- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Peter Kiss #13190 üzenetére
Arra gondoltam, hogy például a PHP-ben van-e beépített függvény arra, hogy megnézze az aktuális felhasználó felbontását és aszerint változtassa meg az adott oldalfelépítést. Akár egy SWITCH elágazással meg lehetne adni, hogy ha pl.
'a esetben' 800*600 a felbontás, akkor használja a stíluslap1.css-t;
'b esetben' 1024*768 a felbontás, akkor használja a stíluslap2.css-t;
és így tovább...Szeretnék egy használható sablont készíteni a későbbi munkáimhoz.
Az lenne a lényeg, hogy szépen jelenjen meg a legtöbb felhasználó számítógépén.
A layout-ra kétféle megoldást találtam itt a fórumon, mindenki a következők valamelyikét ajánlja:
egy nagy táblázat, amely felosztása után újabb táblázatokat és esetleg div tageket használj
div tagek és css, csakúgy mint a w3 schools oldalán.A táblázatos megoldásról azt olvastam, hogy 'nem erre találták ki', a div tageket meg egyesek nem szeretik.
Van esetleg egyéb megoldás is, avagy ez a kettő a jelenlegi technológia csúcsa?
Én inkább szeretném az esetlegesen bonyolultabb div-es megoldást, ha az a jobb, később meghálálja az magát szerintem.Kérdés még, hogy a SEO szempontjából melyik ideálisabb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Reklámblokkolók topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Metal topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest