- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swifty
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #11873 üzenetére
Nem akartam én megaszondani senkinek...
A nyelv rejtelmeit megosztani én is szeretem, hiszen mindennap tanulhatsz valami újat, érdekeset, mást...
Csak tudod... Egy kb. 20 (érdemi) soros megoldásra ráeröltetni mindenáron OOP-t... Háááát... Nekem nem jön be... Amit Athlon64+ tűzzel-vassal véd, az nálam kiverte a biztosítékot... Sorry...Lehet rosszul fogalmaztam, de nekem az jön le, hogy főleg olyanok jönnek ide segítséget kérni, akik elég "kezdők"... És ha így nézem, akkor nem is az hogy nekik szól, vagy nekik lett nyitva, de az ő problémájukkal foglalkozik leginkább a topik... Vagy rosszul érzem?
És ehhez mérten nehezen veszi be a gyomrom, hogy mindenképp OO kell, meg hogy a szkriptnyelvek mennyire nem alkalmasak semmire... Ezzel azt hiszem, el is tántoríthatunk kezdőket a PHP használatától. Pedig pont hogy segíteni kellene mindenkit aki ide jön a problémájával.
Igaz, a kódomat nem lehet paraméterezni, de nem is volt szándékomban.
Ciklussal azért nem tenném meg, mert akkor igaz, hogy a 3 isset-es részt megsprórolnám, viszont nevesítenem/példányosítanom kellene egy tömböt, amibe tenném a sorok elemeit, és a végén ezt a tömböt kellene felfűzni az "anyatömbre". Persze ha mondjuk 20 db elem lenne, akkor a ciklus befigyel.
Nézzük pro és kontra a két verziót:
Sebesség: talán az enyém gyorsabb.
Memória használat: biztos, hogy kevesebb memória kell az enyémnek.
Hossz: az enyém rövidebb.
Átláthatóság: egyén függő. Ki mit ismer jobban.
Bővíthetőség/kiterjeszthetőség: Athlon64+ kódja könnyebben származtatható. Az enyém "direkt" kód erre a problémára.
Hibakeresés: egyén függő. Talán a kód hossza miatt mondanám, hogy az enyémben könnyebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest