- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
Rigormortiis #259947 üzenetére
Sok exkluzív jön PS5-re is..
-
boost
veterán
válasz
Ehhez a csak GP/GPU-val ja´tszom dologhoz vagy nagyon hardcore gémernek kell lenni, hogy mindent kipróbálj ami újdonságot beletesznek (tehát nem csak AAA címeket tolj), vagy nagyon kazuárnak, hogy neked jó az F1GP 2019, pl vagy a Fifa tavaly vagy az egy éves RDR2, stb.
Az olyan játékosnak, aki kevés játékkal játszik, de az legyen kurrens, friss megjelenésű, AAA, annak nem sokat ad a GP/GPU. Idén pl 3 új játékkal játszottam, Minecraft Dungeons, Tsusimát vettem meg meg a Desperados 3-at. Ezeket mind PS4-re, mert családban az van mindenkinek, de ebből egyedül a MD lett volna GP-ben.
Szóval nekem pont nem jó a GP/GPU. Meg annak, aki igazán friss AAA címekkel szeret játszani.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Már a One X megjelenésekor voltak olyan nyilatkozatok, amiből le lehetett szűrni, hogy rájöttek, hogy elszabták ezt a generációt. A következő jóval érdekesebb lesz, ezt most borítékolom Neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!