- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"ragaszkodsz is hozzá foggal körömmel"
Hát pont nem, ne fordítsd már ki a szavamat, ha kérhetem.
Ti kezdtetek el nagyon vicces érveket felhozni amellett, hogy márpedig ez NEM megoldható CMS-sel, és jöttek a gyökérségek, hogy dehát az nem olyan rugalmas, mint a saját ki tudja milyen tákolmányom. Erre reagálva elmondtam, hogy ez nem így van. Nem én ragaszkodom hozzá foggal-körömmel, arra hívtam fel a figyelmet, hogy nem kell a kérdéshez szemellenzősen állni.
De nyilván mindent ki lehet forgatni."egyáltalán nem user friendly az adminisztrációs felület"
Látszik, hogy nem ismered. Olyan felületet tolsz ki a megfelelő jogosultságokkal a júzernek, amilyet akarsz, hogy még a szomszéd Mari néni is megértse. Minden lószarba belenyúlhatsz. (Jó, nyilván korlátokkal.)"Más kérdés hogy jön egy exploit hullám és végigcseszik az összes oldalát "
Na ez Drupalra pont nem nagyon jellemző: ha megnézed az osztott tárhelyek blogjait, általában a WordPress és Joomla jön ki vesztesen. Ez most nem elfogultság, hanem ez a tendencia."az ügyfeled megoldást fog várni, nem mondhatod azt neki, hogy várjál majd a közösség megoldja"
Hát bakker, megoldod te, nagyon nagy rejtély.Pl. csinálsz egy patch-et, amivel megoldottad magadnak, aztán a modul issue queue-jában szépen nyitsz egy új issue-t, ha még nincs megemlítve a szóbanforgó bug, és feltolod a patch-edet, amit ha megfelelően írtál meg, committolnak is. Máris hozzájárultál valamivel az ilyen jellegű közösségi fejlesztésekhez. Ez nem egy magasztos f@szság, hanem működő dolog.
Én nem mondtam egy szóval sem, hogy ne tedd a saját rendszeredet a fejlesztendő rendszer alá, ha jól működik, bevált, bizonyított, akkor tegyed, nyilván. De ne kezdjük már el terjeszteni a hülyeségeket, mert az senkinek sem jó. Főleg ne legyünk szemellenzősek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged