Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #187998 üzenetére
Megint olyan stúdióról beszélsz aki kb. a platformonkénti optimalizációra több pénzt költött mint amiből az egész Metro Exodus készült.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
#42308056 #187995 üzenetére
Ugy kéne csinálni, mint a R*, megcsinálni konzolra rendesen, majd ha az kész van jöhet a PC port, nem egyszerre kiadni minden létező platformra amelyiken képes elfutni valamennyire. Így minden verzió a legjobb minőségben futhatna minden platformon. Ok, a PC verzió késne, de nem lenne sírás, hogy megint csak egy butitott konzol portot kaptak. A nagy bevétel amúgy sem onnan jön.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #187988 üzenetére
Na jó, de egy multiplatform fejlesztő nem teheti meg hogy annyi pénzt önt a PS4-es optimalizációba mint a Naughty Dog. Nem beszélve arról, hogy szerintem a Metro Exodus 3 platformra is kevesebb pénzből készült mint az Uncharted 4 csak PS4-re, ráadásul akkoriban még extra Pro optimalizációs költségek nélkül.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Carlos Padre #187988 üzenetére
"tessék megnézni egy UC4et vagy egy HZDt és újra átgondolni, hogy tényleg a gépek teljesítményével van gond, vagy valami mással"
Ez nagyon is igaz. -
Carlos Padre
veterán
Egy kis vitaindító. Lerágott csont, tudom.
-
.LnB
titán
válasz
BoneDragon #187983 üzenetére
Milyen AAA ex PC játék jelent meg mostanában? Uram. <- ettől most felnőttesebb lett?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
BoneDragon #187967 üzenetére
Engem nem érint a PC gaming, szóval pont lesz@rom
Egyébként kedvenc vesszőparipám, hogy tessék megnézni egy UC4et vagy egy HZDt és újra átgondolni, hogy tényleg a gépek teljesítményével van gond, vagy valami mással?
-
nemorino
tag
válasz
penge111 #187978 üzenetére
Nyilván a szépet most nem pusztán esztétikai értelemben gondolta .LnB, de szerintem gyönyörű a Deadfire, láthatóan javult az első részhez képest, bár szerintem az se csúnya. Tetszenek ezek a crpg-k, most a közelmúltban PS4-re bejelentett Baldur's Gate-re hype-olódtam rá.
-
S e t h
nagyúr
válasz
BoneDragon #187974 üzenetére
Ha három év múlva megveszed, akkor hol vagy költésben pc-hez képest?
Eddig sem grafika alapján választottam játékot, konzolt, és amelyik gyártónál a grafika a preferencia, annak sok babér nem terem. -
ldave
félisten
Ezt a Square féle Left Alive-t várja valaki? Van esélye hogy ebből jó játék lesz?
-
törölt tag
válasz
BoneDragon #187974 üzenetére
Ha három év múlva is kimaxolt PC grafikával akarsz versenyezni akkor nem 2x ennyi lenne egy konzol hanem vagy 5x ennyi
-
.LnB
titán
válasz
Úgy van, mert az igazi PC-s címek mint amilyen a PUBG (mert az annak készült), azok odabasznak grafikailag!
Vagy itt van pár PC ex cím tavalyról: [link] Mind mind "brutális" grafika! -
30z.Samu
félisten
válasz
#42308056 #187972 üzenetére
1050Ti nem egy bitang kártya, de azért el lehet még játszogatni vele. Oké, kicsit játszani kell a beállításokkal.
De abban egyetértek és én is megjegyeztem korábban hogy konzolon a kevesebb FPS ellenére mintha smooth-abb lenne 1-1 játék. Látszik, hogy arra lett megírva. Viszont a Resi 2 PC portja egész jól sikerült, de ez megvolt a 7-nél is, ugyanaz a motor.
(#187973) F-ECT$: Én is örülnék neki, ha alap lenne minden játéknál a 60fps, teljesen más élmény lenne.
(#187974) BoneDragon: Értem én.
-
BoneDragon
veterán
válasz
30z.Samu #187970 üzenetére
Ez teljesen oké, különbségek mindig is meglesznek, mivel ez nem fejlődik évente és emiatt vissza is fogják a fejlődést. Viszont én inkább kifizetek egyben mondjuk 2x ennyit, csak ne kelljen 3 év múlva megvennem a pro, pro x, pro x pro és hasonló társait. Azt hozzáteszem, hogy nem vagyok grafikai buzi, csak nem tetszik ez a tendencia ami megy, teljesen jól elvagyok a mostani ps prommal és nem tervezek pc-re visszatérni, csak na...
-
F-ECT$
titán
válasz
BoneDragon #187964 üzenetére
Látványos? Játék közben kb fel se tűnik, csak ha elkezded alaposan vizsgálni a képeket.
De persze, 2020-ra jöjjön az új gép, én mondjuk jobban bírnám ha 4k@60 Fps alap lenne az első pár évben vele minden megjelenő címmel , és nem arra mennének rá, hogy még szebb grafika, de csak 30 Fps.
Illetve: a videóban látszik, hogy az RT azért sok helyen hátrány mint előny. Sötétben sokszor nincs bevilágítás ott ahol kellene, szinte vakon vagy
/agree -
30z.Samu
félisten
válasz
"Nem, nincs rendben évek óta."
Pont valami ilyesmit akartam írni, ezek a különbségek eddig is megvoltak. Nem csúnya konzolon sem (bár PC és XO között azért néha elég drasztikus a különbség), de látni hogy a PC-ből mindig többet lehet kifacsarni mert folyamatosan fejlődik a technika. Az persze más kérdés, hogy ezért mennyire kell zsebbe nyúlni, ha tartani akarod a lépést.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Metro Exodus PS4 Pro vs Xbox One X vs PC Graphics Comparison
Hogy ne csak az alap konzol legyen. Bőven szép a Pro és az X is.
Viszont a videóban látszik, hogy az RT azért sok helyen hátrány mint előny. Sötétben sokszor nincs bevilágítás ott ahol kellene, szinte vakon vagy. -
törölt tag
válasz
Jó de ennyi erővel jöhetne 2 évente új konzol. Persze van akinek az is belefér, de nem mindenki dobálhat ki az ablakon két évente 100,000 forintokat.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Zoleee83 #187966 üzenetére
Nem, nincs rendben évek óta. Azért vannak állandóan visszabutitva a játékok megjelenésre, mert nem birják a konzolok és az hogy nézne ki ha PC és Konzol között akkora különbség lenne? Mindegy nem megyek bele egy ilyen témába, mert sok embernél bazi nagy köd van. Lassan 1 éve nem játszok pc-n, de azért ami tény az tény. Nem is kell reagálni erre a hsz-ra, nem akarok flamet.
-
Zoleee83
addikt
válasz
Én pl elégedett vagyok a ps4 slim teljesítményével is. Inkább sok story based játék jöjjön a jelenlegi hardware is rendben van már.
-
Peat76
őstag
válasz
Na igen, még jobb textúrák, árnyékok, bevilágítások..de ami engem megfogott az a Hair works, brutális..😃 😃 Bár a vezető fejlesztői platform a One X volt, de azért az sem tud mindent!
Na majd a PS5..😃 😃 -
BoneDragon
veterán
Metro Exodus – PC vs. PS4 vs. Xbox One Graphics Comparison
Azért itt már elég látványos a különbség a PC javára, jöhetnének már az új konzolok.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Droughert #187960 üzenetére
A gyárinak tényleges mását én nem találtam áttetszőben. Van más fajta, ami "hullám" szerű, vagy ovális, de az nem ugyanez. Ha ugyanilyen volt amit vettél, csak áttetsző, linkelhetnéd.
-
Droughert
tag
válasz
kriszpontaz #187957 üzenetére
Aliról lehet rendelni áttetszőt is, nekem is onnan van.
-
sp8787
addikt
-
kriszpontaz
veterán
-
saelin
veterán
válasz
kriszpontaz #187954 üzenetére
Oszt' ezért a műanyag szarért elkérnek 5-6 ezret?
Felnéztem most alira és sokkal olcsóbban, sokkal minőségibb vertical stand-eket láttam.
Szerk:
Visszaolvastam és látom te is felhívtad rá a figyelmét. -
Djuree
félisten
válasz
kriszpontaz #187954 üzenetére
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Djuree #187944 üzenetére
A mellékelt 2 adapter közül az egyik a Slim, a másik a Pro adaptere.
A Slim adapteren 2 csík formázza a PS-t oldalról, a Pro adapteren 3.
A PS jobb oldalán van 4 jel amiből 2, a négyzet és a kör süllyesztett. Ebbe az adapteren kialakított négyszögletes és kör pöcök szépen becuppan, majd a talp erre fekszik fel. A csavart a talp alján és a kör alakú jel nyílásán keresztül a gépbe kell csavarozni a gyári helyére.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest