-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Segal
veterán
válasz #21946880 #11096 üzenetére
Oké azt nem néztem így mondjuk érthető. Csak azokat sajnálom akik gyűjtögették a pontokat mert így úgy nyomják le a többiek az árat hogy az átlagember semmit sem tud tenni ellene. 25 euró-ról indult a láda most meg lassan már 5 alá esik... és a pont gyűjtögetők még el sem lepték a piacteret. 1 óra múlva szerintem már 2 eurót sem fog érni
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Takika14
aktív tag
Mindenkinek túlterhelt szervereket dob a játék?
-
Prosector
addikt
De jo, h most meg nagyobb valoszinuseggel dobja be miramart...eddig is 10bol 8x-9x az ment...lassan erangelen nem is lehet jatszani or what...
Szar az a map...
-
Segal
veterán
válasz #21946880 #11094 üzenetére
Ha pár darab lenne még azt mondanám oké de jelenleg is kb 250 darab van a steamen belőle. Annyi azért már nem lehet szerintem ebben a formában de végülis édes mindegy az ok a lényeg hogy ezzel egyértelművé vált hogy jön egy új láda.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Srácok az a legbrutálisabb az egészbe hogy a játék még nem indul de már van több száz eladó új láda a steamen.... Mégis hogy a fenébe tudtak ezek venni belőle ha még a főképernyő sem tölt be?
Na nem mintha zavarna mert nekem úgysincs pontom csak nem értem."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
sagem
addikt
válasz #21946880 #11086 üzenetére
Gyakorlatilag mindig/minden összeomlik, amikor ilyen visszaszámolós rajt van és nagy érdeklődés övezi. Este hétkor indul a Steam téli vásár, a Steam is le fog térdelni..mint minden évben
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
ReFleXx
addikt
egyre kevesebb sargat fogunk EU serveren latni
As we announced earlier, we are considering limiting maximum ping depending on user network status in order to establish a smooth gameplay environment and enhance server stability. Before applying the measure to all regions, we will need to fully investigate its feasibility and analyze the outcome, so we will be running a limited test. After implementation, players with a high ping difference from average ping range for the region or players connecting over long distance will not be able to connect to a match. As a result, only players in a certain ping range would be able to enjoy the game together in the same server which leads to a more stable and smooth environment.
es meg kevesebb csalo
We’ve strengthened cheat prevention measures and continue to reinforce them. We’ve also implemented various automatic and manual anti-cheat measures and thanks to all these actions have seen an estimated reduction of 65.7% in the number of players trying to use cheats.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Mate
nagyúr
"Players, we have to extend the maintenance period by 1 hour due to a technical difficulty. Please accept our sincere apologies. We know how much you've been waiting for 1.0 and we are doing our best to resolve the issue as soon as possible."
-
ReFleXx
addikt
egy k*rva jho hir, nincs rajta az a buzi themida vedelem a live-on sem, szal emiatt nem fog romlani a teljesitmeny
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Segal
veterán
Na lefrissítette nekem is. Már az új teszt szerveres menüvel indulna csak még nem tud csatlakozni. Pedig már 8 óra és lassan menni kéne melóba
-
sagem
addikt
szerk: semmi elnéztem
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
ReFleXx
addikt
tukon ul mar mindenki?
latom az ejszaka alatt lefrissult 3.5.5-re a kliens, de a serverek meg offon.[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Winne
nagyúr
-
kisza25
félisten
válasz spanglee001 #11076 üzenetére
nem mertem tovább futtatni ki ne fagyjon
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
saen
Topikgazda
[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
Early accessel járó póló:
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
sagem
addikt
12,6 GB-ot szed le..első körben, aztán gondolom lesz még
-
Jinxb1rd
addikt
Most akkor nem lehet játszani teszt szerón? Ne is próbálkozzak tovább?
We are only Stardust...
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Xeon x5660, 12giga ram, GTX1050 vga, (elvileg) a legújabb driver. [388.71]
Very low beállítások.Az FPS el nem is lenne gond mert 60-körül bőven megvan viszont ahogy leérek egy területre a textúra nem tölt be. Kell random 20-60 sec mire legó helyett rendesen megjelennek a házak, autók stb és be is tudok menni. Ez miért lehet?
-
addikt
Mivel most meg is jelenik a játék, csomóan megveszik. akik eddig csak azért nem vették meg mert EA és ők nem vesznek EA játékot mert nekik elveik vannak. Szóval valószínű hogy 1-2 napig gondok lesznek, de azért remélem senki nem lesz öngyilkos ...
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Segal
veterán
válasz Grave_444 #11063 üzenetére
Igen a simán csak Connecting van
-
kisza25
félisten
válasz gyuribácsi88 #11053 üzenetére
+1 80-120FPS verylow 1050ti-vel, csak néha esik 60-70-re
-
kisza25
félisten
-
Stylerr
addikt
válasz gyuribácsi88 #11053 üzenetére
De jó, örülök neki, jó ezt hallani. Teszt szerveren játszottam most, illetve a 9 gigás patchet most szedem, közben a drivert már le is frissítettem.
-
addikt
válasz Stylerr #11052 üzenetére
Igen, meg a játékon is sokat frissítettek (test szerver), szóval senki nem fog holnap csalódni, rendbe rakták a játékot. Szóval a sok károgó aki szerint "sose jelenik majd meg", meg "sose jön ki az EA státuszból" és "nem fogják optimalizálni" most szomorkodhat. Persze nem tökéletes a játék, vannak benne továbbra is hibák, na de melyik játékban nem?
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Stylerr
addikt
Jobb lett az új Nvidia Driverrel a game?
-
addikt
-
tepenzed
őstag
válasz Prosector #11047 üzenetére
nekem is bitang jó lett, teszt szeró+nvidia driver
1920x1080 100% scale
AA: High (hogy ne legyen okádék a játék )
PP: Medium
Shadows: Very Low
Texture: High
Effects: Very Low
Foliage: Very Low
View Distance: Medium
970-es kari 140 fps-en tetőzik, 80 alá a nagyvárosban sem esik le, hiába pottyan sok player. Jó lesz ez
[ Szerkesztve ]
-
-
saen
Topikgazda
válasz Sir Riccio #11044 üzenetére
Hivatalos ár nem változik, hogy hol milyen kedvezmény lesz az passz.
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok! Szerintetek felfelé megy majd az ára holnaptól mert 1.0, vagy lefelé mert sale?
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
nyamsas
aktív tag
Megváltást vártok ettől az 1.0-tól....
Ebből a valamiből, amit játéknak hivnak/tok, soha a büdös életbe nem lesz normális game...
Most is csak a kapkodás látszik, annyira görcsösen dolgoznak a "kiadáson", azt majd holnap megint megdöglik a szerverpark, meg bebugol minden...de ne legyen igazam....
Jövő tavaszon kellett volna jönnie az 1.0-nak, normálisan optimalizált játékként, mindegy, én ezt látom, lehet kövezni...
Peace!
-
lemusz
addikt
Ez mégis wtf? Felrobbantottam egy kocsit, vele együtt mellette az ürgét. Odamegyek lootolni, a kocsinak olyan hangja mintha még járna a motor, de már csak füstölt a robbanástól. Jön a kék kör, átmegy a kocsin, robban egy kicsikét nekem meg fullHP-san kimeri írni, hogy Died outside of playzone...
-
bombibmw
veterán
válasz redingitell #11036 üzenetére
Mentem egy gyors kört.
Nekem se szaggat, csak éppen nem adja be a nyilvánvaló találatokat. -
spanglee001
addikt
válasz kisza25 #11022 üzenetére
nem a kín10 az hibátlan csak kukkants bele a topikjába mondjuk eddig még nem volt nagyobb gondom, gondol egyet átáll angolra ez még elviselhető, kb3 naponta repairolnom kell az nzxt cam szoftvert, ez is elmegy, de ha nem fog menni a pubg, leírtom újra
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Segal
veterán
Értem köszi
Akkor majd visszakapjuk a teszt szervert ha jön a jövőbe valami új pálya vagy a gyakorló mód stb.
Sajnos kb pont akkor kell melóba indulnom mire legoptimálisabb esetbe játszani kezdhetnék holnap. Nagyon hosszú melónap lesz"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
adise
őstag
Rakjatok fel az uj nvidia drivert. Nekem 10-15% plus fpst hozott
-
Segal
veterán
Akkor viszont egy érdekes kérdés.
Most a sima szerver fog 1.0 lenni vagy a teszt szerver alakul át 1.0-ra?
Mert én eddig azt hittem hogy a sima lesz 1.0 (ez is lenne logikus) de akkor minek jön egész nap a teszt szerverhez több gigányi frissítés?"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
ReFleXx
addikt
ma mar sokadik peccs volt a teszt serveren, megy a fingreszeles ezerrel a megjelenes elott.
par emlitesre melto valtozas.-Fixed the issue where the maximum falling speed in FPP was slower than TPP
Szal ez a 200-al zuhanas bug volt FPP-be , elvileg megint 234 a max.-You won’t be able to watch the replays made in the previous client version.
upate utan nem lehet lejatszaniu a regi replayt.-Fixed the issue where there were stairs missing in some buildings
-Fixed the issue where some objects were floating in the air
-Fixed the issue where using bandages or boost item was canceled even when driving on flat surface
-Fixed the issue where reviving a teammate was canceled intermittentl2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Segal
veterán
Posztumusz kill
Börtönre ugrottunk duóba. Jött egy másik duó is. Egyiket leknockoltam de a társa meg tudott ölni. Sajnos a társam addigra ért oda amire én meghaltam de kivégezte a duó másik tagját így halálom után megkaptam a kill-t"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
saen
Topikgazda
-
RazoR
veterán
Mi ez a 3 patch egy napon?
-
kisza25
félisten
válasz bombibmw #11006 üzenetére
Ja sokszor bad modul hibával el sem indul csak 3.ra, aztán meg duóban csak pörgött a matchmaking, kiléptünk többször, de végül egy teljes kört nem tudtunk menni, valaki mindig kifagyott
A sima szerver jó volt
Amúgy megrendeltem a gtx 1060-t rohadjanak meg[ Szerkesztve ]
-
Adebayor
aktív tag
válasz spanglee001 #10999 üzenetére
tegnap leszedtem a legfrissebbet.
A régebbivel el se indult a PUBG. Inditás előtt crash.A legfrissebbel elindult. De kb a replülőnél megint leállt a játék. Most hogy az AB miatt, vagy nem, azt nem tudom, de amikor nem fut, akkor még nem crash-elt.
Konfigom: Intel i5 10400 - ASUS Prime B560M-K - Gigabyte 1660S oc 6gb - 32GB ram - FSP 600W Hydro Bronze HD600
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Napelem
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- Küszöbön a Galaxy A-széria generálfrissítése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest