugom, de már épp kezdtem inkább inkább a wired fele billenni, tekintve, hogy a wirelessekből még a 150 ezresekben is olyan negativumok vannak amikkel nem tudnék együtt élni, de talán ez a H9 meghozza amit keresek.
Ha nem akkor PC38X amcsiból, vagy Game One itthon -
Csandi
őstag
válasz Sliderxy #112240 üzenetére
Jelentem elég hasonló itt is az élet Pár piálás havonta munkatársakkal/haverokkal, film/mozi/gaming, nyáron balcsi és/vagy külföld, meg relativ sokszor étterem, ami programnak minősül, akár randi akár haverokkal
Újra kell tölteni a social battery-ket minden alkalommal mikor egy többnapos esemény van, vagy több progi összejön egymás után
[ Szerkesztve ]
-
Csandi
őstag
válasz Peace #112417 üzenetére
PC-n ultrawideon újra"csinálták" az egész játékot. Elég komoly élmény. Röviden annyi történt, hogy sok scene van ahol a bossok/npc-k a kameran kívül pakolgatják helyzetbe magukat de ez ultrawideon már látszott, ezért javítaniuk kellett mindet de, hogy felfedjék hol van ilyen valami 100x kellett újrajátszaniuk az egész gamet azt nyilatkozták
-
Csandi
őstag
Egyetértek mindenkivel, hogy egy OLED TV jobb deal, csak mondtam, hogy a monitorpiacon korrekt az ára
Az asus-t nem tudtam fejből, hogy olyan sok zónás, akkor az valóban sokkal jobb
-
Csandi
őstag
Jötnar Edition-t hol lehet majd rendelni?
-
Csandi
őstag
válasz markknight #137606 üzenetére
PC-s IS vagyok a ps mellett. Nem azért van 240+ hz-es monitor meg sokkal drágább videokártya (és ezzel arányos többi hardver) mint a teljes ps, hogy utána akadgasson a játék és a 60 fps PC-n szar, multi game annyival menjen legalább mint a monitor hz-e, story jatek meg lehetőleg ne menjen 100 alá.
[ Szerkesztve ]
-
Csandi
őstag
válasz markknight #138089 üzenetére
Pedig teljesen jó, nem az UE-vel van baj hanem azzal ahogy sokan kivitelezik. Ahogy példában sem a marhahússal van baj hanem azzal amit a sarki kifőzde csinál belőle.
-
Csandi
őstag
válasz evitiguF #138394 üzenetére
A legtöbb játéknál szerintem alapszabály, hogy performance-ban kell játszani ha nem szeretnél észrevehető FPS droppokat.
Egyébként a legtöbb játék 4K-nak van hazudva, de amugy csak 1800p, nem pedig 2160. Ezt persze nem igazán veszed észre egy 4K kijelzőn sem, de attól még az nem natív.
Arról viszont nincs infom, hogy van-e olyan játék ami Quality-ben 2160p lenne, Performance-ban viszont csak 1800p. Tippre, de javítsatok ki ha tévedek, ami eleve nem natív az mindkét beállításban 1800p marad, csak mondjuk textúrákat butít, hogy menjen 60fps-el.
[ Szerkesztve ]
-
Csandi
őstag
válasz Lincoln76 #141996 üzenetére
Sony H7 és H9 még mindig az ajánlásom, nekem meg haveromnak beváltak, de múltkor itt leszóltak érte és nyilván itt sme az első fejes, gamerből voltak hyperx-ek, razerek, logik, steelseriesek, de volt AT-m meg Beyerem is. A Beyer volt nyilván a legjobb de ps-hez az nem játszik
[ Szerkesztve ]
-
Csandi
őstag
válasz Eclips21 #142018 üzenetére
A Beyert azt PC-n használtam, AMP+DAC al, 250 Ohm os verzió, szóval azt ne hasonlitsuk ehhez
Azt csak azért tűntettem fel, hogy nem úgy ajánlom a Sony H7-H9 teóskat, hogy életem első fejese és úristen el vagyok ájulva, hanem azért van releváns tapasztalatom az elmúlt évtizedből gamer és profi fejesekkel, és így is azt mondom, hogy az egy jó vétel, szvsz jobb mint az a steelseries
Egyébként ha kontrollerről szeretnéd használni és be tudod valahogy szerezni rendes áron akkor PC38X a legjobb választás ha nincs igényed wirelessre. Én is majdnem azt vettem, de amíg nem volt tiszta, hogy lesz discord ps-re, addig úgy voltam vele, hogy kell a Sony dual connectionje, dongle-el ps-be, bluetoothal telóra és azon dc hogy tudjak haverokkal beszélni közben rendesen[ Szerkesztve ]
-
Csandi
őstag
válasz Mezcal #143456 üzenetére
Gyorhajtásért befizetsz egy kicsit aztán megy tovább az élet, nem repül semmi.
Versenyre meg tudsz menni pl. Euroringre, befizeted a napidíjat aztán csapatod a pályán, vagy építesz autót és nevezel valami bajnokságra rallyban/rallycrossban stb., vagy benevezel pályanapokra
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest