- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
PHP mail-t szeretnék küldeni de localhostról (tesztelés céljából). Ez [link] vagy [link] alapján belőttem a sendmailt, de sajnos Windows 8 alól nem működik, ahogy ezt a készítő is írta a honlapján: [link]
"i've had reports that TLS/SSL is not working on windows 8. unfortunately i don't have access to a windows 8 system to diagnose the issue just yet."
Guglizás után kiderítettem, hogy TLS/SSL probléma van a háttérben, azt olvastam, próbáljam meg a sendmail.ini -ben átírni smtp_ssl=none -ra, de akkor sem kapom meg az emailt. A PHP működik, ki is írja, hogy elküldte, de soha nem érkezik meg a levél. Valahol eltűnik az éterben.
---
Tehát, tud valaki tanácsod adni, hogy Windows 8 (és WAMP vagy EasyPHP) alatt hogyan tudnám megoldani, hogy működjön a php mail funkció?
Van egy form, aminek az adatait a php mailezi el, szerverre feltöltve működik is, csak macerás nekem az éles site "mellett" próbálgatni és kényelmetlen is, ezért lenne jó, ha localhostról tudnám végezni az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged