Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
redhunter #233699 üzenetére
Sok vezetéknélküli füles van, de a PS4 saját BT-ával egy se megy csak a gold, meg a platinum, azok meg inkább no komment...
Szerintem aki jó vezetéknélküli hangzást akar az az Astro A20-nál kezdi. Vannak TB fülesek olcsóbban, csak azoknak az anyagminősége elég meh... törnek mint a ropi.
-
saelin
veterán
válasz
sp8787 #233697 üzenetére
Ha ugyan azt hozza mint az első, akkor nem lesz vele baj. Nagyon gondolkozom a day one vételen. Szorítom a pénztárcám is, mert azért tisztes backlogom van és azzal sem ártana haladni. Gyakorlatilag How long to beat alapján haladok a gyorsabban kivégezhetőekkel a hosszabb játékok felé. Szép project az idei évre.
-
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU] #233695 üzenetére
7/10
-
Peace
nagyúr
Eddig egy 5.1-es DAC alakította át a hangot optikairól analógra, hogy megszólaljon a 18 éves Genius hangrendszerem. Vért izzadtunk, de sikerült beállítani, hogy működjön az 5.1. Tegnap beüzemeltem az új Logitech Z906-os rendszert. DTS dekódolást tud. Belelestem PS menüben a hanghoz és (szerintem) automatikusan beállította magát, hogy DTS (priorizált ?). Ez így teljesen rendben van, ugye? Mármint, hogy a DTS a preferált neki. Máshoz nem kell nyúlnom? Pókember szépen szólt.
-
sp8787
addikt
válasz
sp8787 #233689 üzenetére
Hands on: Nioh 2 Review - trustedreviews
Nioh 2's most promising evolutions are thanks to fan feedback - gamesradar
Team Ninja Confirms How Long Nioh 2 Is - gamespot
'Nioh 2' killed me 14 times in 90 minutes - engadget
Preview: ‘Nioh 2’ balances difficulty and fun on a knifepointlint - mercurynews
Nioh 2 Final Preview: The Boss Battle That Almost Broke Me - ign
-
30z.Samu
félisten
-
GEIL
addikt
válasz
Wesder #233682 üzenetére
PS4-en is 28-60 fps között ugrál Fortnite STW-ben.....de átlag inkább 30-34 fps....éppen játszogatható. Vbucks farmolás miatt kezdtem el, de maga a játék nem rossz tényleg.....nagyon összetett és sokmindenre kell figyelni ( survivorok, hősök, védők, csapatok összeállítása..fegyverek kraftolása.....sokféle nyersanyag...fegyverek fejlesztése, csapdák....képességek..mit mikor fejlessz és hogyan kombináld rengeteget befolyásol a haladásodban......nem csak a fő küldetés útvonal a lényeg, mert ha az "inventory" rész nincs rendben, akkor csak ketyegsz 60 %-on....pedig a nálad levő cuccokből ütősebb is lehet az összeállítás.... szóval nem hinném hogy ezt teljesen átlátja egy 10 éves gyerek....felnőtt fejjel is bőven lehet gondolkozni mellette.
Fortnite BR-t tavaly április óta nyomom fiam miatt....azóta mindegyik battle pass megvolt kimaxolva...minden skin és cucc kiszedve stb......1998 óta quake3-at játszom ( UT és CS mellett persze)....hát mit mondjak.....kb 1500 órám van a játékban cakk pakk....de az elején nagyon nem éreztem....idegesitő a találati rendszer.....de rá kell érezni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Carlos Padre #233684 üzenetére
-
Carlos Padre
veterán
Mostanában nem volt hír a PS Now-ba bekerült újabb játékokról vagy csak nekem maradtak ki?
-
Carlos Padre
veterán
A Mass Effect: Andromeda verhetetlen áron van most ha valaki még nem zsákolta be.
-
Omateee
tag
Köszi az infót, R6 ment is a kosárba.
Anno Year 2 végéig fix csapattal nagyon jó élményt adott PC-n, csak azóta mindenkinek kicsit "kikopott" a gaming az életéből, maradt a single player vagy casual multi konzolon.Az viszont nem teljesen világos, hogy a Year 1 operátorok ezzel a kiadással egyből unlockolva lesznek, vagy ugyanúgy venni kell őket ingame creditért?
-
saelin
veterán
Hmm, annyira megtetszett a Fortnite hogy vettem egy Battle pass-t. Ahogy nézem az ebből jövő vbucks-ok fedezni fogják a következőt. Nem is rossz.
-
RangerFox
veterán
válasz
nylontacsko #233675 üzenetére
Tudsz több kártyát megadni egy fiókhoz, és vásárláskor megkérdezi, hogy melyikről szeretnél fizetni. Azt nem tudom, hogy egy előfizetés melyik kártyáról fogja levonni a pénzt, arról se tudok, hogy ezt be lehet-e állítani.
-
RangerFox
veterán
válasz
nylontacsko #233672 üzenetére
Igen, bocsi, Digidroidnak ment az előző...
-
wolf13
őstag
válasz
nylontacsko #233672 üzenetére
Szerintem droidnak válaszolt.
-
RangerFox
veterán
válasz
nylontacsko #233670 üzenetére
A második felére a válasz igen, töltheted azzal a kontrollert.
-
nylontacsko
senior tag
Ha addok az account-omhoz még egy bankkártyát, akkor kiválasztható, hogy melyik legyen az elsődleges, illetve, hogy melyikről mit fizetek?
Köszi a választ előre is -
hombre[EU]
veterán
-
freeknight
őstag
Lement a 4. befejezés is a Resident Evil 2-nek. Isteni játék volt, most már tűkön ülve várom a 3. részt is.
Kéne addig is valami játék, Hitmán 2-vel szemezgettem. PS Plusszal csak 5600 ft az alap verzió. Ez tartalmazza az összes pályát? -
Deck
titán
Játék közben néha arrébb ugrik a kép mintha a jobb analógot mozgatnám, pedig nem. Vagy magától neki áll kicsit forogni.. 2 hónapos kontroller. Gari vagy szedjem szét? Tapasztalt már valaki ilyet?
Szerencsére van másik kontrollerem addig is..
-
30z.Samu
félisten
Tegnap valaki írta, hogy a Sims 4-ben ótvar az irányítás konzolon, én most kíváncsiságból játszottam vele egy kicsit. Elsőre tényleg fura, de őszintén szólva rosszabbra számítottam, kicsit szokni kell, de amúgy nem vészes szerintem.
-
.LnB
titán
válasz
markknight #233651 üzenetére
"Van 1-2 COD god ismerősöm ..... Persze ilyenkor a játék a szar"
Nézd el nekik, a serdülőkor ilyen.Azért én nem láttam 2-300 óra tanuló időt egy BR-ben sem. Fortnite-ba a 3. meccsemen 2. lettem. Az is volt az utolsó játékom. "jó én ezt (is) kipörgettem, ennyi elég is volt"- gondoltam
-
markknight
veterán
Főleg ha új vagy a BR-ekben. Rettentően hosszú a tanulás míg eljutsz egy átlagos szintre, és rengeteg tényezőn múlik a siker, nem úgy mint mondjuk COD-ba vagy Overwatchba (igaz, itt értékesebb is 1-1- win) Gyorsan kell lootolni, mozogni, ismerni a pályát, ismerni a fegyók szórását, milyen hopupot, milyen optikát teszel rá, figyelni a kört, hogy ne third partyzzanak be, pingelni, jó utvonalat választani, jó legendet megtalálni, harc közben visszavonulni, healelni stb. Van 1-2 COD god ismerősöm, de az Apexet azért engették el mert nem tudnak ennyi mindenre figyelni és unják, hogy az emberek úgy nyelik a golyókat mint a szivacs. Persze ilyenkor a játék a szar, nem adja meg a lövést, blabla. Ez van, szerintem minimum 2-300 óra mire az emberben összeállnak a dolgok. A randomok pedig különösképpen balfékek ebben a játékban, körülbelül a meccsek 70%-a kuka, kidobott idő. Nem jönnek, lootolnak, bénák, kilépnek stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Xbox Series S
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest