-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz0418
őstag
Gyors kérdés, ha én nem legiten hanem G2A-n vásároltam a PUBG-ot akkor semmi hátrányom nem származhat ügye? Nem tiltják a játékot, és nem kell megvennem újra igaz?
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 7900XTX ||
-
-
kisza25
félisten
Én most teszteltem az új masinát, full hd verylow 60-100 FPS, alapon a ryzen 1200 és alapon az 1050ti, RAM 2400Mhz és most még HDD-n a win 10 és a játék is
A procit meg megrángatom kicsit, ha már lock mentes és csak 3,1Ghz-en megy a GPU nem ment 100%csak65-85Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
sagem
addikt
Tegnap játszottam én sem tapasztaltam semmi változást a játék közben (a kezdőt meg nem is szoktam nézni), csak nem akartam beírni, mert úgy tűnt általános jelenség..de ezek szerint nem
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
miazmá
tag
Nekem csak kezdőn meg repülőn csökkent az fps utána játékban ugyan annyi, mint eddig.
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz Pistikeeee #9492 üzenetére
T betűt megnyomod, akkor hallani, ha viszont barátokkal játszol célszerűbb egy programot feldobni pl.: discord.
-
Pistikeeee
újonc
Mikrofon használathoz nyomni kell valamit vagy elvileg folyamatosan hallanak a többiek?
-
sagem
addikt
válasz bombibmw #9486 üzenetére
Ha ő árulja a cheatet és az arcát is adja hozzá (+egy rahedli nyomot, youtube, gmail fiókok stb), akkor gratulálok, gyakorlatilag simán büntetőeljárást tud ellene kezdeményezni a BH, szóval streameljen csak, eszes dolognak tűnik
Azt gondolják, hogy ebből semmi bajuk nem származhat, pedig nem egy eset volt már az utóbbi években, amikor perbe fogták a csíteket árusító/készítő oldalak tulajdonosait, és sok 10-100 ezer dolláros kártérítések születtek az ügyekben, akkor majd nem lesz ilyen boldog..meg a szülei sem
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Årpi
őstag
Limitálva van a heti vásárolható ládák száma talán 7 darabra..a legdrágább láda most 0,70€ (mínusz steam market fee)...azért 6-7-8 hét kell ahhoz, hogy újra tudja venni a játékot, és az hogy addig ne banolják ki. Én úgy tudom inkább simán ráutaznak a nagyon-nagyon olcsón megvehető kínai kulcsokra
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Segal
veterán
Az a baj hogy annyi pontot szerez ebbol hogy ladaeladasbol rohogve ujraveszi a jatekot
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Csak kiszeded a cimsorbol a http es a lapcsalad kozul az m betut es ugyanugy tudsz linkelni mobilrol mint szamitogeprol. Valaszthatod a lap aljan a teljes nezetet is. Nekem is pont emiatt van teljes es mobil verzio is. Olvasni jobb a mobilt de a teljes verziobol sokkal tobb minden elerheto.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Grillo
őstag
válasz cintula187 #9479 üzenetére
Ja, lassan
rémeketcheatereket is látsz... -
VGNGR
senior tag
Bocs telorol vagyok, ezert linkelni nem tudok. Youtube pubg live első találat.
https://youtu.be/QVM9znAYnmw[ Szerkesztve ]
-
olle
senior tag
válasz Szeszkazán #9476 üzenetére
Valakiknek sose volt 60 fps. mégse panaszkodnak.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
HoyHoy2
tag
válasz Szeszkazán #9476 üzenetére
Igen, egyetértek, most így nem éri meg játszani.
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
HoyHoy2
tag
válasz Szeszkazán #9467 üzenetére
Ezt már én is olvastam máshol.
De ez a -20% nálam most nem a néha droppolok kategória, és amúgy is inkább -60-70%, ez egy játszhatatlan f*s most.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz ReFleXx #9457 üzenetére
Hát ezaz, haver mondta hogy több sztrímertől hallotta, de azoknak nem feltétlelnül hiszek..
Mindenesetre vagy én vagyok süket, de már nem egyszer azért lőttek ki mert nem hallottam valamit amit ők igen, miközben spectateltek pedig mindenkinek szarabb fejese van mint nekem.Tegnap utánanéztem van ~9e-ért olyan hangkártya amibe fejhallgató erősítő is van, és visszaolvasva a topikját azt mondják nagyon megéri ha fejest használsz. Valaki meg pl iponnál azt írja hogy szar
Lehet kipróbálom h veszek egyet aprón 5-6e ért aztán max eladom, bár jobban szeretek ilyesmit újan venni
más. a crashelés nálam is megszűnt amióta letöröltem a rakás régi visual c++
-
Szeszkazán
senior tag
válasz #35434496 #9469 üzenetére
Szépen le van írva a kommenteknél , a Themida tehet az egészről.
[ Szerkesztve ]
-
zarayg
aktív tag
tegnap csapattunk 3-mat, érezhetően dropposabb volt a játék illetve kb -20 vagy akár -30 FPS is volt bizonyos szituációknál. A legnagyobb FPS drop a repcsiből kiugrásnál volt, ott lement 30FPS-re is (átlag 50-60FPS szokott olyankor lenni, konfig az adatlapomon)
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
törölt tag
"új .exe védelem" Ez mi ez?
-
olle
senior tag
Erről valami hivatalos infó?
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
Szeszkazán
senior tag
Az új .exe védelem miatt kb átlagban -20% performance mindenkinek.
-
olle
senior tag
válasz Szeszkazán #9463 üzenetére
Érdekes nekem nem laggol. csak a bombázás mellett de ezt alap mióta játszom vele.
-
HoyHoy2
tag
hát nem tudom, az még semmi.. nekem folyamatos fps lag van minden egyes tűzharcnál + invertory nyitásnál, eddig semmi gondom nem volt... szóval egyenlőre ez katasztrófa ami van.. Valakinek lett még ennyire szar? ennél még a cheaterek is jobbak voltak, az legalább csak néhány kört tett tönkre..
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz DeathAdder #9443 üzenetére
en az alaplapival sokszor zajokat hallottam, epp ezert valtottam kulon hangkartyara D:
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
PeL
addikt
Másnak is lagol a játék loot boxoknál és sűrű lootnál (mikor sok item van egy csomóban)? Ma kezdte el csinálni és nem vágom mitől van...
-
Årpi
őstag
válasz gyuribácsi88 #9439 üzenetére
Aztán a kétmilliárdot mégsem mi kaptuk
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Krisz0418
őstag
Aham, tesztszervene i3-al is elég faszán ment. Csodálkoztam is hogy elég szépen hozta a 70-80fps-t. Most meg lenne kedvem játszani de elveszi a kedvem a kevés fps. Forgolódok, nézem az enemyt és 40-45fps van amikor 60-65 de droppok vannak szóval nem kellemes
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 7900XTX ||
-
Krisz0418
őstag
-
=HG=
addikt
válasz DeathAdder #9443 üzenetére
Nem
-
DeathAdder
veterán
Dedikált hangkártyával tapasztalatok?
Igaz hogy jobban hallani vele a zajokat az alaplapihoz képest?
-
csuzda
aktív tag
válasz salytmasztor #9394 üzenetére
Nem ajándékba lesz, ő veszi magának
Megkért engem, hogy nézzek ki neki egy jó laptopot. Egyből rávágtam, hogy egy 1050Ti-s kell neki,de az árat látva közölte, hogy max 240et szánna rá. Azért kérdeztem rá, hogy milyen a játék 940MX-szel.
Mindenki segítségét köszönöm, akkor marad a 940MX... 1050Ti-re nincs pénze. Unokaöcsém 16 éves és a csapból is a PUBG folyik, így azzal akar ő is játszani. 940MX-szel megspórolja legalább a játék árát
Közben kerített nekem egy felhasználót amin én is kipróbálhattam a játékot. Lenovo Y510p, negyedik generációs i7 (4 mag, 8 szál), 755M SLI-ben, 12GB RAM társaságában. Hát... HD felbontás, ultra low minden, SLI-ben, 25-45 FPS. Eléggé pacifista játékot játszottam mert egy lőszert sem lőttem el Kevés FPS-sel hülye leszek célozni ezért inkább vezettem. 2 játék alatt elütöttem 3 embert
-
addikt
-
Krisz0418
őstag
Elmentem öcsémhez, átpakoltam az én gépembe a prociját (i5 6600) érezhetően jobban ment a játék, nos akkor megérné egy egyel kisebbet vásárolni? Egy i5 6500at néztem ki, elérhető áron is van, 6600at nem találtam aprón. Mennyivel gyengébb a 6500?
-
Sonja
nagyúr
Rules of Survival - PUBG Androidra!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
tepenzed
őstag
válasz cintula187 #9427 üzenetére
plusz helyet az öv,táska,armor ad
A ráírt capacity azt mutatja + nélkül, hogy a táskában mennyi helyet foglalna
[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
Lehet akkor benéztem, Este újra megnézem.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
X Factor
addikt
válasz cintula187 #9425 üzenetére
Mindt ahogy a mask, szemuveg, kesztyu stb.. is ad plusz capacity-t
Make things work
-
cintula187
addikt
válasz tepenzed #9424 üzenetére
Nem emlékszem pontosan, hogy ott volt e a +100 de az biztos hogy több szirszart tudtam magamhoz venni mint táska nélkül tudnék.
De mi értelme lenne ráírni, hogy 100 a "+" nélkül? Jelölné, hogy a táskában mennyi helyet venne el a rajtam levő ruhadarab?
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz cintula187 #9423 üzenetére
nem.
Akkor ad valami plusz helyet, ha az van odaírva, hogy +100 capacity -
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz cintula187 #9421 üzenetére
Ez komoly?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
cintula187
addikt
Tegnap tudtam meg, hogy a coat -ba 100 egységnyi cucc pakolható. Jó az, amíg nincs táska
-
Winne
nagyúr
Ezek az új fekete skinek de frankón néznek ki!
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
PeL
addikt
válasz m0h0senator #9416 üzenetére
Nem csak házakban csinálja, random kint a tereptárgyakon is előfordul, engem is szokott zavarni mert sokszor olyan mintha enemy lenne ott.
-
m0h0senator
őstag
Én is ezt vettem észre. Sztem a driver akad össze a játékkal. Lipovka-ban fejből tudok már olyan házakat amiknél villog. Korábbi driverrel (mikor megvettem a játékot szeptember eleje) nem volt ilyen probléma. Tegnap is jött ki egy új driver rápróbálok ma.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Segal
veterán
-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
A vault külön gombot igényel, mint az ugrás ?
Teszt szeró nekem nincs fent, így nem próbáltam.
Köszi a választ előre is!
-
ReFleXx
addikt
hmm vaultinggal fel lehet maszni a vizben levo airdropra majd.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
KisTücsök
addikt
Nekem is bejönnek a változtatások, újítások. Vaulting egész jó, már most. Járművek hangja... annyira nem jönnek be, de legalább már nem annyira idegesítőek. UAZ még mindig túl hangos. Scope-os változtatások is jók.
Viszont a repülőből nem tudok már kiugrani, miközben nézem a térképet. Ennek van valami oka? Ez így is lesz később is?
-
lemusz
addikt
Zsinórban 2. Host closed connection egymás után, pedig tartottam is egy félórás szünetet köztük.
-
kisza25
félisten
válasz MasterMark #9404 üzenetére
RazoR: rakd eggyel feljebb az árnyékot
nem jó hsz-re válaszoltam[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
RazoR
veterán
Mitől villog mindennek az éle? (full képernyőn nézzétek úgy látszik)
-
lemusz
addikt
válasz Pistikeeee #9401 üzenetére
balklikk (buggy-n nem lehet)
-
Pistikeeee
újonc
Járművekben dudálni, hogyan lehet? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500