Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Mostanában sokan vacakolnak webáruházzal, és éppenséggel segítség lenne nekem, ha érteném, miért. Ha valami problémás, akkor inkább írd privátba, de akkor is érdekelne.
Ahogy programozói szemmel látom, azok a homogén framework-ök nem teljesítményre vannak kitalálva, hanem arra, ha csak valami nagyon kevés kell. Ha mennyiséget is akarsz forgalmazni később, mind szűk keresztmetszetté válik, és nem sokat lehet majd tenni az ellen. Ha meg csak kevés cucc forgalmazásáról van szó, ott vannak a kész webshopok ilyen 3 ezer huf / hó költségtől, de még a vip kategória is csak 20k huf / hó környékén van. Valami egészen nevetségesen kevésbe kerülnek. Szóval miért éri meg a hercehurcát?
Az egyetlen, amire gondolni tudok, hogy némelyik termék "leborult a kamionról", és olyat árusítanak, de az csak összeesküvés-elmélet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő