-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabi78
senior tag
Hogy tudok az autóban helyet váltani?
Tiszta Windows, rendes ház!
-
Kelvin
őstag
válasz Mr.Csizmás #12396 üzenetére
Hát igen, ez egy magasabb foka a csalinak
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Kelvin
őstag
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
RazoR
veterán
Elnézést kérek mindenkitől, hogy linkelni mertem egy új cikket a játékról!
-
Jinxb1rd
addikt
Pontosan így hangzott el a mondat:
We also plan to add a snow map in the future.Az, hogy ez kinek mennyire 'Confirmed', meg 'Hivatalos: jön a havas map', azt mindenki döntse el maga.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Preda
aktív tag
Na ez is érdekes csávó nem halt meg amikor 0% hp ja van.
[ Szerkesztve ]
-
protegum
aktív tag
Minek. Előbb rakjanak be egy normális cheaterszűrőt, pályaváltást oldják meg, tegyék vissza az időjárást, bugos, az inventory sokszor laggol. Ez így egy foshalmaz, de majd ha összeáll még lehet szar. Mert hiába lehet élvezetes, piszok hamar meg lehet unni hogy állandóan a mirafasz map megy.
[ Szerkesztve ]
-
Tanisz
senior tag
Pont a héten gondoltam rá, hogy milyen jó lenne egy havas pálya
Bár azt nem tudom, hogy fogják-e kezelni, hogy a lépések, autókerék nyomok látszódjanak vagy sem a hóban.
Egy új taktikát lehetne erre építeni "Nyomkövetés és vadászat"[ Szerkesztve ]
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok
Csapathoz csatlakoznék már unom a randomokat és solo meccseket. TS van.
-
RazoR
veterán
-
Tanisz
senior tag
Ezeknél még én is jobb vagyok, pedig nem vagyok egy hard gamer
Sírva röhögtem, hogy mennyire bénák.A csalásért, meg youtubon ment a bejelentés.
Na meg ezeknek ki a fene ad pénzt azt sem értem, ha még jók lennének, azt mondom, de így?
Lehet azért kapnak pénzt ,hogy hagyják abba(#12375) ¤Envy¤ igen, nagy láma a gyerek még csalással sem tudta leszedni
[ Szerkesztve ]
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
BITBOYS
addikt
válasz ¤Envy¤ #12373 üzenetére
Régen a Half Life 1.0-ba még feszítővassal kergettük egymást direkt, az volt az igazi élmény
A bogarak dobálása volt a másik...akkoriban ez hatalmas szórakozásnak számított hálóban de nem csaltunk.(#12375) ¤Envy¤
Neee lecsalták a csalót és felnyomta megérdemlik egymást
[ Szerkesztve ]
-
¤Envy¤
aktív tag
Ez a rész megvan a videóból? [link]
Tényleg mekkora lenne, ha a csalók csalókkal kerülnének össze 1 mapra, és idegesítenék egymást!
[ Szerkesztve ]
-
¤Envy¤
aktív tag
Nézem ezt a videót, és tényleg nem értem ebben mi a jó.. persze azon kívül, amit leírtam, hogy a szerencsétleneknek így áll fel, ebből érzik, hogy valakik (közben meg nem...)
Mivel nem vagyok pasi, lehet nem érzem át ezt a "másokon való uralkodást", de komolyan... csak megy végig a pályán, megmutatja neki a többi játékos helyzetét, és csak leszedi őket. Hát ja, nagyon izgalmas....Holott pont az a legjobb, hogy sose tudod hol van az ellenség, hol ugrik eléd, vagy lő hátba.
Minden tisztelet annak, aki nem csal, és mégis JÓ ezekben a játékokban.Inkább vagyok rossz benne, mint így szerezzek sikert.
-
¤Envy¤
aktív tag
Én is jelentettem a yt fiókját. Hátha.
"Azt viszont sose fogom felfogni, hogy erre a moslékra miért vevők az emberek?"
Azért, mert akik játszanak, nagyon nagy %-ban a való életben... hát nem tudom hogyan fejezzem ki magam... "nyomorultak", bántják őket, szerencsétlenek, mindenki átnéz rajtuk... A játékokban meg menekülés van, ott ők lehetnek A Janik és alázhatnak mindenkit, nem félve a csalástól sem, hogy kielégítse önmagában a "vagyok valaki!!!" dolgot....
[ Szerkesztve ]
-
Don.Corleone
aktív tag
Meg. Én ezen a csaláson nem is akadok már fent, az internet mindig is kétélű fegyver volt, és ennél sokkal durvább dolgokat is el lehet érni a székből ülve.
Azt viszont sose fogom felfogni, hogy erre a moslékra miért vevők az emberek? Én szoktam 1-2 meccset megnézni, van kedvenc streamem is amit követek, de ott taktika, humor van, a játék öröméről szól a videó. Nem minden 3-4. szó a f**z, g*ci és így tovább. Én sem vagyok báránylelkű, de amikor 1,5-2-3 óra stream erről szól, az több mint elkeserítő szerintem. Persze amíg van követendő példa.. Minden esetre kíváncsi leszek meddig lesznek ennyire "sikeresek".[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
válasz Mr.Csizmás #12369 üzenetére
Már eleve attól kirázott a hideg ahogy nyávogva beszélnek, simán beletoltam volna az arcukat a tasztatúrába
-
Peppo
őstag
Az a baj, hogy ilyenekből rengeteg van. Tegnap is pont egy ezekhez hasonló kínai szedett ki minket. Visszanéztem a replayt, egyértelmű volt. Tegnapelőtt is belefutottunk egy ilyenbe. És ezek egyértelmű esetek voltak. De mennyi lehet még, aki nem olyan leplezetlenül csal, mint ezek, hanem pl. csak a játékosok és a loot helyét tudja. Az is óriási előny, és ha van egy kis esze, tudja úgy csinálni, hogy a death cam se buktassa le. Bár ahogy nézem, ezeket az sem zavarja, ha lebuknak. Megveszik újra, és folytatják, ahol abbahagyták. És ez azért már nem kis mértékben a Bluehole hibája is, hogy ez ellen még mindig semmit nem tudtak tenni.
-
BITBOYS
addikt
válasz Mr.Csizmás #12362 üzenetére
Én is felnyomtam a videót yt-on.
-
Winne
nagyúr
válasz Don.Corleone #12365 üzenetére
A világ megérett a pusztulásra.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
protegum
aktív tag
Felnőtt tartalom, csalás, sértő tartalom, szexuális zaklatás, jogsértő zenei tartalom etc. A képzelet határtalan.
-
scabi78
senior tag
Spam vagy félrevezetőnél található a megtévesztés / csalás fül.
(én már jelentettem)
[ Szerkesztve ]
Tiszta Windows, rendes ház!
-
Mr.Csizmás
titán
jutubon milyen indokkal lehet jelenteni? (csak ilyen terroristás, meg gyerekzaklatós opciók vannak angolul...)
btw. csgo-ban is megy a csalás szépen: [link]
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Segal
veterán
válasz NandorHUN #12348 üzenetére
Aki csal annak ez az egy játék szokott lenni az adott profilján. Ha VAC-ot kap egyszerűen csak csinál egy másikat amin megint csak a csalásra használt pubg lesz.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Årpi
őstag
válasz Aventador91 #12356 üzenetére
Megmondom őszintén, ebben én nem látok semmi gyanúsat. Statok alapján is eléggé rendben van az arc, sőt, elég gyengének mondanám.
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Grave_444
nagyúr
válasz Aventador91 #12356 üzenetére
Replaynél tudod nézni közben a saját szemszögedből is, ahogy az összes játékost is mit csinált. Azt hiszem csak a közeledben lévőket.
[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
játszottam már vagy 100 kört, de ilyen könnyen nem szedtek még le nem sniper fegyverrel messziről. nem mondom hogy csíter. szerintem a második lövést pont bemákolta hogy beleguggoltam a lövésbe. elég bugos a killcam, sajna az én szemszögemből nincs videó. de az első lövés után egyből pattantam és beguggoltam a láda másik oldalára, ami innen nem látszik, de élesben én már le guggoltam és úgy haltam. nekem furcsa volt
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz Mr.Csizmás #12346 üzenetére
Ezen a profilján már van egy kitiltás de itt nincs meg neki a PUBG..úgy látszik mégsem annyira biztos abban, hogy nem bannolják, mert nem merte a fő profilján csinálni..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
addikt
-
sagem
addikt
válasz Aventador91 #12342 üzenetére
Ezért kell őket a Youtubon jelenteni, ha letiltják a videóját akkor abból nem kap bevételt, másrészt figyelmeztetést is kap és az egész csatornát is letilthatják idővel. Persze amilyen idióta azt hiszi, hogy majd akkor csinál másik csatornát..csinálhat is, csak éppen a Google sem hülye..keresni nem nagyon fog tudni a videóival, másrészt 12 ezer feliratkozót sem fog gyorsan újra termelni. Szóval jelenteni kell, sok embernek, illegális szoftvert reklámoz...
Valószínűleg pont ezért hamarosan bepánikol a kis hősünk és törölni fogja a videót.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
NandorHUN
addikt
válasz Mr.Csizmás #12346 üzenetére
Ha steam acc.jukat jelentjük innen jópáran, akkor szerintem abból még lehet is valami.
[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Aventador91
őstag
valaki tudna segíteni, hogy a geforce experiencben hogy kell kikapcsolni hogy a pubg-t ne állítsa be?
-
Mr.Csizmás
titán
steam: tailsyt kapott erre is egy reportot.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
NandorHUN
addikt
válasz Aventador91 #12344 üzenetére
Melyikötök szadizta még általánosban?
Élet elverte, hogy aztán online kiélhesse a nyomorék sérelmeit.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
Szomorú, hogy ezeket tényleg nem bannolják. Vagy nem olyan sebességgel, hogy ne érje meg nekik újabb accot venni.
Ha rögtön lekapnák őket, akkor probléma meg is lenne oldva, 5. acc után már nem lenne vicces kedvében.
Csak nem ez a helyzet.Legjobb egyébként a mac address alapján történő permanens bann lenne. Aztán nézheti, hogy cserélhet gépet emiatt.
Szerintem jelentse mindenki YT-nak a felhasználót, hátha letiltják (névjegynél lehet).
[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Aventador91
őstag
amúgy youtubeon csak a nézettség számít, és 3 óra alatt 4000 megtekintés az elég jó. ők ezért csinálják nagyrészt. vagyis a nézettség miatt is, meg mert bénák
-
vzsryl
nagyúr
válasz spanglee001 #12340 üzenetére
"3 év golyó általi kötél"
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
PeL
addikt
válasz vzsryl #12335 üzenetére
Nem tudok átsiklani felette szó nélkül, az ilyen fokú nyomorultság felett nem lehet egyszerűen. És pont azért nem mert ezek a férgek is azt hiszik magukról hogy ettől ők lesznek valakik, hogy ettől kurva jók, meg menők, és mindenki csak irigy rájuk aki szidja őket amiatt hogy csalnak Remélem kihullik a haja meg a foga az összesnek
-
mackosajt
addikt
még csalással is bénák
Ha már látja, hogy merre és hány méterre vannak tőle, miért nem néz hátra? Távolságokat sem ismeri, lő a 700 méterre, még a domb túloldalán felfutókra, utána meg hagyja magát lelövetni hátulról...A hangja egyébként kicsit olyan, mint akinek sosincs szorulása.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
PeL
addikt
Ezeket a nyomorultakat ismeri valaki?
A videóban elhangzó néhány kulcsmondat amit hallottam mikor belepörgettem:
"Nem banolnak, 4 napja csalunk és nincs ban"
"És ha banolnak mi van? Vissza kaszinózzuk az árát az új accnak"
"Ha banolnak veszünk másik accra játékot azt csá"
"Leszarjuk, mindenki szidhat, csak irigyek a csalásra" (ezen kiégtem)
"Á g*ci mennyi kis irigy g*cit kell kitiltani a chatről"A legjobb hogy még annyi eszük sincs hogy a nevüket kitakarják (vagy lehet nem is akarják nem tudom)... Innen üzenem ha itt vagytok és olvassátok a topicot hogy büszkék lehettek magatokra ti nyomorult senkik Ennél lejjebb már nem tudtok süllyedni...
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz gyuribácsi88 #12330 üzenetére
A témaindító hsz-ben három csóka szerepelt, akiknek a squados k/d-ja sokaknak gyanús volt. Holott egyáltalán nem az.
Solo az más.
-
Segal
veterán
válasz Richard! #12329 üzenetére
Hat apritsd az ellenseget vagy max bujkalj. Egy winnel soloba tobb mint 1000 pontot is lehet gyujteni ha jol jon ki a kor.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
addikt
-
Richard!
addikt
Kezd elkeseríteni ez a meccsenkénti 40-50 BP...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
KisTücsök
addikt
Mondjuk van aki megteheti. Ibiza pl rendszeresen baitel így, pedig tryhardkodik folyton. Még TS-en is képes. Én mindig fosok, hogy ha elkezdek lövöldözni, akkor három irányból nyolcan fognak rám jönni egyszerre a semmiből...
Btw Ibi EA pre 6-ban 64%-os win rating mellett 16.71k/d-val rendelkezett squadban. A mocskos csaló.
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Most vásároltam meg a játékot xbox one-re. Az normális, hogy a telepítő 5.37 giga. Most nézem hogy a játék borítóképén fent Game Preview szerepel. Most nem a full játékot vettem meg?
Erről van szó. -
saen
Topikgazda
válasz NyxNyxNyx #12310 üzenetére
SprEEEzy nyerni akar, mert így reklámozza a streamjét, de egyébként saját bevallása szerint is kanyarba sincs Shroudhoz képest. Ha komolyan venné néhány profi akkor simán tudnák hozni a 10-es K/D-t. Amikor rendszeresen olyanokat látok, hogy kimegy a városba az emberke az utcára és lődöz a levegőbe, hogy jöjjön már valaki, akkor az nem arról szól, hogy nagyon erölködne az illető. Szimplán csak akciót akar.
-
PeL
addikt
válasz vzsryl #12319 üzenetére
Mi főleg squadozunk, 1928-as ratingem van EU squadban jelenleg, ami lehetne sokkal magasabb is ha nem csaltak volna le annyiszor amennyiszer megtették (főleg a csingcsang nevű fúdePROk). Olyanokba futottunk folyamatosan -volt hogy zsinórban 3-4 meccsen keresztül- mint amit pár napja be is linkeltem ide videókat Duo-ban lényegesen kevesebb csalóba lehet futni, ezt is írtam már párszor.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz NyxNyxNyx #12310 üzenetére
De ő solozik. Ne hasonlítsuk össze a hármat. Duo-ban neki is már 8-as volt az EA-ben.
_____Mégegyszer mondom, squadban a 10-es körüli kd önmagában egyáltalán nem gyanús. Aki mást mond, az még életében nem látott olyanokat squadozni, akik tudnak is játszani.
Shroud nem nagyon squadozik, és csak funol, ráadásul népszerű helyekre is ugrál.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Aventador91 #12313 üzenetére
Most a mainjén játszik soloban? Mert akkor azért tryhard-abb. De igen, ő sem halhatatlan.
RazoR: Ez csak annyit jelent, hogy ~komolyan veszi a játékot és mindent megtesz a nyerés érdekében. Kb. a funolás ellentéte.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Årpi
őstag
válasz gyuribácsi88 #12311 üzenetére
Pár hete volt egy announcement, TOP 1000 felett százalékosan látod a helyezésed, amint beérsz TOP 1000 alá akkor már számmal fogja kijelezni. Seasonok meg elég érdekesen alakulnak, az eredeti koncepció valami olyasmi volt, hogy havonta reset aztán október óta nem valamiért mégsem olyan konzisztens a seasonok hossza
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
addikt
Rating mondjuk nem sokat számít, mert ha sokat játszol és rosszul, akkor is megy felfelé, ha meg keveset és jól, akkor meg lent marad, 3 játék után így néz ki nálam pl.
Egyébként most is lesznek szezonok? Tehát minden hónap elején resetelődik minden? Meg most hogy van ez a %-os besorolás, honnan tudom hogy hányadik vagyok, idáig kiírta hogy pl 170. vagyok, most meg annyit látok hogy 1.72%, most ebből honnan tudom a helyezésem?
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
NyxNyxNyx
addikt
De most nézd meg SprEEEzy-t. Early game-ben szinte egyáltalán nem hal, nagyon jól helyezkedik, de azért ölni is szokott bőven. Neki van 6-7 körül a K/D-je. A 10 az nagyon sok. Nem kizárt, hogy van pár embernek ilyen aránya, de bőven a gyanús kategória, főleg ha egy ismeretlen emberről van szó.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
addikt
-
PeL
addikt
válasz gyuribácsi88 #12305 üzenetére
És akkor jönnek a 1200 körüli ratinges megmondóember-szakértők akik beléd akarják beszélni hogy nincsenek is csalók a játékban, csak azért mert ők nem is találkoznak velük, vagy annyira fogalmatlan hogy azt sem veszi észre mikor csaló öli meg és nem tetszik nekik hogy lehetnek akik értenek is valamit a játékhoz meg a témához
-
saen
Topikgazda
válasz gyuribácsi88 #12305 üzenetére
Ez azért van, mert nem tryhardol. Ha komolyan venné és mindig nyerni akarna akkor ez lényegesen jobb lenne.
-
addikt
Mivel itt sok a szagember, aki mindenhez is ért, ezért csak óvatosan és halkan jegyezném meg hogy Shroud-nak van általában 5-6 körüli K/D-ja, és őt is állandóan lecsalózzák. Szóval igen, a 10 körüli K/D elég fura.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
tepenzed
őstag
1.0
[link] -
Segal
veterán
válasz Create. #12300 üzenetére
Hatot lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 25
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Apple Watch
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN