Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swifty
csendes tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem akartam én megaszondani senkinek...

A nyelv rejtelmeit megosztani én is szeretem, hiszen mindennap tanulhatsz valami újat, érdekeset, mást...
Csak tudod... Egy kb. 20 (érdemi) soros megoldásra ráeröltetni mindenáron OOP-t... Háááát... Nekem nem jön be... Amit Athlon64+ tűzzel-vassal véd, az nálam kiverte a biztosítékot... Sorry...

Lehet rosszul fogalmaztam, de nekem az jön le, hogy főleg olyanok jönnek ide segítséget kérni, akik elég "kezdők"... És ha így nézem, akkor nem is az hogy nekik szól, vagy nekik lett nyitva, de az ő problémájukkal foglalkozik leginkább a topik... Vagy rosszul érzem?
És ehhez mérten nehezen veszi be a gyomrom, hogy mindenképp OO kell, meg hogy a szkriptnyelvek mennyire nem alkalmasak semmire... Ezzel azt hiszem, el is tántoríthatunk kezdőket a PHP használatától. Pedig pont hogy segíteni kellene mindenkit aki ide jön a problémájával.
Igaz, a kódomat nem lehet paraméterezni, de nem is volt szándékomban.
Ciklussal azért nem tenném meg, mert akkor igaz, hogy a 3 isset-es részt megsprórolnám, viszont nevesítenem/példányosítanom kellene egy tömböt, amibe tenném a sorok elemeit, és a végén ezt a tömböt kellene felfűzni az "anyatömbre". Persze ha mondjuk 20 db elem lenne, akkor a ciklus befigyel.
Nézzük pro és kontra a két verziót:
Sebesség: talán az enyém gyorsabb.
Memória használat: biztos, hogy kevesebb memória kell az enyémnek.
Hossz: az enyém rövidebb.
Átláthatóság: egyén függő. Ki mit ismer jobban.
Bővíthetőség/kiterjeszthetőség: Athlon64+ kódja könnyebben származtatható. Az enyém "direkt" kód erre a problémára.
Hibakeresés: egyén függő. Talán a kód hossza miatt mondanám, hogy az enyémben könnyebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Star Trek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest