Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Tajték #164505 üzenetére
PS4nek nagyobb a játékos bázisa.Régebbi játékok multija így kevésbé panganak az ürességtől.Ez mondjuk tapasztalat is.Pl BF1et annyian játszák ps4en, mint xboxon/PCn összesen.Négy komoly exluzív kapott full magyar feliratot.
Fifa: erre a platformra veszik meg a legtöbben.Fifa topikot olvasva a nagyobb tömeg miatt a FUT lapok jobb áron mennek.Ez legalább is a fifa17ben így volt.
COD: a ps4 tulajdonosok előbb kapják meg a dlcket, aszem' 2-3 héttel, mint a többi platformon.[ Szerkesztve ]
-
gabesz82
őstag
válasz Tajték #164526 üzenetére
+1
nekem pl. nincs időm órákat beletolni egy-egy játékba napi szinten, így nekem nem is jár ez a fajta szórakozás-kikapcsolódás? Azért a ne csak a hardcore gamereket szolgálja már ki a játékipar, hanem a casual-eket is mint én pl. Ez egy kicsit olyan mint a Linux-Windows ellentét...[ Szerkesztve ]
PSN: Morfologus82
-
Peetey91
senior tag
Szia!
Mindkét konzol remek kikapcsolódást nyújt. Ha nem érdekelnek a PS exkluzivok akkor azt tudom tanácsolni, hogy pár videót, gameplayt azért csak nézz meg közülük. Én kb 20 éve játszom, de az utóbbi években már eléggé leredukáltam a képernyő előtt töltött időt. Mióta egy éve megvettem a PS-em viszont újra rákaptam, olyan játékélményt nyújtanak, amit kár lenne kihagyni! -
gabesz82
őstag
Szerintem pl. FIFA miatt érdemesebb a PS-t választani, az ottani piac és játékosszám a többszöröse a többi platformnak. Persze ha FUT-oznál egyáltalán... a fiamnak Nacon Wired (nem a pro) kontrollere van, 10 éves tehát nem lapátkezű, neki nagyon jó, nekem viszont kicsi.
[ Szerkesztve ]
PSN: Morfologus82
-
Neoteric
addikt
Az áruk sem ugyanaz. Pro 130k, X 165. Már ha ez szempont.
Multiplayerben szerintem igenis szempont a játékosok száma, főleg pl olyan játékokban ahol kismillió féle játékmód és dlc pálya van, mint pl Battlefieldekben. Nem mindegy, hogy 2-3x annyi játékos oszlik szét és nagy eséllyel tudsz játaszni mindennel megjelenés után egy évvel is, vagy hogy a főbb módokon és pályákon kívül kihalt minden.
PSN: ne0teric_sAN
-
gianni85
veterán
ebben az esetben mi szólhat a PS mellett? - semmi
Lehet valaki azt mondja, hogy nagyobb a PS tábor és multiban több az ellenfél, de ezt akkor lehetne érvnek felhozni, ha üresek lennének az xbox szerverek....Ne tévesszen meg a PRO a névben, semmi profi nincs benne. Ha már két műanyag dobozról beszélünk, akkor az xbox x sokkal jobban össze van rakva.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek