Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz MasterMark #5525 üzenetére
Nem nagyon tudsz tenni semmit, ez ilyen. Nekem is nagyon furcsa BF1 után, ott sokkal smoothabb az egérmozgás.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Tewe013
őstag
válasz MasterMark #5537 üzenetére
Sad but true.
-
syler123
veterán
válasz MasterMark #5745 üzenetére
Azon nem lesz annyi hely, na majd később veszek egy ssd-t a játékoknak. Most próbaképpen ráteszem egy pendrive-ra, papíron és tesztprogramokkal gyorsabb lényegesen, mint a hdd-m, ami tele van adattal.
Kíváncsi leszek. Volt itthon 2 pendrive is ami bontatlan volt és használaton kívüli.Winne: ph szerver? Erre majd ránézek ha megtalálom
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MasterMark #5820 üzenetére
TS vagy valami pofázó progi ?
-
lemusz
addikt
válasz MasterMark #5909 üzenetére
lol
-
<Lacy85>
addikt
válasz MasterMark #6124 üzenetére
Ja értem. Mert az FPS drop-nak semmi közze a teljesítményhez.
Akkor vetessetek vele 8 magos ryzen-t a 2GB- os VGA mellé (mert ugye ez a szuper játék kezel már akár 6 magot is. lol), csak utána ne lepődjön meg, ha a minimum FPS semmit nem változik. Sőt, egyáltalán nem fog változni semmi.[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz MasterMark #9404 üzenetére
RazoR: rakd eggyel feljebb az árnyékot
nem jó hsz-re válaszoltam[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Dendytv
senior tag
válasz MasterMark #9732 üzenetére
Hát nah van az úgy
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
makro
senior tag
válasz MasterMark #9973 üzenetére
Jól lehet bújócskázni a házakban
Éjjeli játék lesz esetleg betervezve? Az még mókás lenne.
[ Szerkesztve ]
-
saen
Topikgazda
válasz MasterMark #9988 üzenetére
Jelenleg több cég szolgáltat nekik. Egyébként én ezt az új szervert még nem olvastam sehol sem hivatalos közleményben. Fogalmam sincs honnan jön...
-
RazoR
veterán
válasz MasterMark #9988 üzenetére
És tényleg.... de ez is valami cloudos fos!
-
RazoR
veterán
válasz MasterMark #9992 üzenetére
Attól, hogy az is egy fos...
-
RazoR
veterán
válasz MasterMark #9994 üzenetére
Utóbb a játékra értettem.
Lehet nálam van képzavar, de a tickrate nem a szervertől függ? Vagy az a játék netkódjától? -
VGNGR
senior tag
válasz MasterMark #9994 üzenetére
-
Grave_444
nagyúr
-
Grave_444
nagyúr
válasz MasterMark #14916 üzenetére
Ölni viszont nagyobb eséllyel tud már az elején.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz MasterMark #14931 üzenetére
A lvl 8-as vest csodákat ér.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Årpi
őstag
válasz MasterMark #15137 üzenetére
Elég szar, valóban.
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
jkrisztian
aktív tag
válasz MasterMark #15624 üzenetére
Na jo, hagyjuk mar. Biztos majd ez jol fog mukodni a jatekban, amikor minden mas el van cseszve. En ezeknek nem hiszek, irhatnak akarmit.
-
protegum
aktív tag
válasz MasterMark #15639 üzenetére
-
Kelvin
őstag
válasz MasterMark #15692 üzenetére
Mondjuk dig.vibrance-t pont nem.
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
RazoR
veterán
válasz MasterMark #15692 üzenetére
Játékban 100-on van de még az is sötét nekem!
Driverben a brightness-t hozzá lehet rendelni egy profilhoz? -
RazoR
veterán
válasz MasterMark #15698 üzenetére
Semmi baj nincs a monitorom beállításával, csak ez a f@s ilyen sötét 100-ra húzva is, más játék 40% körül is tökéletes nemhogy 100% brightness-en....
-
vzsryl
nagyúr
válasz MasterMark #15722 üzenetére
És FPP-ben?
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Winne
nagyúr
Én mindkettőt szeretem, mindkettő más.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
PeL
addikt
Eleinte jobban kedveltem az FPP-t a CS:GO után, de rá kellett jönnöm hogy nekem a TPP jobban fekszik. Van időm felmérni a helyzetet, nyugodtan körülnézni, anélkül hogy attól kéne tartanom hogy kinézek infóért és fejbe lőnek azonnal. Egyszerűen sokkal jobban tudok benne érvényesülni, jobban megy az ölés is, FPP-ben meg sokszor azt se tudom honnan lőnek le mert nem látom az enemyt de ők engem igen és ez már az idegeimre ment párszor. Meg CS:GO szlenggel élve, számomra FPP-ben túl sok a lelőhetetlen Shroud
[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
válasz MasterMark #16042 üzenetére
ez de szar... low graph miatt?
-
NyxNyxNyx
addikt
Ha ez nem így lenne én nem játszanék a játékkal. Nagyon jó, hogy távolról lehet látni a kígyókat.
[ Szerkesztve ]
-
GODx
tag
válasz MasterMark #16047 üzenetére
Nyilván, mivel hozzád van közelebb a fű... Most akkor rajzolja ki Foliagetől függetlenül a körülötted levő füvet még a téged 700 m-ről nézegető 8x-nek is?
[ Szerkesztve ]
MSI B350M BAZOOKA, Ryzen 5700x, Sapphire RX6650XT, Glorious Model O, Audio Technica ATH-M40x --- CsakANyersAim
-
GODx
tag
válasz MasterMark #16049 üzenetére
Persze, a te szemszögedből nem fair, de emlékeztetőül szolgáljon ez az örökzöld kép: [link]
Én pl. próbálok úgy helyezkedni hogy ne ilyen fisim-fosom helyekre kerüljek aztán annyi.[ Szerkesztve ]
MSI B350M BAZOOKA, Ryzen 5700x, Sapphire RX6650XT, Glorious Model O, Audio Technica ATH-M40x --- CsakANyersAim
-
Segal
veterán
válasz MasterMark #16049 üzenetére
Ha nem feküdtél volna akkor te is láthatod. Ennyi erővel ha ő is feküdt volna akkor meg az ablaktól nem lát. Nincs ebbe semmi újdonság ha lefekszel a mezőn tutira ki fog valaki szúrni és halott vagy.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz MasterMark #16054 üzenetére
Ezen szerintem igazán felesleges kiakadni. Ez a legkisebb "hibája" a játéknak.
-
Grave_444
nagyúr
Ha csak nem sík terepen csinálod FPP-ben semmi értelme mezőre feküdni.
Szerintem meg inkább jobb így, hogy nem lehet azt megtenni akárhol.
Aki kempel/fekszik a fűben szerencsére nagy eséllyel előbb hal. -
szebe
addikt
válasz MasterMark #16058 üzenetére
Majd légyszi arról is pakolj fel screent, amikor te lövöd így el az embert. Akkor is hasonlóan butthurt stílusban.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
PeL
addikt
válasz MasterMark #16047 üzenetére
Grafikai beállítástól függetlenül 100 méterig rajzolja ki mindenkinek a gazt. Ezt fejben kell mindig tartani és úgy kell helyezkedni, hogy ki lehessen használni.
(#16056) Dictator^
Ha időleges ban akkor biztos nem hackelésért kapta, mert az mindig perm ban. Valszeg teaming vagy tk van a dologban. Viszont a következő ban már perm lesz ebben az esetben is azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
GODx
tag
A különböző talajszint is baromság. Elvégre aki high groundon van, abból csak kevesebb látszik, így kevesebbet lehet ellőni, hát az meg nem fair! Vagy legyen teljesen sík, vagy mindenhol csak az legyen!
Remélem a fenti monológból érződik a helyzet, amelyet elénk társz.
-
Grave_444
nagyúr
Head glitcheltél volna nem lő le.
-
Grave_444
nagyúr
válasz MasterMark #16063 üzenetére
Egyébként ennél az sokkal idegesítőbb, amikor emeletről próbálsz lefele lőni és túl közel állsz a falhoz, amiatt nem lehet vagy a párkányt találod csak el.
-
Segal
veterán
válasz MasterMark #16063 üzenetére
Meg amikor a végjátékban a másikra szűkül a kör és nem rád az sem az...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
addikt
válasz MasterMark #16082 üzenetére
Akkor leegyszerűsítem, meg lehetne oldani hogy mindenhol legyen fű és végig kirajzolja, de akkor így nézne ki a gépigény; i9 +1080ti.
Nem vagy már mai gyerek, nem tudom mit csodálkozol ezen. Nem véletlen van az hogy mindig mondjuk hogy ne feküdjön az ember, max ha nagyon muszáj akkor a végjátékban, ahol már a max távolság kb 50 méter.
Engem személy szerint sokkal jobban zavarnak a csalók, a hitreg, a lag, meg a többi szar ami miatt sokkal többször halok meg, mint attól hogy nem rajzolja ki a füvet a játék x méter után.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
ReFleXx
addikt
válasz MasterMark #16087 üzenetére
hátha ez segit : [link]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
saen
Topikgazda
válasz MasterMark #16093 üzenetére
Semmit nem renderel le végtelen távolságból, még a játékosokat sem. Most fogalmam sincs, hogy melyik milyen távolról látszik, de a fű a legkényesebb téma egyértelműen.
-
ReFleXx
addikt
válasz MasterMark #16093 üzenetére
parszaz meccs mar lement neked is, eddig nem tünt fel hogy ez ilyen?
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Bobó_20
aktív tag
válasz MasterMark #16097 üzenetére
jó nem szeretném szétoffolni a topikot, de akkor mi lenne a megoldás szerinted?
persze úgy, hogy figyelembe veszed az alábbiakat:
- ne legyen rendszerkövetelmény növekmény, mert ha igen megy a sírás
- ne legyen kiegyensúlyozatlan a játékmenet, mert akkor bezzeg ő gillie suitban volt...
- ne legyen kemper szimulátor (amin szintén aránytalanul sok brühühüt szokott hozni...)Én a gillie suit-ot száműzném a francba, mert az tény, hogy jelen állapotban semmi haszna. (ki se veszem dropból, mert pont hogy könnyebb benne kiszúrni valakit...)
Én arra gondoltam egészen konkrétan az előző hozzászólásommal, hogy igen vannak a játéknak hülyeségei. Melyiknek nincsenek? Tudni kell róluk és alkalmazkodni/alkalmazni.
Funfacts + tips: például boostolni is lehet úgy, hogy az utolsó fél másodpercben már mozoghatsz, nem szakad meg.
A pan-ről lepattan a skuló.
Az oldalkocsis motor stabilabban vezethető, ha a harmadik kerekét kilövöd.
Erangelen egy csomó olyan épület van, ahol fel lehet kempelni tetők alá, ajtókról és másik tetőkről ugrálva.
Air dropot el lehet lopni konkrétan autóval aláállva...Van ezeknek értelme? Nincs, tudni kell róluk és alkalmazni.
-
spanglee001
addikt
válasz MasterMark #16097 üzenetére
tegnap előtt a sivatagos pályán rohangált a kölök fűruhába természetesen megkapta a méltó büntetését
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
kisza25
félisten
válasz MasterMark #16082 üzenetére
Velem is ezt csinálták mikor egyszer meg mertem jegyezni, hogy ez így gáz, sok itt az ovis
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Richard!
addikt
-
Segal
veterán
válasz MasterMark #16621 üzenetére
Nekem is meg a ködös is.
Ha visszahozzák akkor viszont felvetődik a kérdés hogy vajon csak Erangelre vagy Miramarra is. Mert a sivatagba azért marha érdekes lenne a szakadó eső
Arról viszont megy a pletyka hogy jön az éjszakai lehetőség a játékba, tehát az sem elképzelhetetlen hogy Erangelre a köd és az eső jönne vissza MIramarra meg az éjszaka lehetősége."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz MasterMark #16624 üzenetére
Mert idegesítően hangos volt és írták hogy javítanak ezen(ha jól emlékszem).
(#16631) saen
4x4 a dzsungel.
[link][ Szerkesztve ]
HATER
-
atee
őstag
válasz MasterMark #16624 üzenetére
Mert a többség utálta és kilépett. A legjobb dolog volt, hogy kiszedték ezeket.
Egy random szerűen meccs közben változó időjárás az akár jó is lehetne, de a folyamatos eső (hangja) az botrány volt tényleg.D-day 2002-01-04 01:54
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- AirPods Pro 2 USB-C, ÚJSZERŰ! - 2025.11.30-ig Apple Care+ !
- Hibátlan - TOSHIBA P300 1TB HDWD110 3.5" SATA 7200rpm 64MB HDD merevlemez 100/100%
- Guitar Hero / Rock Band Vezetékes Gitár - Xbox 360 / PC (Clone Hero)
- Guitar Hero / Rock Band - World Tour Gitár Xbox 360 / PC (Clone Hero - Fortnite)
- Eladó PS5 játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest