Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Tudod ez olyan dolog, hogy kinek mi. Te belefeccöltél nem kevés időt a Drupalba, ragaszkodsz is hozzá foggal körömmel
(legalábbis a hozzászólásaid alapján), megismerted annyira hogy Te ezzel tudnád a legegyszerűbben összerakni a projectet. Én most hogy csak elkezdtem ismerkedni vele, semmiképpen nem állnék neki, már csak abból az okból kifolyólag sem, hogy egyáltalán nem user friendly az adminisztrációs felület (ez amúgy mennyire módosítható van hozzá "faék egyszerűségű" modul?).Mindenkinek megvan a maga "szent grálja", ismerek olyat aki Joomlával tud nagyon nagyon gyorsan összerakni ilyen jellegű oldalakat, ő arra specializálódott, ismeri az összes ilyen modult vagy nem tudom ott minek nevezik. Más kérdés hogy jön egy exploit hullám és végigcseszik az összes oldalát

Valamint én nem szeretem azokat a modulokat sem egy ilyen rendszerben amiket nem én írtam, ha bármi gond lesz (bug, biztonsági rés stb) az ügyfeled megoldást fog várni, nem mondhatod azt neki, hogy várjál majd a közösség megoldja, mert az van mögötte. Jobb esetben türelmes és vár 1 munkanapot rosszabban meg nem, és joggal fog tőled elfordulni. Nekem ez elég ahhoz hogy a saját kis rendszerem tegyem alá, mert abban biztos vagyok.
Na szájtépés OFF, használd a szent grálod, én is azt teszem

Új hozzászólás Aktív témák
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(legalábbis a hozzászólásaid alapján), megismerted annyira hogy Te ezzel tudnád a legegyszerűbben összerakni a projectet. Én most hogy csak elkezdtem ismerkedni vele, semmiképpen nem állnék neki, már csak abból az okból kifolyólag sem, hogy egyáltalán nem user friendly az adminisztrációs felület (ez amúgy mennyire módosítható van hozzá "faék egyszerűségű" modul?).