- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
fordfairlane #8517 üzenetére
Tudtam, hogy van ilyen, és kiment a fejemből... "Insert HTML line" hát persze...
<pre>-t próbáltam ott is voltak gondok.
Meg egy htmlentites()-t is kapott.Igen, a hsz-m nem erről árulkodik. Van egy könyv: PHP Solutions Ezt már átrágtam egyszer. De most magamtól építem fel, így verem magamba az alapokat. Egész jól. Jó mondjuk még visszanézek a szintaktra, de mit, hogy kell az megy.
Ebben meg nincs MVC.
Előbb a kódokon akarom magam átragni, mi hogyan, miért (bár már elég gyors íramban megy)
Aztán átírom MVC-re. Murach-nak van egy érdekes könyve ez ügyben. Egész jónak érzem. Kódban is semmi perc alatt felfogtam a mintát. Mi hogyan megy át.
De ott is inkább amit a kollega javasolt alternatív megjelenítést használják.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest