Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
j.bravo
üzenetére
A TV biztosan Airplay képes? Szerintem nem, úgy pedig nem is fog menni a tükrözés (sajnos). Ugyanebben a cipőben járok egy 7303-assal. A Google alapú cuccok és a Facebook átmegy, de már a képeket sem tudom átlőni külön app nélkül (azt mondjuk nem értem, hogy pont egy TV-re miért nincs Google Fotók app). Az enyém 8-as droidos, találtam egy appot, ami virtuálisan airplay képessé teszi a TV-t, de pl. 4K videoátvitelt nem bírja, szaggat (anyósom airplay képes Samu tv-jén detto). Szóval ezt az appot próbáld ki: AS AirScreen
-
stefi68
addikt
válasz
j.bravo
üzenetére
"Ha nem frissítettem, nincs mit törölni, ugye?"
Az hogy te nem frissítetted, az nem jelenti azt, hogy automatikusan nem frissült.
A tükrözésért felelős alkalmazás nem feltétlen a FW frissítéssel frissül.
Az egy sima Playes alkalmazás. Ha a Play-ben nem tiltottad az automatikus frissítést, az bizony frissül.
Töröld a frissítéseit, sőt még az adatait is, indítsd újra a TV-t (az Androidot) és jó lesz.
Végig csináltam már ezt a macerát... -
-
stefi68
addikt
válasz
j.bravo
üzenetére
A soundbar, ha HDMI-n csatlakoztatod és HDMI-CEC kompatibilis akkor vezérelhető a tv távval.
Automatikusan be-ki kapcsol a tv-vel és a hangerő is szabályozható.Pl. ezek ilyenek
-
Kbali
nagyúr
válasz
j.bravo
üzenetére
Telekomos smartbox: azért nézd meg azt is, ki az abban a topikban, aki sír: nekem az alap alkalmazások vannak rajta, előtte SAT-os STB-m volt, ez a droidos semmivel nem rosszabb. Sőt nekem pluszban hozza a BT hang lehetőségét, mert az én 7303/12-es TV-m csak a távvezérlővel hajlandó BT-n beszélgetni, fülessel nem.
Ha kifejezetten iphone tükrözés: kicsit béna, de van egy Replica nevű alkalmazás, amivel a telefon képét 1:1 ki tudod tenni a TV-re (de ez olyan, mintha a telefonon néznéd). Youtube, RTL Most+ simán átküldhető a TV-re. -
Vérboci
addikt
válasz
j.bravo
üzenetére
én hdmi-re kötött hangprojektort használok. időnként (kb. 2 hetente, ismeretlen okból) előfordul, hogy a tv (65pus8505) is szól és a hangprojektor is. ilyenkor "visszhangos" lesz a dolog, csúszás van.
tévé vagy hangrendszer kikapcs sem mindig segít, a tévé "androidos újraindítása" oldja csak meg a gondot.
zavaró a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi