- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
aleister #62414 üzenetére
Tudom, hogy az erjesztettekről beszéltetek, viszont fontosnak tartottam kiemelni a tejet magát, mert sokan isszuk
meg a levét.A tej, bár alacsony glikémiás indexű, viszont ennek ellenére gyorsan szívódik fel és dobja fel a vércukor szintjét. A hirtelen vércukor emelkedés átmeneti inzulin-túltermelést okoz, aminek következtében az étkezés után 1-2 órával átmenetileg leesik a vércukorszint (ez az ún. "jojó hatás"), ami pedig éhségérzetet okoz. Pl. fehér lisztből készült ételek után nagyon hamar megéhezünk, még akkor is, ha a tápanyagbevitel több mint elegendő volt. Szóval a tej ilyen kis csalafinta, ezért nem érdemes belőle (egyszerre) sokat inni (én pl. már csak 2 decit a reggeli capuccinomba).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Megjelent a OnePlus 13T
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Ford topik
- Politika
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest