- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #9082 üzenetére
Gyári példa: [link]
Én megy csináltam EZ alapján egy osztályt ami egy konstruktorból áll, gyakorlatilag példányosítom az sdk -t a saját id és secret párosommal, majd van még egy függvény ami elvégzi az ellenőrzést, ha be vagyok logolva akkor visszatolja az adataim, ha nem akkor meg átrak a login oldalra. Na most, ha lefut a gyári script, lesz session és működik az "én" megoldásom, ha nem akkor csak dobál egyfolytában a loginra, amit ugye először látok mert belépek. Remélem érthető volt
. A kódom meg ugyan az mint a gyári példa, csak ketté szedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest