- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamek!ller
őstag
válasz
Kasza08 #4964 üzenetére
Én kettőt kaptam Free-től meg 1-et Goldhand-től. Én voltam a 3. aki kapta először, Goldhand-től a második (mondjuk ő már Facebook-on megígérte előtte) meg még kaptam 1-et útközben. Bazd el is felejtettem, hogy ott leszel, te mondjuk te se jöttél oda.
Atom jó party volt.. Gondolom hallottad, h üdvözöljük a dunaújvárosi csapatot, meg dunaújvárosiak szeretünk titeket meg ilyenek..
Na az mind nekünk szólt..
Amúgy nem tudom mi volt most velem, nagyon jöttek a ribik.. 3-at tudtam volna bedarálni ha akartam volna, az egyikkel táncoltam kb 20 percet, elvoltunk, erre megfogja a kezem, hogy menjünk ki mert nagyon sokat vannak.. Mondom hát menjünk nem tudom mit akar.. Kimegyünk a WC-hez, az meg menne be.. Mondom neki ácsi csajszi nekem van barátnőm.. Azt mondja tényleg? Nemááá, úgysincs itt gyere már.. Hát nem mentem, nem érte volna meg a lelkiismeretemmel szarakodni utána. Pedig atom jó nő volt..
De azért az durva, hogy péntek reggel indultam el otthonról és most értem haza 2 órája.. Megint zsír hétvége volt, de soha ne vegyetek Royal vodkát.. Ennyire még nem fájt a fejem mint másnap reggel.
Legközelebb jövő hét péntek @ 100 pezsgő, aztán DJ beauty szombaton a STUDIO-ban. Kire számíthatok?
Kasza adhatnál 1 telószámot, hogy legközelebb találkozzunk..
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Bestbuy játékok
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest