Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
tahepa
senior tag
válasz
rainman72
üzenetére
Akkor ez a menu is egy nagy semmi....nézegetni a log fájlokat.
A csodálatos 43PUS7906/12 megkapja a csodálatos jelet a még csopdálatosabb Trékom droid boxtól és lőn HDR a tv.-n ami egy hulladék minőség. Sem a trékom boxban sem ebben a csodálatos tv-ben nem lehet letiltani a Hdr-t---igy marad a xar tv minőség. Hurrá.
A régi 7303-as tvben ezt mind meg tudom oldani és lőn jó képminőség. -
-
tahepa
senior tag
Banális kérdés..
A Philips 43PUS7406/12 készülék ambilight tudással is rendelkezik vagy nem ?
Ahány helyen olvasom annyi féleképpen írják. -
tahepa
senior tag
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat. A tv egy idősebb hölgynek lenne vásárolva akinek lehet nem szempont a panel milyensége ...én csak egy olyan tv-t szeretnék neki vásárolni ami egy ideig nem lesz elavult a piacon..tudom hogy ez nem tízéveket jelent

Szóval köszönöm
-
tahepa
senior tag
43PUS7303 vs. 43pus7304
Pro és kontra?Nekem a 7303-as van és egy rokonnak kellene vásárolnom egy televíziót és a 7304-et néztem ki neki.
Jó választás lenne?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
tahepa
senior tag
Nekem ma reggelre megkukult a 43PUS7303 -as tv. Ki-bekapcs reakció semmi.Tegnap este még probléma nélkül ment. Végül áramtalanítottam ( dugvilla kihúz majd vissza) és visszajött a hang.
Érdekes jelenség...lehet vége lesz a 2 hónapos készüléknek vagy az android vacakol....? -
tahepa
senior tag
Valaki tudna segíteni? [link]
Vettem egy 43pos7303 tévét. Kicsomagoltam bekötöttem a megfelelő kábeleket.Bekapcsoltam. Elindult.Android logó eltünt és utána szürke képernyő amin a párosítsam a távirányítót a televízióhoz mozgó kép van. Megfelelő módon párosítottam és ki is írta hogy a párosítás megtörtént és most menti az eseményt. és kész. A párosítási kép továbbra is a képernyőn de semmi sem történik egy jó ideje. Gombokra nem reagál. Mi az isten van vele?
Rossz a készülék vagy mi?
SOS -
tahepa
senior tag
válasz
zorromoto
üzenetére
Sajna mégis így történt. Jómagam minden készüléket ( ASUS media player , külső winyó stb..) kikapcsolt állapotban csatlakoztatok a tv-khez..A kölök nem így tett... Majd reggel újra megpróbálom bekapcsolni , ha akkor sem működik megy a szervízbe..karácsony előtt jó kis kiadás lesz..
-
tahepa
senior tag
Kellene egy kis help.
Adva lenne egy 32PFL5405H-s készülék. A drága ,lüke fiam hdmi kábellel össze kötötte a tabletjával ( bekapcsolva volt mindkettő ). Pukk.
Tv kikapcs , tablet szintén,biztosíték a lakásban szintúgy. Biztosíték felkapcsol. Tablet nem kapcsol be , a tv szintén. Csak a led villog ütemesen. Valakinek használható véleménye , segítő javaslata?
Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EA Sports WRC '23
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mozilla Firefox
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- JBL Charge 5
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest