- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz Freddy76 #62497 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy fine artot vegyenek (azt meg végképp nem, hogy tőlem), csak annyit, hogy én nem ajánlom a CEWE könyveket az általam és az ismeretségi körömben lévő tapasztalatok alapján, összehasonlítási alapként pedig kizárólag a könyvek kötési minőségére (a képi tartalomtól függetlenül) értve állítottam párhuzamba az ár / érték arányukat. Óriási nagy a szakadék a könyvek minőségében: jó lenne ha valaki betöltené a piaci rést, viszont a jobb minőséget előállító technológia drága, tehát nem tudják olcsóbban adni, egy kezdő gyártónak ráadásul fajlagosan jóval nagyobbak a költségei mint egy már felfutott cégnek.
Egyébként nem szólom le a CEWE könyvet vásárlókat: reméljük Ti vagytok az első bátor fecskék és továbbra is fejlődő tendenciát mutatnak, ezzel emelve a minőségi szintet egy stabilan jobb termékskálát hoznak az országba.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Freddy76
addikt
válasz *Ropi* #62491 üzenetére
Ropi, amit te árulsz 40-ért, az az emberek 96,23 %-a számára legfeljebb 15-öt ér. Ezek az emberek lehetnek hülyék, igénytelenek, ízléstelenek, vakok, de az is lehet, hogy csak nincs negyvenezer egy fine art-ra, és felesleges is számukra. Nekik tökéletesen megfelel az olcsó Cewe. Attól még rendes emberek is lehetnek, akár.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
aleister
veterán
válasz szuszinho #62493 üzenetére
Hmm, érdekesen hangzik.
Én megmondom Neked őszintén, hogy rá sem néztem, hogy monitoron mit mutatott a dolog. Tekintve, hogy nem deformáltam a képeket, standardnak vettem, hogy nem lesz torzulás. Nem is lett.
Továbbra is arra tudok gondolni, hogy nem egyenlő mértékben lett méretezve az x és y oldal. Ilyenkor deformálódik ugyebár a fotó. Esetleg próbáld meg, hogy a kérdéses képet egy teszt erejéig egyedül szerepelteted egy oldalon.
Esetleg írj nekik mélt a rendelés leadása előtt screenshottal+eredeti fotóval együtt, hogy ez természetes jelenség-e, s ha igen, akkor a nyomtatásban megfelelően fog-e megjelenni.Direkt az ilyen helyzeteket elkerülendő döntöttem az 1 kép/oldal megoldásnál. Állatfotóknál egyébként is a méret a lényeg szerintem. De természetesen érthető, ha egy családi albumba meg inkább a mennyiség számít.
Én tényleg kellemesen csalódtam, mert eddig a végtermékhez sosem volt szerencsém, és nem gondoltam, hogy ennyire szép nyomatokat kapok majd. Egy-két fotó szinte életre kelt.
Nem egy pár méregdrága fotókönyvéhez volt szerencsém, és a nyomat minőségét nézve abszolút nincs szégyenkezni valója a CEWE-nek szerintem. Majd elkérem cimbi házassági albumát, és lövök pár képet a kettőről egymás mellett. Bár ez igazándiból élőben adja vissza a különbségeket.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
szuszinho
őstag
-
*Ropi*
félisten
válasz Freddy76 #62486 üzenetére
KF géppel eléggé körülményes lenne esküvőt fotózni - max. a beállított képeket, szóval az érvelésed kicsit sántít, de értem mit szeretnél mondani.
Egyébként nekem a CEWE-vel mindössze az ár / érték aránya a bajom: amit ők 15-ért árulnak az a saját minőségéhez mérten reálisan kb. 5-öt ér.
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Freddy76 #62486 üzenetére
Anyós két éve csináltat ilyen Cewe albumot a nagyiknak, azok is jól bírják, bár az elején úgy rémlik volt némi szaguk*. Persze közel sem olyan, mint a mi fine art albumunk, de ahogy mondod, a célnak megfelel.
*a könyveknek
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Freddy76
addikt
válasz Mercutio_ #62484 üzenetére
Én nyomnám mindkettőnek. Spanyoll úgy látszik csak a kocsival tud bármit kezdeni.
Ropi: nekem van méregdrága fine art albumom és Cewe könyvem is. Az utóbbi valóban fos az előzőhöz képest. De Ropi, a te ödémahármad bokeh-ja lófasz és estifény egy középformátumú géphez képest, miként egy Opel Astra is szar egy S mercihez képest*. Szóval dobd ki a canont, és vegyél S Mercit meg középformátumot. A logikádból ez jön. Anyám karácsonyra mindig kap két albumot. Egy Digilaboros szépet otthonra, és egy Cewe-t szaladgálni. Az első Cewe most lesz öt éves, megjárta Londont, Tunéziát és Hajdúszoboszlót, és nyuggerek százai lapozták át üdülőben/vonaton/cukrászdában/Balázs Pali koncerten, és még nem esett szét. A célnak pedig tökéletesen megfelel, és nem szar egyáltalán. Qrva nehéz beismernem, és nyílván kicsit meg is fogok hasonulni emiatt, de kénytelen vagyok Aleisterrel egyet érteni .
*a felsorolásban még szerepelt a te vicceid összevetve Bödőcs Tiboréval, de ezt inkább nem írtam bele, nehogy megsértődj...
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Mercutio_
félisten
Mindkettő kb. 40
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
aleister
veterán
válasz *Ropi* #62480 üzenetére
Én mindig hozzájuk irányítom az eskiseimet.
Eddig nem volt sosem panasz. Pár év múlva rákérdek majd az első kuncsaftra, hogy milyen állapotban van. Az utolsó rendelésem pont saját célra lett. Barátnőmnek nyomattam egy görényes albumot saját fotókból. Nem tudok panaszt mondani a nyomtatási+papír minőségre. Magasfényű fotópapírra ment a nyomás, szóval nem a legdrágább nyomathordozóról beszélünk. Annyiból hasznos a dolog, hogy most majd évente le tudom ellenőrizni, hogy létező probléma-e az általad említett minőségromlás.
Szaga ennek nincs."Összefoglalva: a CEWE is jó - a megfelelő alkalomra."
Ennyi.(#62481) szuszinho
Akkor ott nálad lesz a gond. Nem lehet, hogy átméretezted nem oldalarányosan? Én egy kép-egy oldal elrendezést csináltam. Nulla torzulás. Pedig van nem egy cropolt, D5100-gyel készült, monitoron már erősen színzajt produkáló fotó, ami kinyomtatva parádés minőségben pompázik.
Mivel lejárt aznap a kedvezményem, ezért kb 10 perc alatt dobáltam össze mindent. Ha ilyen fokú beleszarás mellett ennyire rendben van a produktum, nem tudok másra gondolni az esetedben csak user errorra.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
*Ropi*
félisten
-
szuszinho
őstag
Letöltöttem a cewe szerkesztőjét. Elég f@s. Szerencsére pár oldal összerakása után megnyitottam nagyban, és annyira nem tetszett, amit láttam, hogy töröltem is. Némelyik kép olyan szinten lett csúnya, minta 3110-zel készült volna.
-
*Ropi*
félisten
válasz aleister #62474 üzenetére
Én CEWE könyvet még soha, senkinek nem ajánlottam, inkább lebeszéltem róla. Igaz, hogy a CEWE a tizedébe kerül egy prémium albumnak, viszont aránytalanul más kategória: szimpla, átlagos felhasználás (az idő java részét a polcon tölti, néha-néha megmutatják valakinek) mellett is 2-3 év év alatt szétesik a kötése a saját súlyától (több panaszt hallottam erre) - a prémiumokra viszont 200 év garancia van (ha az árához mérten arányos minőség lenne akkor legalább 20 évig egyben kellene maradnia). Egy ismerősöm lánya csináltatott az esküvőjük után 5 db CEWE könyveket a családnak: utólag mesélte, hogy kis túlzással gázálarcban kellett kibontani a csomagolásból, mert olyan permanens szaguk volt. Azóta is azzal viccelődik a baráti kör, mert még mindig büdösek, pedig az esküvő 2+ éve volt. Apróságnak tűnő dolgok, de egy minőségi gyártónál ez megengedhetetlen - még nyaralós képek esetén is.
Abban egyetértek Veled, hogy legyen választási lehetősége az embernek, hogy el tudja dönteni, hogy az adott alkalomhoz illően milyen könyvet szeretne: nyaralós fotóknak valóban overkill egy 500 EUR-ba kerülő album (bár 1-2 Arab sejk azt is biztos abba rakja ). Egyébként pedig ne keverjük a fotókönyvet a fotókat tartalmazó könyvvel: a fotókönyvben fotópapír van és síkban nyílik (magyarán nem helyesen fogalmazzák meg, hogy mit adnak el). Összefoglalva: a CEWE is jó - a megfelelő alkalomra.
Egyébként a Best Fotókönyvet a minősége miatt említettem, viszont náluk is van olyan szabályozás, hogy a végfelhasználók számára elérhető könyvkötések és borítók száma minimális, mert a regisztrált fotósaik számára van nagyobb választékuk.
(#62479) zool1: Igen ám, csak az átlagemberek leginkább nem tudnak a Német gyártású könyveik létezéséről, csak a hazaiakról. Persze, az a minimum, hogy ha elrontják, akkor ki is javítják - sajnos ez sem mindenhol jellemző. Pár éve már megírtam valamelyik topikban, hogy az egyik hazai gyártót pontosan emiatt hagytam ott: nem elég, hogy 3 munkánál 3-ból hibáztak, de még el is hárították a felelősséget, holott egyértelműen az ő saruk volt.
Az, hogy milyen formában kéri az ember a könyvet, az a fotós feladata - vagyis azé, aki a könyv látványtervét megtervezi: tisztában kell lennie a különböző papírok és kidolgozási eljárások egymásra ható tulajdonságaival. Egy album összeállítása még ilyen, mondhatni bolondbiztosra egyszerűsített formában (CEWE könyvtervező és feltöltő program) is időigényes és azért megkövetel némi szakértelmet. Ezért dolgoznak a prémium gyártók csak akkreditált fotósokkal, mert nem tudják vállalni, hogy a nem megfelelően összeállított anyag miatt később minőségi reklamáció legyen az ügyfelek részéről és arra sincs idejük / kapacitásuk, hogy a nem megfelelően leadott anyagokat feljavítgassák. Te mondjuk ilyen szempontból más vagy mert értesz hozzá, de ne tudd meg, hányszor olvastam már menyasszonyoktól, hogy ők vagy a párjuk nekiálltak könyvet készíteni és finoman szólva sem az lett, mint amit vártak.
-
zool1
őstag
válasz *Ropi* #62468 üzenetére
Kérheted sokféle formában, ami elronthatja az egészet. Fényes, matt... stb. Voltam náluk gyárlátogatáson, és rendeltem is tőlük fotóskönyvet. Jó munka jó pénzért. Bocsi, de relatív...! Azt azért tegyük hozzá, ha valamit tényleg elb...nak, azt ingyen javítják!!!! Kell a tökéletesre törekedni, de emberek vagyunk, a másik meg az hogy még idén fejlesztenek.
-
Studi
veterán
Srácok, zöldrobotos telefonra van megbízható app, amivel mérni lehet, mennyi áram jön töltés közben? Nem kell 100% pontosan, csak a sz@r kábelek kiszűrésére és selejtezésére kéne.
-
Balinov
titán
válasz spanyoll #62472 üzenetére
lett egy törpe, kb fél méteres anyóson keresztül...
Milyen csodalatos is a magyar nyelv, egy vesszo, vagy annak hianya, felrehelyezese hogy meg tudja mosolyogtatni az embert
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
aleister
veterán
válasz *Ropi* #62468 üzenetére
Most látom, hogy szerkesztettél.
Azért tedd hozzá összehasonlításképp az árukat is! Az általad említett külföldi fine-art albumok 40.000+ forintba kerülnek. Cewe-nél 15k környékén már fullosat kapsz.Egy A4-es, szerényebb kivitel, ami otthoni felhasználásra (értsd családi album) tökéletesen megfelel, meg megvan 10k alatt.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz j.bravo #62471 üzenetére
1-2 éve olvastam erről egy írást miszerint az ilyen, még gyökérzettel rendelkező példányoknak is túlnyomó többsége hulladékként végzi, pont azért ,amit te is írtál. Ha nagy gonddal jár el az ember, még akkor sem biztos, hogy túléli a fenyő sajnos.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
j.bravo
addikt
Urak, tudtok-e jó minőségű, nem horror árú műfenyőre beszerzési helyet?
Kisasztalra tennénk, nem kell böszme legyen, 120-150cm magas már elég.
Korábban próbálkoztunk vödrös, földlabdás fenyővel, de egyik se élte túl a kiásás-neppernél dekkolás (néha öntözővíz vödörbe belefagyás) - beltérbe hozás, díszítve levés - kiültetés sorozatos megrázkódtatását.Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Balinov
titán
Degeciseg=ON. Ezereves Sterbinszky klippben a kopasz az elso feleben ugy koveti a sracokat, mint egy gyakorlott pedofil
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
*Ropi*
félisten
válasz aleister #62467 üzenetére
Egyről beszélünk: csak a gyors felszívódásúakra mondtam, hogy az átlagosnál jobban terhelik a hasnyálmirigyet, a lassú felszívódásúak a normál anyagcseréjű embereknél nem jelentenek rizikófaktort annyira.
(#62466) zool1: A CEWE-nek a Németországban gyártott könyvei jók, de azok itt elvétve ferdülnek elő (csak külön rendelésre). Amiket itthon gyártanak, azokban sokszor vannak hibák (még laikusok szemével észrevehetően is): elég sok panaszt hallok rá pároktól. Tapasztalat, mert amikor látnak egy normálisabb fine art albumot, átlag 10 másodpercenként hagyja el a szájukat egy tetszést kifejező "óóóh" vagy "aaah" (utána már csak legyintenek a CEWE-re, hogy "ehh").
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz *Ropi* #62462 üzenetére
Oké, de a készételeknek nagyon nagy hányadában jelen van zsír és CH egyaránt. Sőt. A zöldségen kívül minden kaja ilyen. Ezek fényében minden, amit eszel "megterheli a szervezeted".
Alap, hogy minél többször egyél (napi 5-6-szor), és minden táplálkozás kiegyensúlyozott arányban tartalmazza a 3 makrót. Természetesen ébredés után ne legyen gyors felszívódású CH, lefekvés előtt pedig lehetőleg protein legyen javarészt.
(#62465) szuszinho
Az elején ki tudod választani a forrást. Ennek csak egyetlen opciója a gépről feltöltés. Van FlickR, Google+, FB, Picassa import is. Úgy emlékszem van LR is, de most nem találom a programban. Lehet, hogy csak az első indításkor kínálja fel ezt, bár ez kicsit logikátlan lenne.Teljesen igaza van egyébként zool1 kollégának. Tök rendben van a nyomtatási minősége a Cewenek.
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz szuszinho #62460 üzenetére
Épp tegnap jött meg tőlük az idei utolsó rendelésem. A puha borítós elég semmilyen, de a kemény fedeles teljesen rendben van. Ár/értékben nemigen találsz náluk jobbat, és elég gyorsak is. Néha lehet náluk kedvezményt is szerezni a különböző játékokkal. Ezek általában 10-30% között mozognak. Én még korábban kaptam tőlük 50% kedvezményt az egyik fotóm miatt. Szóval egész olcsón ki lehet jönni náluk.
-
*Ropi*
félisten
válasz szuszinho #62460 üzenetére
A legjobbak külföldön készülnek, itthon pl. az MM+ (Best Fotókönyv) az, ami a végfelhasználók számára is elérhető. Nem tudom, milyen forrásból akarsz kidolgoztatni, de az olyan laborok mint a CEWE, DM, Porst, Sooters, stb., a kompaktos képminőségre vannak beállva, így a gépeiken előre beállított korrekciók is ehhez igazodnak: ha bead nekik az ember egy normálisan kidolgozott anyagot, akkor azon is automatikusan a csillagos egekig húzzák az élességet és a szaturációt). Egy dolgot lehet tenni: ki kell kötni (a programjukban be kell jelölni), hogy semmilyen képjavító (ez esetben romboló) eljárást nem alkalmazhatnak.
[ Szerkesztve ]
-
szuszinho
őstag
Fotós könyvet hol érdemes készíttetni? Gondolom nem a cewe a legjobb minőség.
-
*Ropi*
félisten
válasz aleister #62442 üzenetére
Neked a 20% zsírtartalmú tejföl, zsíros túró, 30%-nál magasabb zsírtartalmú sajtok (pl. ömlesztett sajtok, parmezán, camambert), tejszínes gyümölcsjoghurtok, zsíros tejpor kerülendők, mert a zsír nehezíti az inzulin bejutását a sejtekbe, így nehezebben dolgozzák fel a szénhidrátokat és hosszú távon az is megterhelő a szervezet számára.
-
Balinov
titán
válasz rbalint88 #62453 üzenetére
LR+PS CC azert szerintem meghalalna...mind1, elleszek a 8-al is. SSD-t is lassan rendelem mar, az valszeg tobbet hoz atlag felhasznalasnal, mint a +8 gb ram
-
Balinov
titán
válasz jjeahh #62450 üzenetére
3.14,csaba ha ezt tudom, 4gb-vel kerem csak, nem 2x4-el es rendeltem volna hozza kulon 2x8-at
-
jjeahh
nagyúr
válasz Balinov #62449 üzenetére
Csak a gyári spec szerint valamiért, t420 meg t520 is gond nélkül kezeli a 16gb-t . Anno én is összezavarodtam, mert az intel szerint 16gb-t kezel, a lenovo szerint 8-at max, aztán rákérdeztem thinkpad topikban is és ott is azt írták tegyek bele nyugodtan 16-ot.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
válasz szuszinho #62447 üzenetére
Sajnos nincs több azokból amiket én vettem, de ebay-en nem nagy ügy rákeresni... Amúgy a 8470p meg a 15" társa is elég jó cuccnak tűnik, bár alaposabb tapasztalatom nincs velük.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
válasz madgie #62445 üzenetére
Ja, szerintem is és tök jó cuccok ezek (persze nem mindenre), mivel vállalati gépek elég királyul meg vannak csinálva. Ez a rollcage váz is pl. kiba* jó, szerintem tuti a hűtésbe is alaposan besegít, 8-10 megnyitott chrome lappal, böngészgetéssel 40 fok alatt marad a proci hőmérséklete úgy, hogy a venti ki van kapcsolva . Messze nem egy kategória, de nemrég nálam volt valami asus ultrabook, annak 90 fokos volt a procija böngészéssel úgy, hogy a venti úgy pörgött, azt hittem elrepül, én komolyan nem értem ezt a túlzott pengésítést laptop fronton
[ Szerkesztve ]
-
-
aleister
veterán
válasz *Ropi* #62421 üzenetére
Jójó, okés, megértettem elsőre is, csak a kérdésem az lett volna, hogy mi a helyzet az előerjesztett tejtermékekkel?
Javarészt én azokat eszem. Leginkább túrót.Bali:
Ne! Maradj a W7 x64-nél!
Majd, ha lejár ennek a támogatási ideje (tán 2020?), akkor már megfontolandó lehet a váltás.[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Balinov #62434 üzenetére
Amúgy UK-ból nekem is 8-án jön elvileg a második T420 Az első már újra van húzva, frankó kis masina, a dokkolója is tök szuper. Majd ünnepek után lesz rendelve bele 16gb ram + SSD, a HDD meg megy az optikai meghajtó helyére. Remélem a másodikban nem AUO panel lesz, mint az elsőben, mert ez az egyetlen komolyabb gyenge pontja a T520-hoz viszonyítva sztem, a kijelző kontrasztja és betekintési szöge gyengébb. TP topik szerint 3 féle panellel gyártották, a másik két verzió jobb...
-
Mercutio_
félisten
válasz Balinov #62429 üzenetére
Pl. nem kell céges és saját telót cipelni, ha mindkettő azonos szolgáltatónál van.
Amúgy sem céljuk a szolgáltatófüggetlen dual-sim forgalmazása, hisz azzal maguk alatt vágják a fát.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
jjeahh
nagyúr
válasz Balinov #62434 üzenetére
Szerintem ez olyan dolog amit neked kell eldöntened, fórumon fölösleges feltenni ezt a kérdést, lassan ott tartanak a win7 vs win10 viták, mint a milc vs dslr vagy ios vs android cicaharcok
Személy szerint nekem nincs gondom a win10-el, itthon asztali pc-n, T520-on és T420-on is az van, 7-esről váltottam át anno. A 7-est is szerettem, de már nem váltanék vissza, mert nagyon lomhának tűnik és megszoktam az új felületet. 8 meg 8.1 szvsz félkész rendszerek...[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz madgie #62435 üzenetére
Vera frissitette a w7hp-jat a HP notijat, hat nem a szivem csucske, 8.x-et nem hasznaltam, mokerolasra jobb lehet ,mint a 7-es? Chrome, kis offisz, lr+ps menne raja
-
Balinov
titán
Sracok, holnap,holnaputan megjon a T420am i5-2540M-el 8GB-val. Erdemes ra w8.1-et vagy w10-et tenni vagy maradjak a jol bevalt w7-nel?
-
Balinov
titán
válasz Lassú Víz #62431 üzenetére
erre akkor csak egy magyarazat lehet, T racsapott valami beragadt MS keszletre olcson, es kiszortak lockolva...ugye nem kovetem az otthoni akciokat,kinalatokat, de siman el tudom kepzelni, hogy mikor szortak ki uffeleknek a dualsim az extra feature-ok kozott volt emlitve...sokan meg ra is ugrottak, mondvan, milyen fasza lesz, ha megyunk kulfoldiaba, csak veszek egy helyi feltoltos szimet es mehet az adatmoka a draga adatroaming helyett..
az OK, ha egyik sim helyre sd-t lehet tenni..
-
Balinov
titán
válasz fi:zi'k #62428 üzenetére
a jelek szerint tenyleg, de mi ertelme egy dualsimes telonak, ha mind a 2 sim ugyanahoz a szolgaltatohoz van lockolva?
-
j.bravo
addikt
válasz rbalint88 #62423 üzenetére
Mi a Telenornál kérettük meg a feloldó kódot és jó egy hónapja nem kapják meg ők se májkrémszofttól állítólag
Ügyfélszoli vezető csaj öccsének a Lumiájához se jött meg, aszongya.
Őnáluk 8k lenne/lesz a móka.Mindemellett - állítólag - ez az egyetlen járható út, garázs vagy sarki gsm bolt nem tudja megoldani (de legalábbis macerásabb mint más rendszernél és kevés garázsgéesem van rá felkészülve)
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Balinov
titán
válasz TayRol #62424 üzenetére
csak azt nem ertem, hogy ugye dual sim-es...namost dual simest mi ertelme NCLK-val arulni? vagy en ertek valamit felre?
-
*Ropi*
félisten
válasz aleister #62414 üzenetére
Tudom, hogy az erjesztettekről beszéltetek, viszont fontosnak tartottam kiemelni a tejet magát, mert sokan isszuk
meg a levét. A tej, bár alacsony glikémiás indexű, viszont ennek ellenére gyorsan szívódik fel és dobja fel a vércukor szintjét. A hirtelen vércukor emelkedés átmeneti inzulin-túltermelést okoz, aminek következtében az étkezés után 1-2 órával átmenetileg leesik a vércukorszint (ez az ún. "jojó hatás"), ami pedig éhségérzetet okoz. Pl. fehér lisztből készült ételek után nagyon hamar megéhezünk, még akkor is, ha a tápanyagbevitel több mint elegendő volt. Szóval a tej ilyen kis csalafinta, ezért nem érdemes belőle (egyszerre) sokat inni (én pl. már csak 2 decit a reggeli capuccinomba).Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
TayRol
nagyúr
Szereztem muternek egy éve egy 530-as Lumiát, dual-simest, most akarta elkezdeni használni és feloldó kódot kér. Lehetséges, hogy nem független a telefon? Telekomnál lett véve, de a 2. kártyája pannonos...
-
konyi79
addikt
Vica eddig sem volt szégyenlős, 18+ válogatás
-
kátú
őstag
Nemtudom, van e itt olyan akit Mikinek hívnak, de boldog névnapot és kellemes Mikit
It still works!
-
|AP|
veterán
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
aleister
veterán
válasz Novics #62408 üzenetére
Kicsit nálam esett az első pár rész újdonságfaktora után az érdeklődés, de ettől függetlenül HBO szintű lett ismét a produktum. A teljesen egyedi hangulatával igazi hiánypótló a mai tucatsorozatok világában. Lehet, hogy megnézem majd az alapjául szolgáló filmet is.
Ropi:
Erre valami?Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
jjeahh
nagyúr
-
Novics
senior tag
válasz aleister #62401 üzenetére
Na, erről is majdnem lemaradtam. Múlt vasárnap húgom mondja, hogy milyen jó volt az új rész, de az mennyivel nagyobb flash volt már, hogy... na az nekem tök új volt. Kiderült, hogy vagy 4 résszel vagyok lemaradva, de most is azt hittem, hogy láttam az összeset.
Jó kis rész volt, méltó befejezés, voltak benne nagy meglepetések.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Balinov #62402 üzenetére
Nem, az SE02 második fele. Asszem 19 rész volt az első évad, a másodikból meg 9 ment le eddig. Szóval húzzábele
Wazze, a gyerekek előtti időben a karácsonyi szabi alatt simán letoltunk egy-két ilyen sorozatot, meg a Gyűrűk Ura 1-2-3-at bővítettben, mostmeg... Tegnap féléjfélig filmeztem, aztán most mindjárt leesek a székről, olyan álmos vagyok...
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
-
aleister
veterán
No megvolt a Westworld évadzáró. Azért volt benne egy durva csavar, amire -el kell ismerni- nem számítottam. Azt kell, hogy mondjam, hogy a sztorit összerakták rendesen. Az utolsó rész ráadásul másfél órás, így két átlag sorozatrészt is kitesz időben.
Mivel több lehetséges dolgot is felvillantottak, kíváncsi vagyok merre megy majd el a folytatás.
Mondjuk a főribi szála továbbra is logikátlan. Kár, hogy azt nem gondolták át!Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook