Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Coyot #13502 üzenetére

"ragaszkodsz is hozzá foggal körömmel"
    Hát pont nem, ne fordítsd már ki a szavamat, ha kérhetem.
    Ti kezdtetek el nagyon vicces érveket felhozni amellett, hogy márpedig ez NEM megoldható CMS-sel, és jöttek a gyökérségek, hogy dehát az nem olyan rugalmas, mint a saját ki tudja milyen tákolmányom. Erre reagálva elmondtam, hogy ez nem így van. Nem én ragaszkodom hozzá foggal-körömmel, arra hívtam fel a figyelmet, hogy nem kell a kérdéshez szemellenzősen állni.
    De nyilván mindent ki lehet forgatni.

"egyáltalán nem user friendly az adminisztrációs felület"
    Látszik, hogy nem ismered. Olyan felületet tolsz ki a megfelelő jogosultságokkal a júzernek, amilyet akarsz, hogy még a szomszéd Mari néni is megértse. Minden lószarba belenyúlhatsz. (Jó, nyilván korlátokkal.)

"Más kérdés hogy jön egy exploit hullám és végigcseszik az összes oldalát "
    Na ez Drupalra pont nem nagyon jellemző: ha megnézed az osztott tárhelyek blogjait, általában a WordPress és Joomla jön ki vesztesen. Ez most nem elfogultság, hanem ez a tendencia.

"az ügyfeled megoldást fog várni, nem mondhatod azt neki, hogy várjál majd a közösség megoldja"
    Hát bakker, megoldod te, nagyon nagy rejtély. :DD Pl. csinálsz egy patch-et, amivel megoldottad magadnak, aztán a modul issue queue-jában szépen nyitsz egy új issue-t, ha még nincs megemlítve a szóbanforgó bug, és feltolod a patch-edet, amit ha megfelelően írtál meg, committolnak is. Máris hozzájárultál valamivel az ilyen jellegű közösségi fejlesztésekhez. Ez nem egy magasztos f@szság, hanem működő dolog.

Én nem mondtam egy szóval sem, hogy ne tedd a saját rendszeredet a fejlesztendő rendszer alá, ha jól működik, bevált, bizonyított, akkor tegyed, nyilván. De ne kezdjük már el terjeszteni a hülyeségeket, mert az senkinek sem jó. Főleg ne legyünk szemellenzősek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés