- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
Lincoln76 #141673 üzenetére
Az egész szinte már túl valósághű, ha visszakapcsolok a monitorra, inkább tűnik a grafika óvódás játéknak, pedig úgy is nagyon szép, de VR-ben egy autóban csak ülni, szinte minden, mint ha ott ülnél és semmi nem látszik abból, hogy ez egy játék.
Hát én nem tudom, nekem tökre nem ez jön át. Én nem tudom milyen retek felbontáson renderel, de bent is, kint is (social screen) rettenetesen homályos az egész, és az egész vizualitás nagyon komoly kihívásokkal küszködik, hogy valahogy kicsepegjen ebből a low budget konzolból. A szándék jó, az élmény ezzel együtt sem rossz, az immerzió összehasonlíthatatlan, de ez a GT7 2D-ben is eléggé ergya a vizualitást tekintve. Ezzel arányosan izzadtságszagú kínlódás lett ezt PSVR2-re kiadni. Nekem rohadt nagy csalódás volt az egész még úgy is, hogy a PSVR1+GTS után eleve moderáltak voltak az elvárásaim.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Philips LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Gyúrósok ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest