Új hozzászólás Aktív témák

• Klemens

őstag

válasz Kasza08 #3356 üzenetére

Minden jól indult, már az alapozó pia fele bent is volt (szervezetben), várjuk az 1-es villamost. Amikor kezd megállni, 1 ajtóval arrébb álttak ismerősök és volt barátnőm... :O 10 hónap alatt nem sikerült megemészteni, hogy szakítottunk erre meglátom... ki is borultam. Ezzel már itt el is lett b@szódva az este. Studo-hoz odasétál, ismerős autójába pia be és a kabátok, megyünk a sorba. 30 perc alatt előrébb jutottunk kb 2 métert és még sok volt, hogy bejussunk, de csak 00:00-ig volt ingyenes. A sorban már szinte anyázás és társai, szinte már verekedés. Eszméletlen nagy tolongás volt, engem meg alapból az ideg megevett, mert láttam...
    Feladtuk a dolgot, mert senki nem akart fizetni, mejnünk máshova. Vissza az autóhoz, át a Mammut-ba. Megnéztük a Kaméleont és a TAO-t is, de végül egyikbe sem mentünk be. Feldobtam az ötletet, hogy akkor menjünk fel Esztergomba a Bazilikához, oké. Felmentünk, 1-1 cigit elszívtunk és jöttünk vissza. A visszaúton annyira szétrágtam a számat, hogy vérzett, mint a barom és szó szerint egy lyuk van az ínyemben...
    És még mindig magam alatt vagyok, mert láttam... Nem tudok rájönni, hogy miért nem sikerült még mindig beletörődni, hogy vége. 10 hónapja már, hogy nem vagyunk együtt és már 8 hónapja vagyok másik lánnyal, de még mindig azt érzem, hogy az előzőbe vagyok szerelmes. :W :O

Új hozzászólás Aktív témák