- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Rebelf #31154 üzenetére
Nem én ragadtam meg, hanem te olyan szinten átestél a ló másik oldalára, hogy az már mindenkinek bántja a szemét. Konkrétan "leugattál" és leíratlanul is "hülyének" tituláltál, hogy nem értek hozzá, szóval mielőtt másokat kritizálsz meg esetleg kiosztasz, nézz tükörbe, mert te most a másik oldalon tolod a "mantrát".
#31153 rainman72
A fórumtárs reakcióit olvasd, mert azok teljesen ellentmondanak annak, amit most ír.
Pl: "Tényleg azt használ mindenki amit akar, nem vitatkozok, én oledet biztos nem veszek" [link]
-
Sinu
senior tag
-
Per Degaton
tag
válasz
Rebelf #30794 üzenetére
Most akkor ez hogy van?
Mert alaves a #30743-ban azt írta, hogy HDMI esetén egy perc után elkezdi csökkenteni a fényerőt, de nem jön be a képernyővédő.
Te viszont most azt írod a Mac Minin (ami gondolom szintén HDMI) egy perc után elkezdi levenni a fényerőt, de azt is írod, hogy egy perc után bejön a képernyővédő.
Nem értemAzt az egyet szeretném biztosan tudni, hogy pc-n, hdmi-n, mozdulatlan kép esetén nem jön be egy perc után a philips képernyővédő, csak fényerősség csökkentés van lassan, fokozatosan. Mert utóbbival nincs gondom, az előbbi viszont eléggé zavarna.
-
-
Per Degaton
tag
válasz
Rebelf #30733 üzenetére
Szia!
Én is jóideje 806-oson gondolkodom, de még nem vettem meg, végre valakinek első kézből van tapasztalata
Esetleg ha használsz HDMI-t rajta akkor megnéznéd hogy mozdulatlan kép esetén mennyi idő után jön be a gyári, Philipses képernyővédő? És hogy ezt lehet-e állítani?
Két percet olvastam és az PC-nél nekem elég kevésnek tűnik, gyakran van hogy olvasok valamit és két percig nem változik a kép, elég idegesítő lenne ha mindig azonnal képernyővédőre váltana ilyenkor. -
erdey_a
addikt
válasz
Rebelf #30673 üzenetére
azért ennyi sületlenséget nem kellene összehordani.
folyamatosan garanciát, meg javítást emlegetsz (pixelhiba javítás LOL).
14 napon belül - az euronics saját vállalása alapján 30 napon belül - indok nélkül elállhatsz.
akkor is elállás a jogi forma, ha hibás a termék. mert pont a hiba az elállás oka.
a webshopok nem cserélnek semmit.
elállás és, új rendelés kell.a helyes eljárás jelen esetben, hogy a pixelhibára hivatkozva a vásárlástól írásban el kell állni (erre általában a webshop felületén vagy emailben van mód)
jön a futár, elviszi és 14 napon belül jön a lóvé.
közben meg kell rendelni ugyaninnen, vagy inkább máshonnan.szóval nem, nem garancia, nem javíttatunk, nem cseréltetünk, hanem !!elállunk!!
az évszám 2021, szomorú hogy ezeket még mindig el kell mondani -
-
blakey
titán
-
válasz
Rebelf #30583 üzenetére
PUS8506-nak jelenleg mindennél rosszabb az ár/érték aránya, a 70"-osért 470k HUF-ot kérnek minimum. Szóval 65PUS9206-ért a 400k HUF annyira nem is sok... kérdés, hogy mit tud a prémium VA panel?
Egyébként ja, a TCL QLED sorozata igencsak csábító.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűnyíró topik
- Hálózati / IP kamera
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest