Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Bencom ™
üzenetére
Az ingyenes dolgokért fizethető adományokat nem arra értettem, hogy az milyen szép dolog, ha fizet az ember azért, hogy egy játékban előnyre tegyen szert. Igaz, ezzel is támogatod közvetett módon a játék alkotóit, karbantartóit, de inkább arra gondolok, hogy ha valaminek valóban nagy hasznát veszed, használod hétköznapjaidban, akkor azért az nem egy rossz dolog, ha valamit vissza is csepegtetsz; persze nem kötelező, csak aki valamennyit rá tud szánni, de minimális reprezentatív összeg is valami. Régen szartam az ilyesmire, én sem fizettem semmiért, ha nem volt muszáj, aztán változtattam az álláspontomon.

Egy példa: nővérem laptopjának vinyóját egy hardveres probléma esetén (alaplapot kellett cserélni, tök ugyanolyanra) a szervizben tök feleslegesen formattálták, majd újrahúzták rajta a Windows-t, így rengeteg adatát bukta, többek közt fontos fotóit; na, próbálkoztam kismillió profi, fizetős és ingyenes adatvisszaszerző programokkal, hogy visszahozzam az adatokat, de sajnos a legtöbb elvérzett; aztán megtaláltam a Linux-alapú Photorec-et, ami pont ilyenre lett kitalálva, és ezzel az adatainak nagyjából 85%-át sikerült visszaszerezni (egyetlen bajunk az volt, hogy ronda, generált neveket adott a visszaszerzett fájloknak, így elég sok fájlt utólag át kellett nevezgetni, de gondolhatod, hogy ezt akkor a legnagyobb mértékben leszartuk, mivel legalább sikerült visszaszerezni az adatokat). Máskor ugyanettől az alkotótól igénybe vettem a TestDisk-et is elszállt partíciótábla megmentésére, amikor bár nem reménykedtem már benne, de sikerült ezt is megmenteni... Na ekkor úgy döntöttem, hogy ez a fejlesztő megérdemel annyit, hogy támogassam őt valamennyivel, persze túl sok pénzt én sem tudtam erre áldozni. De legalább valamennyivel hozzájárultam, hogy inspirációt kapjon a további fejlesztéshez. Írt is egy köszönőlevelet.
Szóval érted, van az az eset, amikor az ember úgy érzi, hogy még ha ingyenes is egy program, megérdemli, hogy mégis költs rá valamennyit, így megvan az a kellemes érzésed, hogy eldöntheted, mennyit tudsz szánni rá.
Na, de ne OFF-oljunk.
Ezt a könyvet már másnak is ajánlottam, amennyit olvastam belőle, az alapján jól összeszedett áttekintő anyag az alapismeretek elsajátítására: [Nagy Gusztáv: Web programozás alapismeretek].
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Mini-ITX
- Google Pixel topik
- Autós topik
- PH! Darts
- Projektor topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16/512 FHD
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16/256 FHD
- Apple iPhone 15 Pro max 256GB Teljesen új, 100% akkumulátor, gyári független, Zero karc, Hibátlan
- Samsung UE50AU7022KXXH 50 Crystal UHD 4K Smart TV, kifogástalan állapot
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest