- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
wolf13 #43809 üzenetére
Sok összetevős nagyon hogy kinél mikor romlik el egy konti. A gyári állapota, a játékos keze (speciel nekem gyenge kezem van), a legtöbbet játszott játéktípus és a játszási gyakoriság. A legtöbb kontroller nálam az Overwatch-os időszakomban halt meg (2 db), mert ott egyértelműen széjjel volt használva az analóg a rá mappelt ugrás és melee miatt. A harmadik pedig teljesen érdekes eset nálam, mert a piros csak coop-ban volt használva vagy csak nagyon vész esetén ha csutkán volt a fő irányítóm. Fele annyit sem ment mint a másik három és mégis beadta a derekát. Ezt viszont javítottam az előzőleg elhullot alkatrészeiből. Eléggé macerás munka volt... Nem is vállaltam be többször. Az utolsó a terepmintás konti, ami most December környékén adta meg magát és kezdett el driftelni a jobb kar.
Mondjuk engem egy ilyen statisztikába belevenni nem túl reprezentatív, mert RENGETEGET játszom. Nem ritka a napi 6+ óra sem. Simán lehet hogy nálad annyi használati idő hónapok alatt jön össze, mint ami nekem egy hónap alatt. Tegnap is valami 9 órát dungeon-eztünk haverokkal a Neverwinter-ben mire kiájultunk mindannyian...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Eladó - Használt PS5 - (CR - 1116A) - FAT
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest