Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz chatran #19149 üzenetére
Semmi extra, 8x scope meg egy m24. A 8x-nél a közepétől lefele mindegyik pötty 100 méter, 3.-4. lövésre megvan, persze ehhez kell egy potato aki folyamatosan peek-el, és pont kinéz mikor odaér a golyó.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Jericho90
csendes újonc
Sziasztok!
Tervbe van véve hogy megveszem a játékot de előtte informálódnék hogy a gépem el fog e bírni vele.
Gépigény.hu szerint menne normálisan csak szerintem ott a rendszert nem számolja bele, ezért kérdezném meg itt hogy játszik e valaki ilyen/hasonló konfiggal PUBG-t ?GIGABYTE GA-H110M-S2H
INTEL G4560
8GB DDR4 2400MHz
ASUS ROG STRIX RX-560 4GB OC GAMINGWin 10 x64
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Nektek is all time low az fps? 1060-nal 30-ra ugrál le Miramaron, teljesen játszhatatlan. Haveromnak 1080-on 70 fps. Nekem lehet a meleg is közrejátszik, de nem tudom.
Annyira kár, hogy nem tetszik a Fortnite...
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Winne
nagyúr
Sokan írjátok ezt a 30 fps témát, ami nekem mindig fura, mert annyira nekem ugyanazzal a 1060-al sosem esik vissza. Milyen beállításon játszotok?
Tényleg nyomnom kellene egy komplett meccses fps mérést min max avg értékekért. Milyen program tudja ezt?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
hunmarkov
csendes tag
Nálam is stabil 1060-al, egyedül yasnaya ahol néha dropol 90-ről 35-45-re is, +ott ahol épp sokan vannak (versenyen úgy is észre lehet venni, hogy több enemy van a közelben, hogy leugrik kicsit az fps), mindenhol máshol jó egyébként, mind a 3 mapon. Mondjuk nálam very low minden, hogy stabil 100+ fps legyen.
De észre vettem én is, hogy ha mondjuk a textúrát vagy p.processinget feljebb veszem akár csak low-ra is, már bedroppol néha az fps ilyen micro-lagokkal. Ez sajnos a játék hibája nem a configé. 1050 ti-nál pl. közeli fightokban folyamatosan dropolt az fps, meg érezhető volt a delay.
Be kell zárni minden háttérben futó programot, és levenni mindent very low-ra, fullscreen-be rakni. Windowed full screen nem jó mert delay-es lesz az irányítás, v-sync off, ugyanúgy delayt eredményez. Render scale 100, hogy éles legyen, de gyengébb gépeknél érdemes lejjebb venni, rengeteg +fps-t ad, csak nehezebb észrevenni az enemyt úgy. Érdemes még adminként futtatni +magas dpi-t bekapcsolni jobbklikk-tulajdonságok-kompatibilitásnál. Speedtestet is érdemes nézegetni hátha a nettel van a gond. Ja és még egy (szerintem) egyértelmű dolog, ne játszunk wireless csatlakozással, instabil. Játékokra, stream-re mindig vezetékkel kössük össze a gépet a routerral.
[ Szerkesztve ]
Weboldal készítés: https://zeusweb.hu
-
chatran
őstag
A ládák hány órakor reszelődnek CET szerint? Van egy Raider ládám, 1 Eu felett szeretném eladni.
-
maximilian4
addikt
Nektek reportolás után nem szokott kifagyni sűrűn a játék?
Maxi
-
Segal
veterán
Hajnali 2-kor.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
CapacRaimi
csendes tag
Nagyon hasznos volt a hajnali szerverfrissítés, már hosszú ideje nem látott probléma jött elő (EU fpp), össze-vissza teleportálok, mindegy mit csinálok, futás közben, vezetés közben (ez desync?!). Konkrétan 100-al megyek, és egy lagg/teleportálás után 30-al gurulok...3-4szer megyek be a házakba, szobákba, a fegyverre a scope-okat 3szor kell felraknom, hogy oda is tegye...
Ez másnál is jelentkezik?"Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni."
-
CHIPman
nagyúr
válasz CapacRaimi #19167 üzenetére
Nem, 3 meccs alatt tökéletes, és már rég nem nyertünk, most sikerült.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz CapacRaimi #19167 üzenetére
Nekem ez inkább az utóbbi 1 hétben volt, most sokkal jobb volt.
HATER
-
Jinxb1rd
addikt
Engem este meccs közbe kivágott, kifagyott a program, de úgy, hogy a windows-ban sem tudtam semmit csinálni, csak resetelni (ezt is egyedül ez a program tudja megcsinálni, semmi más nem).
Majd volt egy olyan is, hogy meccs végén nem akart visszacsatlakozni a szerverhez, mert hogy Family Share connection nem engedélyezett én meg nézek ki a fejemből, hogy mivan, ezt honnan venne.1.0 óta visszaestek early access előtti állapotba, most valahol 0.4-nél tartanak verziószámban.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
CapacRaimi
csendes tag
Most délután már nem volt desync-em, főleg azon a meccsen, mikor 3an indultunk el a repülővel
"Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni."
-
maximilian4
addikt
Azért fpp-ben is vannak durván csalók. Mikor visszajátszásból látom hogy Pochinki közepén kempel és eleve abban a pár másodpercben amíg a killcam tart, rajtam kívül még 3 emberre néz rá minden jel nélkül. Na de nem úgy hogy szerencséje van és pont észreveszi, hanem egyből testre ráhúzza az egeret. Nem értem az ilyesfajták mi a faszt éreznek. Való életbe úgy szétcsapnám az ilyeneknek a kezét hogy minimum 1 hónapig ne tudjon játszani.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
gtamate2
veterán
válasz maximilian4 #19174 üzenetére
Én nem igazán szoktam találkozni csalókkal, főleg az utóbbi időkben
*Sn0w
-
Zoli54213
aktív tag
Sziasztok!
Készítettem egy újabb PUBG highlights videót, viszont ezúttal bLYYY van a játékos szerepben Remélem tetszeni fog, elég sok munkám van benne!GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
Johnny_vT
senior tag
Mai vérnyomásnövelő: https://www.playbattlegrounds.com/news/185.pu
RAGE ON
Ezek a gyökerek a Bluehole-nál komolyan meg vannak huzatva????????
Hónapok kérlelése után végre választhatóvá teszik a térképet, mert a közösség 80%-a undorodik Miramar-tól és inkább kilép a lobbyból, ha az jön. Erre most összerakják Erangel-lel úgy, hogy random egyik vagy másik lesz, mint a régi szép időkben. Hát komolyan, ezt végiggondolták egyáltalán? Feltehetően igen, hiszen ott a fejtegetés a linkelt bejegyzésben, attól még ez kifejezetten hibás konklúzió a problémára, de hát mit is várhatunk egy ilyen csapattól, ami a dollármilliók ellenére olyan amatőr szinten kezeli a játékfejlesztést és a PR-t, mintha kisóvodás hülyegyerekek lennének...
De ez még semmi...!
Aszongya, Sanhok-nál kikapcsolják a leaderboard alapján történő matchmaking-et. Merthogy ezzel kaotikusságot akarják erősíteni a játékélményben. Hát hülyék ezek baszod...???!! Még írja is, hogy most együtt játszhatnak a világ legjobbjai és a kevésbé jók. Na mármost, én nem tartom magam a világ legjobbjának.
Ebből következőleg lesznek nálam jelentősen jobbak is Sanhok-on, hiszen a matchmaking tök random.
Ebből következőleg a győzelmi esélyem töredéke az eddiginek, ami így sem volt túl nagy.
Ezek a barmok kvázi bejelentik, hogy "itt az új pálya, gyertek gyökerek játszani, hogy Shroud-nak és társainak legyenek szép kill-videói, amiben ti vagytok az esélytelen célpont!" Hát kösz bazmeg, így kell igazán meghozni a kedvet a játékhoz!
Az eszükbe se jut, hogy a "kaotikusságot" (amit nem értem miért akarnak ennyire erőltetni, hiszen csak egy üres szó, semmi nem látszott eddig sem belőle) talán nem azzal kéne növelni, hogy a játékosok 70%-a már a belépés pillanatában halálra van ítélve, a többiek meg talán kihúzzák 10 percig, míg nem találkoznak a "jajj de jó, itt egy profi!" ellenfelekkel. Ébredjenek már fel ezek a hülyék a Bluehole-nál!!! Ott a kezükben egy játék. Egy teljesen funkcionális koncepció. Abban kéne új játékelemeket bevezetni és a meglévő mechanizmusokat tovább csiszolni, ha kaotikusságot akarnak, nem pedig azzal, hogy már a játék elindításától is elveszik a kevésbé jó játékosok kedvét!!!
Persze hogy kipróbálom az új pályát. Persze, hogy beleteszek 5-10 órát legalább. És persze, hogy ilyen fogalmatlan, amatőr, felháborítóan játékosellenes és álszent hozzáállással elmehet az összes fejlesztőjük a bús picsába!
RAGE OFF
[ Szerkesztve ]
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
Zoli54213
aktív tag
válasz Johnny_vT #19178 üzenetére
Teljes mértékben igazat adok. Ez már nem azon múlik hogy mennyire jó fejlesztők! Ezek idióta döntések...fogadjunk olyan, vagy olyanok hozzák meg ezeket, akik nem is játszottak a játékkal, csak ők vannak döntési pozícióban. Szánalmas...
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
GhanBuri Ghan
őstag
Hehe. Elolvastam a patch note-ot.
Szóval túl nagy lenne a queue. Máshogyan mondva, hülyének nézik a játékosaikat, akik még akkor sem jönnek rá arra az összefüggésre, hogy minél egyedibb a választásuk, annál hosszabb a várakozási idő.
Hát, rá fognak jönni, hogy ilyen mentalitással nem a választások miatt lesz hosszú a várakozás, hanem a megcsappanó játékosbázis miatt.
Érdekes az a rész is, ahol úgy fogalmaznak, hogy "… well... let’s just say players with “lots of potential for growth.” " - szóval haha, megérdemlik a sorsukat, hogy frusztrálja őket a játék. Ilyet egy F2P játékban lehet megtenni (sőt, még ott sem, leginkább a Pay to Winben, ahol direkt arra vannak a nem fizető játékosok, hogy legyen kit könnyedén legyakni), elég merész így kezelni azokat, akik kifizettek harminc eurót a Pubg-ért. Igaz, ez elitista hozzáállás végig jelen volt, streamereket pátyolgatják, kirúgdossák azokat, akik lelövik őket ("stream sniping"), megkapják a custom szervereket gyakorláshoz, a többiek meg megkapják azt, hogy a játék szellemiségével nem fér össze a gyakorlási lehetőség.
Így maximum csak egy kis, piaci résekre vadászó indie stúdiót lehet vezetni, látszik, hogy a játék jó időben volt jó helyen, és túlnőtte magát a valós lehetőségeihez képest - majd az érkező konkurencia a helyére fogja tenni, hiába próbálnak pereskedni, vagy változtatnak a hozzáállásukon, vagy el fognak tűnni.
A Tencenten lehet lemérni, hogy egy piacot ismerő nagy cégnek miben más a hozzáállása. -
Aventador91
őstag
Éjjel néztem egy kis shroud streamet. Hát, rosszabb mint egy cheater. Olyan mozgása, killjei vannak, még egy cheat se bírná el xd
-
CHIPman
nagyúr
válasz GhanBuri Ghan #19180 üzenetére
A sors iróniája, hogy ma délelőtt (valószínűleg a war mode miatt) EU szerver squad meccset a ready után 1 percnyi meccskeresés és utána további 2-3 perc várakozás (60 embernél dobott be a lobbyba) előzte meg a visszaszámlálás indulásáig. Azt hittem, ennél több a játékos még.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
Marmonkanna
tag
-
Aventador91
őstag
válasz Aventador91 #19181 üzenetére
Errol beszelek. Felelmetes xd [link]
-
Johnny_vT
senior tag
válasz GhanBuri Ghan #19180 üzenetére
Szépen lassan áll bele a földbe az egész. Nagyon egyetértek több mondatoddal is, az utolsó gondolatod főleg érdekes.
Csak jönne már valami, ami elvonja a játékosok figyelmét a PUBG-ről és nem a marketing, hanem a jobb játékélmény miatt! (Ring of Elysium, SCUM, Maverick esetleg?)
-
Johnny_vT
senior tag
válasz gtamate2 #19188 üzenetére
Egyik oldalról:
Ezt a pofátlan, minősíthetetlen és amatőr szarságot kábé három-négyhavonta ráöntik a játékosokra. Pályaválasztás, csalók, lag, optimizáció, fegyver balansz. MINDIG egy lépést előre és kettőt hátra. Aztán mi, játékosok vagyunk a hülyék, amiért szólni merünk.Ahelyett, hogy általános iskolás hülyegyerekhez méltón mindig gyorsan visszacsinálják a dolgokat valami logikátlan, mentegetőző magyarázó szöveggel, kurvára bele kéne állniuk a saját szarukba és megdolgozni azért a 900 millió akárhány dollárért, amit bezsákoltak.
Vagy te ha a boltban elfogyott a tej, de látod, hogy ott van még egy bontatlan karton hátul, akkor inkább hazamész tej nélkül mintsem belefektess egy kis energiát a probléma megoldásába? Kétlem, ők viszont pont így kezelnek minden szituációt az elmúlt lassan másfél évben. (Első napos játékos vagyok.)
Túl hangos az eső? Vegyük ki, nehogy energiát öljünk a letekerésébe!
Rossz Miramar? Átdolgozni nehéz, kényszerítsük a játékosokat, hogy játszanak rajta.
"Szuper kaotikus játékmenetet" akarunk elérni? Tegyük össze a noob-okat a bajnokokkal és mondjuk nekik, hogy így fejlődnek.
A játékosok gyakorlótérért könyörögnek egy éve? Mondjuk nekik, hogy ez nem illik a játék szellemiségéhez, de nehogy véletlenül programozzunk bármit is. (PUBG Mobile????)
A második leggyakoribb halálok a motorral való felborulás? Hosszas unszolás után... ne tegyünk semmit.
Gránát robbanás után nem a sebzéstől, hanem az eséstől halunk meg? Kapcsoljuk ki a fall damage-et, de véletlenül se programozzunk semmit!
Az emberek megszokták a fegyvereket és mindenféle új fícsört akarnak a játékba? Gyorsan változtassunk meg minden fegyvert, csak dolgozni ne kelljen.
Új és hatékony csalók elleni eljárás? Inkább mégis vegyük ki, mert a havernak 5-tel kevesebb fps-e lett.
Region lock? Áh, mégse, inkább vegyük ki.
Három pálya van és egy-két rövid időszakban lehet, hogy kevés lesz a játékos? Rakjunk egybe a háromból kettőt és mondjuk, hogy ezzel minden megoldódik, csak nehogy gondolkodni kelljen!Látszik már, hogy mi a probléma? Hogy a Bluehole letett két új pályát az asztalra (amiből az egyik a közönség egyöntetű gyűlöletét élvezi olyan szar), azon kívül meg egy helyben toporog! Ja, van vaulting, de érdekes a SCUM-ban és a RoE-ben bármiféle giga-mega felhajtás és marketing hullám nélkül is bele tudták tenni. Jobban is működik.
Apropó: te mekkorát röhögnél, ha a Battlefield V marketingkampányát hirtelen kiéleznék arra, hogy a földön fekve tudsz forogni és lőni is? Nevetséges lenne, nem? Na ugyanez volt itt a szitu, de a PUBG-nek nem volt emellett más, amibe kapaszkodhat, EZÉRT nyomatták ezerrel.Tehát attól, hogy a PUBG saját magához (a nullához) képest szép lassan fejlődget, attól az még egy kibírhatatlanul lassan javuló, végtelenül problémás játék abszolút, a szakma legeslegaljára való inkompetens gyökér vezetőkkel és PR-ral.
TLDR: Kurvára elegem van, hogy 3-4 havonta hülyének néz a Bluehole! Főleg úgy, hogy a játék nem fejlődik vetélytársaihoz mérhető módon, a céges kommunikáció pedig arroganciájával és elitizmusával csak ráerősít erre a hülyének nézésre.
Másik oldalról:
Végülis 30 euró nem olyan sok érte, meg már én is beletettem kb. 250 órát, pedig alig van időm játszani.- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
niof
addikt
Mindennel egyetértek, kivéve a matchmaking részt. Az eddig is egy rakás sz@r volt. Többször előfordult, hogy megnéztem a statját azoknak, akik gyanúsan könnyen leszedtek, és sokszor voltak érdekes dolgok. "B" osztályúak vagyunk, illetve "A" duóban és squadban, és sokszor "S", vagy "SS" emberek szednek ki. Akkor hol itt a matchmaking? Minek kell minket osztályokkal magasabb rank-ú ellenféllel összerakni?
- Tölteléknek.
- Ja! Köszi!Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Johnny_vT
senior tag
(Az "A", "B", "S", stb. nekem nem mond semmit, nem ismerem a leaderboard és a MM működését, mert csak casual vagyok.)
Értem amit mondasz és sajnálatos. De a mostani bejelentéssel átléptek egy határt.
Politikai hasonlat: MSZP a kormányon, mindenki érzi, hogy minden szar, de nem tesznek semmit. Aztán hirtelen jön az őszödi beszéd és kirobban a balhé.
Na most ugyanez van itt: az emberek egy része (talán fele? passz) érzi, hogy nem fekszik túl jól a mai MM. Na de az, hogy maga a fejlesztő kinyilatkoztatja csillámporos rózsaszín köddel átitatott hivatalos bejelentés formájában, hogy az új térképen már tényleg baromira nem lesz MM és majd ugrálhatsz a DrDisrespect-ek és Shroud-ok elől az életedért, az már egy más szint!
-
niof
addikt
válasz Johnny_vT #19191 üzenetére
Szerintem megszedték magukat, tele vannak mint kutya bolhával, és innentől kezdve a játékosok le vannak sz@rva, az lesz, amit ők akarnak. A baj csak az, hogy nincs (egyelőre) hangulatában még csak hasonló alternatíva sem, így valószínűleg az lesz, hogy a legtöbben, akik szeretjük, nyelünk egy nagyot, és beletörődünk abba, ami van, mert mást nem is tudunk tenni. Globális összefogás, vagy bojkott kellene, hogy felébredjenek, de az úgysem lesz.
A játék meg az övék, azt csinálnak vele, amit akarnak.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz Johnny_vT #19189 üzenetére
Egyébként meglepő, de nem gyakran futottam bele bugba, mint a desync, lag, hiányzó loot és társai. (motorral már repültem el kavicson) - igaz, heti egy-két órát, ha ülök előtte.
Viszont nem értem, hogy miért teker 100%-on a videókártya már a főképernyőn (hacsak nem ethereumot bányásznak)
Más játékban megszoktam, hogy van rengeteg gyakorlási lehetőség, akár recoil controlt, akár gránátdobálást, akár a pályát szeretném begyakorolni, akár csak deathmatchelni szeretnék "éles" játék előtt, ezek után óriási visszalépés, hogy ezek mind hiányoznak, és csak a mélyvíz van - plusz a kötelező várakozás két lelövés között.
Biztos jobban tudnám élvezni, ha nagyobb esélyem volna, de megszoktam a jót, nem vagyok elég mazochista hozzá, hogy újra és újra nekiessek a kilátástalan harcoknak.
És a szintezés, utolsó meccs játékosait visszanéztem, top 80% és top #18 (top 0,008%) között szórt a skála - szerintem már most is bedobnak mindenkit, akit csak találnak, tudásra való tekintet nélkül.[ Szerkesztve ]
-
DiszNóÓl
senior tag
Esőt megértem, hogy kivették, és remélem, hogy sokkal jobbra csinálják meg. Köd maradhatott volna.
Nem kényszerítettek arra, hogy játssz Miramaron, mert nem buktál "rankot" azzal, hogy kiléptél.
Mintha most nem rakhatna össze bárkivel. ~2000+ a ratingem squadban, de átlagban 1750 ratingeseket dob be ellenünk.
Gyakorlótérnek pedig ott lesz az új pálya. +a heti eventek
Motorral csináltak valamit néhány patchel ezelőtt. [link]
Fegyvereket balanszolni kellett mert mindenki m4-el játszott. Most már elég sokan használnak ak-t,scart és smg-ket is, a mini is újra használható lett.
Havi 1 csalóval találkozok, szóval ez elég sokat javult. Hasonló pingüekkel kerülsz össze, ez nem elég régió locknak? Amióta behozták ezt nem találkoztam chájna námbör vánnal.De igen szerintem is mindenki csak 1-2 fegyvert használjon a rengetegből. Legyen a szar anticheat miatt játszhatatlan a játék. És legyen régió lock hátha beszarnak az EU szerverek megint és nem lesz más opció.
HATER
-
Mate
nagyúr
Nagyon sok mindennel nem értek egyet.
"Túl hangos az eső? Vegyük ki, nehogy energiát öljünk a letekerésébe!"
- Akkor is kiléptek volna. Ráadásul át is dolgozták már az esőt.
"Rossz Miramar? Átdolgozni nehéz, kényszerítsük a játékosokat, hogy játszanak rajta."
Egyáltalán nem rosz miaramar. 10-12 fős ismeretségi körben mára mindenki jobban szereti miramart, mint erangel-t. Attól függ, ki mit szeret. Mi inkább harcolunk, amire miramar jobb. Erangelen a többség házakban campel. Akinek utóbbi jön be jobban az nyomja nyugodtan.
""Szuper kaotikus játékmenetet" akarunk elérni? Tegyük össze a noob-okat a bajnokokkal és mondjuk nekik, hogy így fejlődnek.
A játékosok gyakorlótérért könyörögnek egy éve? Mondjuk nekik, hogy ez nem illik a játék szellemiségéhez, de nehogy véletlenül programozzunk bármit is. (PUBG Mobile????)"Pont, hogy az új map lesz a gyakorlótér. Folyamatos harc megy rajta, rankba meg nem fog beleszámítani. Nagyon jó lesz azoknak, akik fejlődni akarnak.
"Gránát robbanás után nem a sebzéstől, hanem az eséstől halunk meg? Kapcsoljuk ki a fall damage-et"Valóban javíthattak volna rajta, de jelenleg baromi jól megcsinálták a gránátokat.
"Az emberek megszokták a fegyvereket és mindenféle új fícsört akarnak a játékba? Gyorsan változtassunk meg minden fegyvert, csak dolgozni ne kelljen."
A kettő nem függ össze. Szinte csak 2 fegyvert használtak a játékban, így hozzányúltak, ahogy rengeteg más játékban hozzányúlnak ilyen esetben a fegyverekhez. Az más kérdés, hogy nem sikerült nekik rendesen megcsinálni és túl OP lett pl. az ump. Majd remélhetőleg lassan visszavesznek belőle.
"Új és hatékony csalók elleni eljárás? Inkább mégis vegyük ki, mert a havernak 5-tel kevesebb fps-e lett."
Minden játéknál problémát okoznak a csalók. Nagyon nehéz dolga van minden cégnek. Ha sok adatot gyűjtenek az a baj, ha erőforrás igényes, az a baj, ha nem elég hatékony az a baj.
"Region lock? Áh, mégse, inkább vegyük ki." Ezt nem értem, miért nem lépik meg. Mondjuk annyiból jó, hogy ha *arok épp az eu szerverek, át lehet menni máshova játszani.
Nekem is tele van már a hócipőm a játékkal. Amint végre jön ki alternatíva, már lépek is le. Visszafele fejlődik a játék. Nem tudnak rendesen programozni a srácok, de nem is ez a fő baj. A baj, hogy nem tesznek meg mindnet a cél érdekében. Pl. rengeteg problémát a szerverek okoznak. Ezen simán tudnának javítani. Kell keresni másik szolgáltatót, zsebbe nyúlni és fizetni.
-
jozefgucci1
addikt
válasz DiszNóÓl #19195 üzenetére
Esőt kivették , mert mint lentebb megfogalmazták ez egyszerűbb volt A ködöt az eső mosta el ,hát persze
Gyakorló map nincs ,de talán most végre jön az új map amin ugye a stat majd nem számít .
Nekem az MM-el nincs gondom ez talán annyira nem vészes.
A motorral csináltak valamit aztán megint elrontották , mert egy darab kavicson elvágódunk és instant halál Megtörtént eset naponta sajnos .
Fegyverek jelenlegi formában jók , mert végre van aktualitása az SMG-nek és a Mini sem kuka . Az AK még mindíg kritikán aluli.
Minden mapon találkozni Xiaoping játékosokkal és gondolom ezek nem Német cserediákok ,szóval igen átjárnak ide EU szeróra.
Csalóval én nem igen találkoztam szerencsére.
Na és a többi ugye. Az optimalizálatlan fostenger Fps dropp , hogy nem tölt be a loot időben a Desync, föld közelben eldobja az ernyőt és még sorolhatnám. Ez így ebben a formában egy early access bughalom és ha így marad a hozzáállásuk akkor remélem pár hónap alatt elvándorol a társaság nagyobb része és csak egy Wiki bejegyzés marad róluk "akik behozták A battle royal játékot " címszóvalOrigin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest