Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
olle
senior tag
???
L:/dl/upc/2017-05/12/581745_g5lj4fvbptes6j3x_kk.jpg]
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
olle
senior tag
válasz Richard! #564 üzenetére
Tényleg jó volna több pálya, éjszakai map hozzá illő felszereléssel. Meg hogy lehessen a dolgokat gyűjteni. PL: lehessen a táskádban még egy sisak illetve kevlár. + kéne azzal az iránytűvel fent valamit kezdeni mert néha leolvashatatlan.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
olle
senior tag
lvl 3 as sisak vs. AWM?
-
olle
senior tag
Sziasztok. Nekem tegnap egy olyan bug volt.. mentünk át az egyik hídon kocsival lőttek rám el is találtak. Ezzel nincs is gond. Mentünk pár kilométert kiszálltam bementem egy házba lefeküdtem és olyan volt mintha folyamatosan kapnám a találatokat. Ez egész addig tartott míg 75% ról fel nem ment az életem 100% ra.
-
olle
senior tag
válasz Carlytoo #595 üzenetére
A Last man standing ingyenes. A H1Z1 pedig 10 EU val olcsóbb minta Pubg. Ha én csinálnék játékot törekednék arra hogy kész legyen nem csak a pénzt számolgatnám. Ez így egy közösségi finanszírozású játék. Mondjuk talán nem ezt az engine-t kellett volna alá tenni.....
-
olle
senior tag
Igen kell egy jó csevegő. Ott lehet cimbiket találni.
Én azt vettem észre ha 4-en megyünk tehát duo plusz 2 idegen csak ingame kommunikációval akkor hamar az a vége hogy 2 vs. 4*24 ben maradunk mert mindig le hentelik a 2 idegent.
-
olle
senior tag
-
olle
senior tag
Ha én mondanám ugyanezt? Steam Nekem elhinnéd azzal a pár száz órámmal? De valahogy a játék ideje alapján megítélni valakit... Egy Majoron amikor fel megy az ember nézni egy meccset mást nem látsz csak !drop stb. még hogy nem a skinekről szól. Mióta kijött a PUBG azóta nem nagyon CS:GO zok. Túlsok a Hater. Sasba és felette is sok a kretén. Nem tud lázba hozni mér egy kesztyű skin. Jogos az hogy skinből veszik meg a másik játékot. Én is így tettem.
-
olle
senior tag
válasz jkrisztian #1140 üzenetére
Igen.
Nem.ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
olle
senior tag
A nyamvadt Flash-t javítsák ki már végre Ha 10 méteres körzetben robban a közelemben akkor 7-10 fps Kicsit idegesítő.
-
olle
senior tag
-
olle
senior tag
Estét mindenkinek.
Veletek fordult már elő olyan hogy mentetek le egy házhoz néztél közben balra, jobbra, hátra sehol senki. Erre a föld közelében vagy azon a helyen ahova mentél hopp megjelent valaki.
-
olle
senior tag
válasz Hunbeast87 #1223 üzenetére
Csak az ernyős embereket látom.
[ Szerkesztve ]
-
olle
senior tag
Sziasztok.
Csak nekem nem fut mostanában a háttérben az Anti Cheat?
Egyre több a csaló.
-
olle
senior tag
válasz tepenzed #1314 üzenetére
Wat? Sokszor nyertem már nem kell bizonyítanom semmit! Pláne nem neked. Amúgy nem szóltam hozzád! Különben is ki nem állhatom lemuszt. De most pont igaza van ahogy számolom életében először hagyjuk már meg neki ezt a sikerélményt. "tályakon"
-
olle
senior tag
-
olle
senior tag
válasz tepenzed #1383 üzenetére
A Pro biztos tud majd 60 fps-t ez alatt tényleg nem éri meg konzolra kidobni. Ha meg mégis megteszik akkor ne eresszék össze a PC seket a konzolosokkal könyörgöm. Ez sose jó móka.
-
olle
senior tag
4.9 GB azt hiszem le kell törölni és újra felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Playstation 5 Pro
- További aktív témák...
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest