- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
Sk8erPeter #8175 üzenetére
Persze, de más ha egy hasznos programról van szó, vagy más, ha egy játékról... meg én azt is figyelembe veszem (ha tudok róla) hogy valami milliárdost támogatok, vagy olyat, aki tényleg rá is szorul (és nem a csövesekre gondolok sajnos nagyon sok hajléktalan van de a 95%-uk maga tehet róla, és a maradék 5% meg érdekes módon nem kéreget, de ez már az offon belül is off
)
El fogom olvasni akkor ezt is, amit linkeltél, amit coco2 linkelt, az egyiket már át is futottam, aztán tartottam egy rövid kis szünetet... bár meglepően hamar a végére jutottam, és nem tűnt túl bonyolultnak (a html-ről beszélek) így felmerül bennem a kérdés, hogy szerintetek, mennyi idő alatt lehet a semmiből eljutni egy stabil, megbízható alap szintig? Én eddig azt hittem, hogy évek kérdése, de ha a többi is ilyen lesz, akkor kis gyakorlás egy egy hónapon belül már magabiztosan fog menni szinte minden, ami nekem kell, a többi meg majd jön idővel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen egeret válasszak?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest