Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Bencom ™ #8173 üzenetére
Az ingyenes dolgokért fizethető adományokat nem arra értettem, hogy az milyen szép dolog, ha fizet az ember azért, hogy egy játékban előnyre tegyen szert. Igaz, ezzel is támogatod közvetett módon a játék alkotóit, karbantartóit, de inkább arra gondolok, hogy ha valaminek valóban nagy hasznát veszed, használod hétköznapjaidban, akkor azért az nem egy rossz dolog, ha valamit vissza is csepegtetsz; persze nem kötelező, csak aki valamennyit rá tud szánni, de minimális reprezentatív összeg is valami. Régen szartam az ilyesmire, én sem fizettem semmiért, ha nem volt muszáj, aztán változtattam az álláspontomon.
Egy példa: nővérem laptopjának vinyóját egy hardveres probléma esetén (alaplapot kellett cserélni, tök ugyanolyanra) a szervizben tök feleslegesen formattálták, majd újrahúzták rajta a Windows-t, így rengeteg adatát bukta, többek közt fontos fotóit; na, próbálkoztam kismillió profi, fizetős és ingyenes adatvisszaszerző programokkal, hogy visszahozzam az adatokat, de sajnos a legtöbb elvérzett; aztán megtaláltam a Linux-alapú Photorec-et, ami pont ilyenre lett kitalálva, és ezzel az adatainak nagyjából 85%-át sikerült visszaszerezni (egyetlen bajunk az volt, hogy ronda, generált neveket adott a visszaszerzett fájloknak, így elég sok fájlt utólag át kellett nevezgetni, de gondolhatod, hogy ezt akkor a legnagyobb mértékben leszartuk, mivel legalább sikerült visszaszerezni az adatokat). Máskor ugyanettől az alkotótól igénybe vettem a TestDisk-et is elszállt partíciótábla megmentésére, amikor bár nem reménykedtem már benne, de sikerült ezt is megmenteni... Na ekkor úgy döntöttem, hogy ez a fejlesztő megérdemel annyit, hogy támogassam őt valamennyivel, persze túl sok pénzt én sem tudtam erre áldozni. De legalább valamennyivel hozzájárultam, hogy inspirációt kapjon a további fejlesztéshez. Írt is egy köszönőlevelet.Szóval érted, van az az eset, amikor az ember úgy érzi, hogy még ha ingyenes is egy program, megérdemli, hogy mégis költs rá valamennyit, így megvan az a kellemes érzésed, hogy eldöntheted, mennyit tudsz szánni rá.
Na, de ne OFF-oljunk.Ezt a könyvet már másnak is ajánlottam, amennyit olvastam belőle, az alapján jól összeszedett áttekintő anyag az alapismeretek elsajátítására: [Nagy Gusztáv: Web programozás alapismeretek].
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- BestBuy ruhás topik
- Battlefield 6
- Bluetooth hangszórók
- Androidos fejegységek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- További aktív témák...
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest