Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Neoteric
addikt
válasz
Mister_X
üzenetére
Nem kell mit magyarázni ezen, akinek nem ér meg pár perc extra 'melót' a több ezer Ft kedvezmény vagy az idő amíg kivárja mire a magyar storeon is akciós lesz (már ha lesz egyáltalán), akkor kein problem, nem kell foglalkozni vele.

Én most vagyok kb 2éve aktív ps4 user, azóta van kb 15db AAA játékom usa storeról, ha csak a worst case scenariot nézem és a full árát ($60) hasonlítom a jelenlegi árfolyammal (298HUF), akkor kijövök kb 17880-ra, míg itthon 21k a standard ár játékonként. Ez összesen több mint 46k difi, és akkor még nem néztem az akciókat, meg hogy rohadtul beerősített a dollár az utóbbi időben. Nincs kedvem visszanézni tételesen miért mennyit fizettem mekkora árfolyamon, de tuti hogy még nagyobb lenne az olló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby rádiós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kendek