Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gamek!ller

    őstag

    válasz Kasza08 #4964 üzenetére

    Én kettőt kaptam Free-től meg 1-et Goldhand-től. Én voltam a 3. aki kapta először, Goldhand-től a második (mondjuk ő már Facebook-on megígérte előtte) meg még kaptam 1-et útközben. Bazd el is felejtettem, hogy ott leszel, te mondjuk te se jöttél oda. :D Atom jó party volt.. Gondolom hallottad, h üdvözöljük a dunaújvárosi csapatot, meg dunaújvárosiak szeretünk titeket meg ilyenek.. :D Na az mind nekünk szólt.. :D

    Amúgy nem tudom mi volt most velem, nagyon jöttek a ribik.. 3-at tudtam volna bedarálni ha akartam volna, az egyikkel táncoltam kb 20 percet, elvoltunk, erre megfogja a kezem, hogy menjünk ki mert nagyon sokat vannak.. Mondom hát menjünk nem tudom mit akar.. Kimegyünk a WC-hez, az meg menne be.. Mondom neki ácsi csajszi nekem van barátnőm.. Azt mondja tényleg? Nemááá, úgysincs itt gyere már.. Hát nem mentem, nem érte volna meg a lelkiismeretemmel szarakodni utána. Pedig atom jó nő volt..

    De azért az durva, hogy péntek reggel indultam el otthonról és most értem haza 2 órája.. Megint zsír hétvége volt, de soha ne vegyetek Royal vodkát.. Ennyire még nem fájt a fejem mint másnap reggel.

    Legközelebb jövő hét péntek @ 100 pezsgő, aztán DJ beauty szombaton a STUDIO-ban. Kire számíthatok?

    Kasza adhatnál 1 telószámot, hogy legközelebb találkozzunk.. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák