- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
PHP kérdés.
Egy nem asszociatív tömbbel olyasmit kellene csinálnom, hogy tömb elemet kinyisszantani. Pld van egy 4 elemű tömböm $tömb[0]..$tömb[3], és ha a $tömb[0]-t kinyisszantom, akkor legyen egy $tömb[0]..$tömb[2], ahol a régi $tömb[1]-ből lett az új $tömb[0] és így tovább.
Kipróbáltam az unset($tömb[0])-t de nem jó. Nem eltávolítja az elemet, hanem átállítja null-ra. Asszociatív tömbben működik, főleg mert ott foreach()-el megyek végig, de ha nem asszociatív a tömb, és for() / while() ciklussal megyek végig count() alapján, akkor beleakadok a null elembe, aminek nem kellene ott lennie.
Végig kotortam 2x a doksit, mi az a függvény, ami tömb elemet távolít el teljesen és véglegesen, de nem találtam ilyet.
Tömb elemszámból néha nagyon nagy tud előfordulni. Megtehetném éppen, hogy ciklussal készítek a régi tömbből egy újat, és elemenként másolok át, de az brutálisan lassú lesz 2-3 ezer elemnél. Valami gyorsabb megoldás kellene.
Mitévő legyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest