- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
Aki ügyeskedik egy kártyával az úgysem fogja sokáig magánál tartani, szóval ezt megint a "kisember" szívja meg, aki majd utazhat be a legközelebbi városba, hogy a szolgáltató lecsekkolja a személyijét. Amugy meg céget lehet hajléktalan nevére bejegyezni, akkor nehogy már telefon előfizetést ne...
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
*Ropi*
félisten
Ehhez mit szóltok? Gondolom a többi szolgáltatónál is párhuzamosan érkezik.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
-
fi:zi'k
nagyúr
Ismertek olyat, aki a filmes szakmában, filmgyártásban aktívan is jelen van (technikai oldalról)?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Novics
senior tag
Urak!
A Zsivány egyest érdemes 3D-ben nézni? Eddig amit úgy néztem film mind csalódás votl, semmi értelme nem volt a 3D-nek. Ha itt sincsen semmi extra, akkor inkább 2D feliratosan nézném meg.
-
jjeahh
nagyúr
válasz konyi79 #63385 üzenetére
Oké, de én az összes ismerőst lepipálom mászásban, általában csak a hármashalom-oltárig amíg kimegyünk a haverokkal az szokott lenni a szitu, hogy ők 2x leülnek pihenni útközben, én meg kiugrabugrálok mint egy őzgida és kint megvárom őket . Szal a haverokhoz képest te nagyon jól bírtad . Szerintem amúgy megszokás kérdése is, én kb. 3 naponta kimászok Somlyóra, mert jó érzés, szeretem a hangulatát a helynek, így "edzésben" vagyok.
Azt, hogy Somlyó tetszett a legjobban, azóta is furának tartom, nem mondom, hogy nem szép, de nekem a nagyobb sziklásabb nagyobb hegyek a környéken jobban tetszenek. Mondjuk fogalmam sincs turista szemmel milyen lehet, már megszoktam.[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
konyi79
addikt
válasz jjeahh #63383 üzenetére
Na ez bennem máshogy maradt meg: Megyek felfelé, kb mint a birodalmi lépegető, te meg szökellsz fától fáig. Míg nekem a gravitáció komoly kihívás volt felfelé, neked csak azért kellett a fákban megkapaszkodni, ne gurulj le míg bevársz. Szóval ez a sztori mifelénk, de tartom, a tavalyi Erdély-Horvát túra csúcsa volt a Somlyó a messzelátóval. -
zolka78
senior tag
válasz Lassú Víz #63381 üzenetére
Ez tényleg így van. Tavaly családdal voltunk Erdélyben 4 napig. Végig én vezettem. Valamikor kora reggel értünk át a határon, ott a család már felkelt és csak nézelődtek, én meg csak az útra figyelhettem. Jó az ottani út egy része ismerős volt mert többször jártunk már arra, de akkor is. Elég sok mindent láttunk, de ha azt a 4 napot bringával nyomom végig több lett volna az élmény. Mi lecuccoltunk Gyergyón és onnan csillagtúráztunk kocsival. Ha 4 napig tekertem volna ott, jobb lett volna a látnivalókból az élmény. Persze így a családdal voltam, meg belehetett vállalni több órás egy helybeni programokat is, mint pl. a Parajdi sóbánya, fűrdőben áztatás.... Most úgy néz ki megint erdélybe megyünk bringázni (ha csak nem tudom Laci bácsit rádumálni Albániára) és egy szakasz benne lesz amit tavaly kocsival vezettem csak, más lesz így látni úgyan azokat a hegyeket. És ráadásul sokkal fáradtabb voltam mikor onnan hazajöttünk, mint előtte a 8 napos bringatúra után amikor hazaértem. Pedig onnan is pihenés nélkül vezettünk haza rögtön.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Lassú Víz
addikt
válasz t_a_m_a_s #63377 üzenetére
Ha én lenyomok 750 km-t, akkor a következő napon csak agyhalottként döglök az ágyon. +1 nap És nem szívesen mondanék le az út közbeni látnivalókról sem. Kétféle megoldást tudok elképzelni. Az egyik, egy zolka féle bringás kör, de se fizikumom, se seggem hozzá, ez kiesett. A másik egy Henry Cole féle túra motor helyett autóval. 150 - 250 km/nap, a lényeges helyeket megnézve. Biztosan nem lehet mindent megnézni, de talán nem is cél.
[ Szerkesztve ]
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
jjeahh
nagyúr
Gyertek... Ha túrázni meg fotózni is akarsz, 3 nap mondjuk sajnos szerintem arra sem elég, hogy Csík környékén bejárd a szebb helyeket, nem hogy eljuss a menőbb hegyekbe, mint a Transzfogaras, Bucegi, Királykő meg társai..
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
zolka78
senior tag
Tényleg az utazás visz el rettenet sok időt. Tavaly ezért én úgy csináltam, hogy mindent berámoltunk az autóba, hajnali fél háromkor ébresztő, háromkor indulás. Még a gyerekeket is úgy kellett beraknom a kocsiba. Haza fele is már csak kora este indultunk vissza. Így sikerült csak kimakszolni azt a pár napot Erdélyben.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz jjeahh #63375 üzenetére
Valahogy tényleg meg kéne szervezni az első "külhoni" PH!otóstalálkozót... Csak ne lenne 750 km Azon gondolkodtam (nem röhög!), hogy 3 napot még ki lehetne valahogy harapni a családi- és a munkahelyi beosztásból, de ekkora távolság (és szar közlekedés) esetén a minimum a 4 , de inkább az 5 nap lenne...
Holnap majd jól beletépünk...
-
jjeahh
nagyúr
válasz zolka78 #63370 üzenetére
Ez nálunk úgy műkszik, hogy mindenki azt visz a szomszédjának/barátjának amit termel. Nekem a szomszédaim halásznak, pálinkát főznek és bort készítenek, így mindíg el vagyok látva ezekből, cserébe tőlem tavasztól őszig kapják a gombát tonnaszámra
-
konyi79
addikt
válasz madgie #63358 üzenetére
De legalább nem adod fel. Én mostanában belustultam nagyon. Minap is rákészültem nagyon éjjel, ha már kifagyott minden pára úgyis, csak az "A" helyszín nem volt mégse olyan frankó nekem se. Vissza lemásztam, beültem egy meleg levesre, aztán hazamentem aludni. A májgaluska szemlélése közben győzőtt a felismerés, inkább pihenten megyek reggel dolgozni
-
zolka78
senior tag
válasz Mercutio_ #63363 üzenetére
Nem rosszak azok az aláöltözetek, biztos vagyok benne. Én most ezekbe a minuszokba bringához felülre hordok rövid mezt, hosszú aláöltözetet kettöt, meg egy vékonyabb szélálló kabátot. Alulra egy polárbéleses szélálló bringa gatyót. Ezekkel minusz 10-ig elvagyok. Minusz 10 alatt felugrik még egy aláöltözet felülre és egy alulra is. De minden aláöltözetem dechatlonos meg lidlis, szóval nem a márkás cuccok, de jól elvagyok bennük.
-
Mercutio_
félisten
Uhh, olvasni is fájt.
Futók, síelők technikai aláöltözetnek csúfolt cuccait nézném még azok úgy tudom melegek és passzentosak, míg a jéger/mackó gyűrődik és kevésbé szigetel.[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
jjeahh
nagyúr
Van ilyen, de no, a fagy tartósít... Ez a szénné fagyás elég kellemetlen, sima farmerben alsónadrág nélkül az én combom is zsibbadtá fagyott a múltkor, utánna 3 napig fájt is.
Állvány: áldom is én, hogy a kicsi kínaiak a szirsz*r 10k-s weifeng állványom mindhárom lábát leszivacsozták . Kesztyűből amúgy én még mindíg nem találtam meg az igazit Ha vastag az általában meleg, de akkor nem érzem a gépen a gombokat benne, ha meg vékony igen, de akkor nem elég meleg... Szal jó lenne valami ami vékony is és meleg is...
Alsónadrágból amúgy a jobb fajta ilyen síelősek tényleg jók, én -30 fok alatt sem fagytam meg bennük és az áruk sem vészes.[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz jjeahh #63356 üzenetére
Általában egy régebbi farmer alá veszek egy mele... izé, mackónadrágot oszt jóvan. De én hülye két mackónadrágot vettem fel szombaton, úgy rongyoltam ki napfelkeltét fotózni. A júzererrort tetézi, hogy kinézett helyen nem vettem figyelembe azt, hogy nyári feltérképezésnél a nap ugye magasabb pályán haladt, így most qrvául máshol jött fel Uccu vissza az autóba, egy közeli falunál láttam egy templomot a határban kelet felé, hátha az jó lesz. Út közben persze feljött a nap, kifogtam egy sorompót a vasútátkelőnél, 15 percig nézegettem, hogy múlnak el a jó fények, míg végre odaért a csühös, én meg tovább mehettem. Ennek örömére olyan sebességgel vágódtam ki az autóból a faluhatárban, hogy öt teljes szántóföldön keresztülcsörtetve tűnt fel, hogy a kesztyű a zsebemben van, nem a kezemen... a jobbal meg végig a fém állványba kapaszkodtam. Hátööö, sz*rrá fagyott, de annyira, hogy ballal tudtam csak a gépet kezelni, másnap reggelre múlt el a jobb kisujjamban a zsibbadás. Visszafelé meg szembeszelet kaptam, nagyon erőset, úgy -21 mellé nagyon élvezetes volt, hogy a két mackónacin átsüvít a jéghideg fuvallat és rommá fagynak a combjaim is.
Szóval ügyes voltam na. És még a kép sem lett jó
[ Szerkesztve ]
-
konyi79
addikt
válasz madgie #63355 üzenetére
Szürke? Te vásároltad fel?
-
jjeahh
nagyúr
válasz madgie #63351 üzenetére
Van két Kusi márkájú bélelt farmerem, amik tök olyanok mint egy normál farmer, csak nem fagy le a t*k*m bennük . Kár, hogy azóta sem találok ilyent, a Fjallraven-től láttam hasonlót, de marha drágán...
(#63355) madgie: Próbáltál valami síelős-snowboardos alsónadrágot? Nekem van két Wed'ze, azok is elég melegen tartanak.[ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
válasz jjeahh #63350 üzenetére
Előtte éven voltunk az EKE-sekkel a Radnaiban. Erre a James úgy gondolta, hogy mit ez nekünk, megyünk önállóan. Én szerencsére nem mentem. Talán térkép sem volt, nem is tervezték meg előre az utat, és igen, órákig bolyongtak a "fenyvesben". Meg volt kutyakaland is. Jóóól megszívták. (Baj nem történt, csak tömény szívás volt az a pár nap.)
-
jjeahh
nagyúr
válasz Novics #63336 üzenetére
Mivel szívtak, eltévedtek? Kecsua képességeit ami a hideget illeti amúgy asszem ma majdnem kimaxoltam, -28 fok + enyhe szélben kimentem egy sétára . Nos ez úgy tűnik még okés neki, ilyen hidegben még pont kellemes benne mászkálni, -30 fok alatt viszont valszeg már nem ártana felvenni alá valami vastagabb pulcsit meg egyebeket. Szal én elégedett vagyok a márkával kabát fronton, bár szvsz nem mindenben jók, a quechua cipők pl. nekem nagyon nem jönnek be...
-
Balinov
titán
-
m3ss
veterán
válasz TayRol #63332 üzenetére
mi pont ugyanerre keszulunk. epleny vagy matraszentistvan. voltatok mar valamelyiken? en kb 20 eve nem sieltem, hedi soha, arra jo lenne hogy tanitgassam kicsit, nekem meg kideruljon hogy kell-e sielnem szar terddel.
a heten vettem sinadragot, nincs visszaut lecet remelem lehet ott berelni.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Mercutio_
félisten
-
Freddy76
addikt
Namostelmegymindenkiapicsába. Kemény vagyok, és jól főzök!
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Mercutio_
félisten
válasz Freddy76 #63324 üzenetére
Van valami impregnáló sprayjük lehet az elég lett volna, hogy ne ázzon át.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
aleister
veterán
válasz Novics #63336 üzenetére
Szerintem más területen is nagyon jól a decatlonos cumók. Én már évek óta az ő cipőiket veszem a mindennapos használatra. Van olyan lassan 10 éves cipőm tőlük, aminek azon kívül, hogy a természetes elhasználódás miatt tükörsima a talpa, semmi baja nincs. 3-4000 forintos cipőről beszélünk.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Novics
senior tag
válasz jjeahh #63334 üzenetére
Én, mint köztudott, egy sznob kis pöcs vagyok, de nálam kevésbé sznob pöcsök szerint a Quechua cuccok elég jó minőséget értek már el, és nem extrém - Himalája, Antarktisz - használatra már hozzák a nagy márkák hasonlóan nem extrém cuccainak a minőségét.
James és a Drágám kedvenc hegysége a Kelemen. Irdatlan nagyot szívtak ott 6 éve a "románfenyőben". Küldöm is nekik a hírt. Örülni fognak neki.
-
jjeahh
nagyúr
válasz Mercutio_ #63319 üzenetére
Ma is tanultam valamit. Bár gondolom csak a műszálas csinálja ezt, eddig nagyrészt valami puha szövet kabátaim voltak, azok nem recsegtek sosem.
Freddy76: Nem rajongok a Decathlonos cuccokért, de ezek a kabátok jól néztek ki az árukhoz képest és egyelőre úgy tűnik meleg is, csak hát recseg mintha chipses zacsival lenne kitömve...
"Kocsmában is jó vagyok. Amúgy a síelés jó sport, mert rengeteget lehet közben inni. Sőt, kell."
Meg fotózni, lásd Parci frankó kompaktos képei.
Amúgy ha már síelés, hegyek, ez itt van a közelemben
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
-
fi:zi'k
nagyúr
Urak, lassan indul nálunk a babakocsi keresés. Tudom, hogy van akit már vagy még nem érint a kérdés, így ők szkippelhetik is a továbbiakat. Azoktól viszont, aki mostanság voltak/vannak kis gyerkőccel, kérdezném, hogy férfi szemmel, meg úgy általánosságban is, mire érdemes figyelni vásárlásnál, milyen funkcióért érdemes fizetni, stb? Akár privátban is jöhet.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Freddy76
addikt
válasz jjeahh #63315 üzenetére
Cimbi vett valami Decathlonos síkabátot, aztán minden délután sírt, hogy beázik. Visszavitte, mondta, hogy az a baj, hogy amikor esik a hó, meg hempereg a hóban (mert pl. elesik a sípályán) a kabát beázik. Azzal küldték el, hogy a kabát nem extrém igénybevételre van tervezve. Tehát lehet benne síelni, csak nem hóesésben, meg ne essél bele a hóba.
Amúgy én is síelni vagyok, és csudás, hogy mennyire nem megy. Persze így is megyek nagy tempókat, meg le is jövök bárhol, de pár lecsúszás után szabályosan ég a combom. Azt a 30 kiló súlyfelesleget nem bírja . Le kell fogynom, mert én akarok lenni a suliban a Julcsi Apukája Aki Kurva Jól Síel, És Kurva Jó Arc.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
-
aleister
veterán
válasz zolka78 #63313 üzenetére
Szivi!
Egyébként a kategóriájában szerintem jó film. Semmi extra, de a kötelezőt hozzák szvsz.(#63314) Mercutio_
Milyen felirat?(#63312) t_a_m_a_s
Nyilván nem féltem, mert egy keménytökű bakonyi csávó nem csinál olyat. Fogalmazzunk úgy, hogy ha nem lett volna sötét, és nem lettem volna egyedül, akkor kevésbé csináltam volna azt, amit egyébként sem csináltam.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Mercutio_
félisten
válasz jjeahh #63317 üzenetére
Nagy a hőeltérés kívül és belül, ezt jelzi recsegéssel. Ez nem bug, hanem feature
Akkor aggódj, ha majd törik is, mint annó rockereken a műbőrdzsekiAz is lehet, hogy latin a csaj, persze tudom, felétek kevesebb a kubai mint pesten
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Srácok, vettem Decathlonban egy csecsua kabátot és -15 fok alatt m*rhára recseg, milyen betét csinál ilyent? Valami műanyag? Mert amúgy durva mennyire szigetel, -20 fokos időben melegem volt benne
Mercutio_: Túl van szolizva, vagy csak mellément a wb...
-
Mercutio_
félisten
-
aleister
veterán
válasz madgie #63310 üzenetére
Én tegnap néztem meg a The Autopsy of Jane Doe című filmet. Nos, jó volt, csak kár, hogy egyedül néztem, és kár, hogy este.
Fasza amikor az ember rádöbben, hogy krimi helyett horrorfilmet választott aznap estére.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Balinov
titán
válasz TayRol #63307 üzenetére
Most eszembe jutott a jó öreg kis 205XRD-m és elmorzsoltam pár nosztalgikus könnycseppet...
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
konyi79
addikt
válasz aleister #63305 üzenetére
Na igen, és ez itt vicc. Mert ugye a dízel -legalábbis nálam- az alacsony fordulat szinonimájaként égett be. Na most ha leengeded ezeket oda, ahonnan egy jó szívó benzines vígan felhúz ha nem rohansz, tuti a kéttömegű csere 50k után, de hajtókar csapágy is igen hamar...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BestBuy topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gitáros topic
- Android szakmai topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook