- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2015-08-12 16:10 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pandimakaay
aktív tag
-
Pandimakaay
aktív tag
-
Pandimakaay
aktív tag
-
Pandimakaay
aktív tag
-
MaddeNNNN
addikt
-
rainman72
nagyúr
-
nagyfejü
őstag
-
nagyfejü
őstag
-
Dr.NX
veterán
Ja, ezt a TP-Link UE300-t több reddit hózzászólásnál is írják mindenféle tévénél, pl:
https://www.reddit.com/r/AndroidTV/comments/wkonsc/usb_ethernet_adapter_that_works_with_android_tv/ -
nagyfejü
őstag
-
Gubu0101
veterán
-
rainman72
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
-
Gubu0101
veterán
-
rainman72
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
-
oszy
veterán
-
F.tibooo
aktív tag
-
F.tibooo
aktív tag
-
F.tibooo
aktív tag
-
F.tibooo
aktív tag
-
F.tibooo
aktív tag
-
rainman72
nagyúr
-
allein
addikt
-
rainman72
nagyúr
-
Dr.NX
veterán
-
süti5
őstag
-
migabi24
nagyúr
-
leroyclub
senior tag
-
ftc
nagyúr
-
oris
aktív tag
-
rainman72
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
-
JiM
tag
éjjelre szándékosan kihúztam, kíváncsi voltam áramtalanítva mi lesz, de gond nélkül indult reggel. Tényleg érthetetlen mi volt. Persze most hogy 100%-ra tudjam mondani, hogy az utolsó frissítés a ludas, rá kéne engednem harmadjára is, csak nincs kedvem végig járni az utat. Bár most ezzel a fullos recovery szoftverrel gyorsan helyreállt a dolog.
-
JiM
tag
ezer hála! felment, működik...komolyan nem értem. Most már egyre nagyobb a gyanú, hogy a legutolsó júniusi frissítés nyírta ki. Most a februári ment fel, le is tiltottam az automata frissítést...mégegyszer köszönöm!
Ha megy egy hétig hiba nélkül, akkor megérdemli az új ledsort is
-
JiM
tag
-
JiM
tag
Köszönöm. Sajnos nem tudtam írni a leállás miatt, de a következő történt. Végül még akkor 2 hete sikerült talpra állítanom másodjára is nagy nehezen, és hagytam a '22-es android verzióval, kikapcsoltam a frissítési lehetőséget. Aznap egész nap ment a tv, újraindításokat is bírta, minden úgy nézett ki, okés.
Aztán másnap elmenünk 1 hétre nyaralni, és mire visszajöttünk a tv se kép se hang. Be sem tudom kapcsolni, a saját gombjával sem. Már a joystickes restart, semmi nem működik, philips lógó, semmi nem jön ben. A piros led ég, kap áramot, de ennyi. Végleg meghalt
Találtam a közelben Kiskunhalas környékén egy ledtvszerviz.hu nevű helyet, aki nagyon hirdeti magát h minden is javít ami led tv. Leírtam neki az egész történetet, de azt monda nem vállalja, mert ez alaplap-nand flash probléma lesz és nem tudja javítani.
Valaki tud valami biztatót mondani esetleg? Létezik az országban valaki, aki mégis esetleg tud javítani ilyet? Vagy valóban semmi értelme, és egy ilyen szuper 5 éves tv-t kukába kell dobnom? Ez szörnyű...
-
sandró60
addikt
-
chris-v
senior tag
-
Tomasz94
csendes tag
-
MLA
aktív tag
-
Alien!
senior tag
-
erzol
őstag
-
AxBattler
félisten
-
AxBattler
félisten
-
rainman72
nagyúr
-
migabi24
nagyúr
-
a2d2
addikt
-
rainman72
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
-
F e Z o
veterán
-
Sh4rKy
senior tag
Sajnos nem melegedéssel függ össze, mert "hidegen" bekapcsolva is jelen vannak a csíkok.
Vibrálni nem virbál így, mint ahogyan itt látható.
állandó csíkok, amikkel még együtt élnék
ez meg néha megjelenik, de nem vibrálva, majd eltűnikA ragasztós módszert kipróbáltuk, amiből csak azt tudtam leszűrni, hogy nem a kijelző a ludas, mert attól függően hol ragasztjuk le vándorolnak a csíkok.
Én szalagkábelre tippelnék amúgy, de nem sok kedvem van már játszani vele úgy, hogy ez a fő tv.
Most megint nem csinálja a második képen látható problémát, de már megrendeltem az új tv-t, ezt meg majd megcsinálom, ha tudok hozzá szerezni alkatrészeket és jó lesz a nyaralóba
-
RVR400
veterán
-
Brekecs
senior tag
-
Csabi1984
addikt
-
pjen
félisten
-
cigam
titán
-
bnorci71
addikt
-
ad4m1337
aktív tag
Nyilvan nem igy zavaro, focimeccseknel nem tudtam a meccsre figyelni, mert a hatterben jelenlevo csikokat latom... de szurke hatternel lehet a legjobban ezt tesztelni.. TCL C645 -nel egyaltalan nem volt ilyen, viszont azt vissza kellett kuldenem a bugos rendszer es pocsek hangszoroi miatt...
-
rainman72
nagyúr
-
bnorci71
addikt
-
bnorci71
addikt
-
bnorci71
addikt
-
leroyclub
senior tag
-
leroyclub
senior tag
-
leroyclub
senior tag
-
Kbali
nagyúr
-
RVR400
veterán
Nah, kipróbáltam, tipikus moziba való film, azért vannak túltolva az effektek. Van pár ilyen film, ettől rosszabbat is hallottam már. Át kell állítani beszédkiemelésre, akkor talán használható, ha csak a TV-hangszórót használja az ember. Ha külső hangkeltő van, akkor meg azt kell átállítani szintén beszédkiemelésre, vagy éjszakaira, de egyébként nincs semmi probléma a hangsávval.
-
ad4m1337
aktív tag
-
RVR400
veterán
-
Alien!
senior tag
-
Alien!
senior tag
furcsa, itt említenek AC-t is.
Amúgy ha van, akkor csak a 36-48 csatorna a támogatott!
-
se000
tag
-
se000
tag
-
Dave™
nagyúr
-
csibak
csendes tag
Megrendeltem, visszaigazolták, átvehető. Meglátjuk, hogy bontatlan új-e. Csak régi képcsöves Philips tv-vel találkoztam személyesen, az újabbakról fogalmam sem volt és amit találtam a neten az azért nem csak pozitív vélemény volt, így ezért érdeklődtem itt.
Köszönöm a válaszokat!
-
rainman72
nagyúr
-
zzola
titán
-
Knight666
aktív tag
-
Vhiktor
nagyúr
-
Dave™
nagyúr
-
migabi24
nagyúr
-
tomp
félisten
A Hue szimplán licensz lejárta miatt került ki mivel bár ugyan úgy Philips termék de csak a nevük ugyan az. A tv és a Hue 2 külön cég terméke.
Bár nem lepődnék meg ha esetleg a Hue támogatás megszűnése miatti bevétel kiesés eredménye miatt visszakerülne azaz újra licenszelnék. -
rainman72
nagyúr
Mire rászántam volna magam a Hue-ra talán, megszünt

Ez a frissített Saphi a szinte legdrágább mini ledeken röhej kategória.
Az árazás is el van billenve.
A 65PUS8518 alap ips model drágább volt mint a TCL mini ledje ami azért kategóriákkal jobb nála.Az ambi magában már nem sokáig fogja így eladni magát sajnálom pedig.
De kis okossággal még a 85s Samu se került többe.
A 85PUS8818 meg 900e így sose lesz
-
erzol
őstag
-
RVR400
veterán
-
tvamos
nagyúr
-
surgyi
senior tag
-
cigam
titán
-
rainman72
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
-
Veiled Bride
őstag
-
tomp
félisten
-
Bandeee82
tag
-
tomp
félisten
-
tomp
félisten
-
anrab
addikt
-
chris-v
senior tag
-
echterion
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Borderlands 4
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- LEGO klub
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- G.Skill Ripjaws DDR4 16GB 3200Mhz ram /Számlával!/
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szomoru,hogy 3 ev es eddig birta egy 250ezres tv.

köszi

Automatikus frissítés kikapcsolva!