- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Szaisztok szeretnék segítséget kérni egy progblémában, ami az alábbi lenne.
Adott egy szerver, amin található egy Access 2007-es adatbázis (mdb vagy accdb kiterjezstésse), illetve az adatbázis, amiből szeretnék adatokat kinyerni és egy weblapra kiíratnia tartalmát.
A PHP fájlok az adatbázis mappájában van, illetve a connecction sztring-em az alábbi:
<?php
try {
$conn = new PDO("odbc:Driver={Microsoft Access Driver(*.mdb,*.accdb)} ;Dbq=adatbazis.accdb;Uid="";Pwd="");
}
catch (PDOException $e) {
echo $e->getMessage();
}
?>Ennek elvileg működnie kell, találtam egy leírást, amit megnéztem és phpinfo()-val ellenőriztem milyen driverek vannak a szerverre telepítve, és mysql,odbc,sqlite is volt közöttük.
Ilyenkor sajnos valami olyasmi hibaüzenet jött ki:
"[Microsoft][ODBC Driver Manager] Data source name not found and no default driver specified"Ez nem lehetséges sajnos, de van valami ötletetek mit tudunk kezdeni vele?
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest