Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Nem úgy volt, hogy mától indul a God of War Ragnarök előrendelés?
-
Aichon
csendes tag
-
Steven King
csendes tag
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Akkor viszont nem vagyok képben mi a különbség a hűtőborda és a takarólemezek között, amik a hő elvezetéséért felelnek. Ssd esetében mik a takarólemezek? Valamiért azt gondoltam, hogy amik az ssdről elvezetik a hőt azok a hűtőbordák.
Lehet, hogy nem vagyok képben az alzával, de tudtommal alapvetően nem magyar. [link] -
-=Jam=-
addikt
válasz
Steven King
üzenetére
Csak ez nagyon nem az, amiket ő linkelt. Ez magára az SSD-re borda, amit ő linkelt, azok meg a takarólemezek szerepét váltják ki egy baromi nagy hűtőfelülettel, így a hő nem reked bent, mert ezek kivezetik teljesen.
Amúgy az Alza.hu mióta nem magyar?

-
válasz
Aichon
üzenetére
Ha már egyetlen egyszer is rendeltél tőlük ps5 gépet és meg is kaptad, akkor mindig "csúszni" fogsz a sor végére, mert ilyen fos a rendszerük, mivel korlátozott darabszámban elérhető még mindig, éppen ez miatt akit màr kiszolgáltak annak szarnak a fejére sőt fél év után törlik a rendelést, ergo akiknek első rendelés azok élveznek prioritást! Így lehetséges,hogy aki tavasszal rendelt az már megkapta, aki meg tavaly, de volt már rendelése az meg nem! Így gondolom már világos 👍 Ezért ha már rendeltél, akkor másik email címet kell megadni és más adatokat, mondjuk tesód vagy barát címét stb...és akkor nem szűri ki a rendszer, ennyi!
Ja és nem csak az Alzánál van így, más boltoknál is találkoztam már ezzel a módszerrel
-
eihwaz
tag
Sziasztok!
Ezt a játékot szeretném megvásárolni:
[link]
Nincs ötletetek, hogy hogyan tudnám beszerezni a Miles Morales nélkül?Köszönöm
-
Peace
nagyúr
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Nem túl biztató.
-
Moby
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Próbáljátok meg ezt a 3D agybajt kikapcsolni.
/a PS5-ben
-
TrishtanAG
senior tag
-
tachikoma
aktív tag
válasz
s1ckness
üzenetére
Ha lehetne kapni ilyeneket itthon, akkor nem kellene aggódni a túlmelegedés miatt, meg hogy heatsinkes SSD legyen berakva:
Silverstone SST-TP06S
Sabrent SB-PSHS
Damomco SRP-PS5-BLACK
ElecGear EL-P5C
Graugear G-PS5HS03Ismer valaki esetleg ilyesmit itthoni beszerezhetőséggel (mert azért a postaköltség is elég húzós külföldről)
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy a pluss essential előfizetésbe mikor kerül be a horizon forbidden west?
Lehet tudni, hogy mikor milyen játékok kerülnek majd be?
Köszi a választ. -
fenky
tag
Képzeljétek, megkaptam az Alzától a decemberi PS5 rendelésem (csak gép) az eredeti 185-ös áron. Pedig azt hittem ebből már csak törlés lesz.
-
Medocsabi
addikt
Segítsetek pls. Milyen paramétert kell nézni egy fejhallgatónál, ami a max hangerőre vonatkozik? A kérdés azért lenne fontos,mert eddig egy ezer éves PDP LVL40 jack dugós fejhallgatót használtam,de tönkre ment. Gondoltam akkor nézek vezeték nélküli fülest, mert mindig akartam (kényelmi szempont,hogy nem kell lerakni ha kimegyek sörért pl
).
Vettem is egy HyperX Stinger Core Wireless PS5-t, ma kipróbáltam, és elég nagy csalódás,mert rohadt halk max hangerőn. Kb a régi füles 50%-a. Nekem sajnos elég komoly hallás csökkenésem van,így ez fontos számomra. Oké,vezeték nélküli, sejtettem,hogy nem lesz egy Sound koncert ereje, de így,hogy 2x annyiba kerül a Hyperx, tényleg nagy csalódás.( meg edzéshez egy szintén nem mai darab Huawei AM61-et használok,annak nincs gond a hangerejével, pedig az sem egy drága darab) A gépen maxra állítottam a hangerőt, lehet a fejhallgatót is valamilyen szoftverrel kicsit boostolni,vagy ez így ennyit tud?
-
dvd_R+
őstag
Köszi mindenkinek a választ
már nyomkodtam a tv-n az összes hdmi-t
ki is húztam be is dugtam a kábelt stb..
ha forrasztva van akkor szívás.. jatek mentések, letöltött jatekok, és persze ps fiókok offline amiknek mar nem tudom a loginját.. amiken voltak ps storeból sok jatek vásárolva
ezek mind mentek a levesbe..
Köszönöm az infokat akkor hétfőn-kedden látogatást teszek az üllői útra

-
3L1T3
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Játszom vele és nehezebb, ami logikus hiszen a valóságban is!

-
válasz
dvd_R+
üzenetére
A konzolokat itthon nem javítják, hanem ott helyben adnak helyette egy másikat.
Ha van beszerelve M.2 SSD, akkor azt mindenképpen szereld ki belőle mielőtt gariztatod. A nem lementett vagy felhőbe feltöltött adatok, vagyis főleg a játékállások azok sajnos elvesznek, mert ezek a gyári, alaplapra forrasztott SSD-n tárolódnak. -
dvd_R+
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Szia!
Alza valószinűleg a kinti cseh akármikhöz küldené ahogy mindent is oda küldenek..
aztán vagy javítás vagy csere lenne de szerintem csereA kérdés ha a triwarden kft-hez küldöm (tehát ne is hivjam a sony ügyfélszolgálatot mert egyből ide irányítanának ?) akkor javítás lenne vagy csere egy új ps5 -re ?
A gondom az ha új pst kapok eltünik minden a gépről ami rajta van most hiszen a benne levo ssd-t is bukom
viszont ha javítás történne akkor előtte kivehetem az ssd-t mielőtt visszaküldöm ?
-
válasz
dvd_R+
üzenetére
Triwarden Kft. a hivatalos szervizpartner, a leggyorsabb ha oda juttatod el. Számla vagy jótállási jegy kell hozzá, és egyből cserélni fogják. Az ügyfélszolgálat is ezt javasolná, de persze az Alzán keresztül is intézheted, ha úgy kényelmesebb.
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok!
Volna egy PS5 gépem ami eddig hibátlanul ment, majd most nem add képet, no signal a tv-n
néztem videót / olvastam, hogy hosszan nyomva előjön a safemod és ott lehet vele bütykölni
de sajnos nekem odáig nem jutt el a gép..
99% hogy meghibásodott
Az lenne a kérdésem, hogy vigyem oda ahol vásároltam (alza) vagy sony ügyfélszolgálat ?
melyikkel járok jobban ?
cserélik vagy javítják szerintetek ?
-
melega
őstag
Néztem a Konzolboltokat LAOU part 1 25 000 Ft jobb játékok 28 000 Ftba kerülnek.
Akkor már nem instant veszem őket, majd a Lies of Pvel megvárok egy nagy leértékelést, és inkább a többit majd Playstation premium plus 1 éves előfizetés keretein belül veszem meg.
Nagy csomó régebbi játék például GoW Ascension tervben van az kimaradt a szériából.
-
undercover
őstag
Aki játszik az F1 22-vel, csak nekem tűnik sokkal nehezebbnek mint a tavalyi játék?
A fizikát sokkal nehezebb megszokni, nehezebbek a kigyorsítások ha minimum medium TC-t használ az ember és néhány kanyarban igy az AI sokkal jobban tud kigyorsítani.
Tavaly az AI nálam volt vagy 100 körül most a 80 is kihivást jelent meg pályafüggő mi fekszik. Meg nehezebb terelgetni is a kanyarokban az autót könnyebben megforog az ember.
-
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Ja,hogy ja, akkor gyakorlatilag felhúzták egy kicsit grafban azt ennyi, na menjenek a pics...17K-ért! Egyre viccesebb ez a játékipar, vagy inkább szánalmas
-
válasz
agyhalal
üzenetére
A dokkolóhoz amúgy sem elég az a kakaó amit a konzol USB portja lead, de valószínűleg az 5 wattos adapter is kevés lesz hozzá. Két kontroller egyidejű töltéséhez inkább egy ~3 amperes (ennél nagyobb nincs is), vagyis ~15 wattos töltőre lenne szükség. Maga a kontroller 5V / 1500mA-t kér, ami 7,5 watt, ez rá is van írva az aljára.
De ha rádugod, és a kontroller LED-je elkezdi jelezni a töltésfelvételt, akkor jó lesz. Viszont ha túl gyenge a töltő, akkor nem fogja tölteni. -
válasz
Cimbee
üzenetére
Ezt neked kell tudnod, hogy milyen célból szeretnél tárhelyet bővíteni.
Beépített M.2 SSD - innen futtatható minden játék.
USB-s külső SSD/HDD - erről csak a PS4-es címek futtathatóak, illetve csak tárolásra lehet kimásolni a PS5-ös játékokat.A konzol szétszedése addig a szintig nem jár garanciavesztéssel, hogy leveszed a két oldallapot, meg az M.2 SSD foglalat takarólemezét. Ha ügyes vagy, akkor még a ventilátort is ki tudod szedni anélkül, hogy visszaszerelés után nyoma maradna. Ennél jobban nem lehet megbontani, mert ahhoz fel kell sérteni a lezáró matricát.
-
agyhalal
aktív tag
Sziasztok!
Van bármi a hátránya annak, ha a kontrollert dokkolón töltöm, de nem a konzolon keresztül, hanem egy 5 wattos hálózati adapterről? Használaton kívűl mindig a dokkolón lenne és nem szeretném kihúzni az adaptert, ha feltöltött a kontroller. -
vm93hun
aktív tag
válasz
Elderath
üzenetére
Szóval úgy adódott, hogy végre upgrade-eltem Premium-ra, így most belevágok 1-2 játékba, ami elém tárul a szolgáltatás által.
Nem úgy volt, hogy csak a tartalom bentléte erejéig van hozzáférésem az adott tartalomhoz? Gyanus volt nekem, hogy a letöltött/letöltés alatt levő játékokra úgy hivatkozik, hogy "Purchased". Betettem a Queue-ba a ThomasWasAlone-t is (ami majd letöltődik amíg a RDR2 települ) és addig poénból beröffentettem a PS3-at, hogy esetleg le tudom-e onnan is tölteni:
-
Cimbee
aktív tag
Sziasztok!
PS5 ssd upgrade-re mit ajánlotok? Külsőt vagy belsőt inkább? A gép még vadi új, szét lehet szedni,nem jár garancia vesztéssel?
-
Elderath
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
köszi akkor lehet upgradelek premiumra, mert van jó pár ps4 game ami csak ott elérhető és így már érdekel, ha lehet natívan tolni
-
Valaki megvette a Klonoa 1-2 újra kiadott változatát? Én imádtam , de kicsit soknak tartom a 17K-t érte
-
Elderath
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
nekem extram van csak és ott csak streaminget ír ha upgradelem,de akkor úgy néz ki le lehet tölteni. Erre voltam kíváncsi köszönöm
-
F-ECT$
titán
válasz
toyasoslecho
üzenetére
Köszi! Az vajon mitől függ, hogy némelyiket egyből a könyvtáramhoz tudom adni, némelyiket meg kosárba kell tenni, és csak utána tudom megvenni 0 Ft-ért?
-
Elderath
addikt
premiumnál ahol az van írva, hogy upgradeljem, hogy stremelhessem azt nem is lehet leszedni a gépre csak streamelve lehet játszani? Natív PS4es játékokról van szó. Pl ott a mafia remake és csak streaminget ír rá.
-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Ha a magyar profiloddal bejelentkezve aktiválod a Beállítások > Felhasználók és fiókok > Egyéb > Konzolmegosztás és offline játék opciót, akkor a letöltött játékokkal fogsz tudni játszani a másik account-od alatt is. Viszont a csak streamelhető címek így nem fognak menni, azokat csak azzal a profillal lehet amelyen él az előfizetés (ez az Extra csomagszintet nem érinti).
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
van egy amerikai (elsődleges) és egy magyar profilom a ps5-ön, kérdésem az lenne, ha a magyar profilon fizetek elő a ps+ extrára (mert ott jelenleg jóval olcsóbb a magas usd miatt) a katalógusban letölthető játékokat fogom tudni játszani az amerikai profillal is?
-
syler123
veterán
válasz
ImACeltic
üzenetére
Köszi!
Nem volt jel sajnos, de sikerült megölni. Annyit "csaltam", hogy készítettem egy "checkpoint"-ot kilépéssel a boss előtt. Majd amikor megölt szépen bezártam a játékot a ps-el és mindig ugyanott kezdhettem, anélkül, hogy újra végig kellett volna járnom egy 2-3 perces utat.És így lenne jó a játék, dobjon be a boss elé és semmi gond, nem az zavar, hogy 20-szor meghalok, hanem még végig kell szenvednem ugyanazt a részt újra és újra.
-
válasz
razor1010
üzenetére
Bankkártyát a profilhoz lehet hozzárendelni, nem az eszközhöz. Bejelentkezés után böngészőből is tudsz vásárolni.
A megvásárolt digitális játékaidat a könyvtáradból tudod letölteni (ez a lista ott van a konzolon is), azokat is amelyek a Store felületén nem, vagy már nem látszódnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gaming notebook topik
- Arc Raiders
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)