- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz t_a_m_a_s #63997 üzenetére
Márpedig A Szabályzat az fontos. Sőt, az fontos csak igazán.
Valahol egy moderátor most elégedett mosollyal hátradől, hiszen megóvott minket.
Én pedig lázadok, csakazértis: megyek és iszok egy Heinekent.
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Freddy76
addikt
Volt a link a meztelenül jógázó lányról, volt róla egy diskurzus, majd törölve lett az egész. Lehet tárgyalni alkoholról, teljesítményfokozókról, helye van a nőket fikázó topiknak, de pucér nő nem fér el, az fertő.
-
Freddy76
addikt
Nevetséges ez az oldal...
-
cdl
senior tag
Akit érdekel: elkezdődött az Expanse
-
|AP|
veterán
EZEK közül ki melyikhez tud pontos címet?
Nekem az első kettő (három) van meg biztosan, a 4. talán a Szalay u. 5, a 8. talán a Pozsonyi 38, de a többire szívesen vennék pontos elérhetőségetWatchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Mercutio_ #63968 üzenetére
És a jó Mercutio is kiköpött Sirius Black
(#63970) TayRol: És asszem egyúttal az utolsók között is, mert nem nagyon engedték ezt. Szerencsére ndruu kolléga nekem megcsinálta. Jaja, Merci volt az egyike azoknak az őskövületeknek akivel még nem volt szerencsénk koccolni. Mostmár teljes az életem Bár Mazsi, Studi, Bálint még hátravannak, de ami késik, az nem jön időben...
(#63972) Studi: kedvességed határtalan
Holnap majd jól beletépünk...
-
madgie
titán
válasz TayRol #63970 üzenetére
Na, lehet olyat is? Gyerekkoriból is?
-
szuszinho
őstag
Tegnap belefutottam a Trainspotting 2 előzetesébe. Nem is tudtam, hogy lesz. Az elsőt nagyon csíptem.
-
Mercutio_
félisten
Tegnap kiderült, hogy nem csak pollai , t_a_m_a_s is pont úgy néz ki mint az avatar-ja
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Balinov
titán
bassza meg, mondom kiprobalom a trialt az ON1 PHoto Raw 2017-bol erre OpenGL 3.3-ert pofazik. Min hw req-ben bene van az opengl3.3 + 256vram.....ebbol nem lesz proba,ahogy nezem
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
nem ittam vagy 5 eve Guiness-t, szerinted miert? Ugy 1 eve vagy 2 viszont elkezdtek Lager-t fozni, az viszont rohad finom!
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz madgie #63963 üzenetére
ginisz csak feketeribizli szorppel jo, vagy St. patrik napkor, mkor zold g-t mernek a Temple Barban.
amugy meg jo kis red ale/ipa...
-
Balinov
titán
válasz madgie #63960 üzenetére
en is...tavaly nyar vegen ugy kellett vadaszni a teszkoban/sparban a jo sort...Lidlbe meg ott volt a franko
[ Szerkesztve ]
-
-
aleister
veterán
Tamás: (meg mindenki, akit érdekel )
Írtad, hogy felejtsem el, meg nem hiszel ezekben a 4 liter körüli fogyasztásokban. Eddig csak félig tankoltam, így nem akartam messzemenő következtetéseket levonni, de utoljára leszabályzásig teli töltöttem a tankot. 44,32 ment bele, és 975 km-et tettem meg. Még van benne minimum 50 km, mert nem vilog az üzemanyag szintjelző, csak világít. Szóval télen, egy 1300+ kg önsúlyű autó, ha megáll 4.5-4.6 között, akkor simán el tudom képzelniu, hogy egy 5 évvel fiatalabb, 1 tonna alatti kasznival bíró Puntó hozza az említett 4-et.
És eddig -10 - -5 fok között hőmérsékletekről, nehezen felmelegedő motorról beszélünk. Kíváncsi vagyok nyáron mennyivel változik ez.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Studi
veterán
ÉNB Bori. Furcsák ezek a nevek. De ez nem lenne akadály...
-
aleister
veterán
válasz #31733248 #63947 üzenetére
Mi mindkét felületen hirdetünk, 60% AW, 40% FB arányban. Érdekes, mert bizonyos oldalainkra nagyságrendekkel több látogatót hoz az FB, másokra meg az AW. Nem jelenthető ki, hogy az egyik, vagy a másik jobb lenne.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
törölt tag
válasz aleister #63946 üzenetére
Én most akarom picit jobban beleásni magam, bár az egész Facebookot úgy, ahogy van, nem igazán szeretem, még regisztrációm sem volt sokáig. A magánoldalam már régen átment hivatalosba, de fizetett hirdetésem még soha nem volt. A Google AdWords szolgáltatásaival korábban nagyon elégedett voltam, de a FB egyáltalán nem tetszik.
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Novics #63944 üzenetére
" és persze ami még nagyon fontos, az a Sünbarát Alapítvány. "
Készülsz a nyugdíjra mi?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Novics
senior tag
Legtöbbet én is csak a fotós, képelős topikot csoportot nézem meg, az egyetemi csoport kihalt mióta végeztünk, korábban még ott volt pörgés. Anyu néha megosztja a "a kis Józsika halálos beteg volt, de aztán olyat tett, hogy nem hiszed el..." vagy hasonló baromságokat. Na, őt azért nem tiltom, de ha egy random ismerős kezd ilyeneket megosztani, akkor annyi. Húgom zenéibe szoktam belehallgatni, ha nem ismerem, amit megosztott, az MKKP posztjait nézem, és persze ami még nagyon fontos, az a Sünbarát Alapítvány.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Studi
veterán
válasz Novics #63942 üzenetére
Az a baj, hogy már a facebook sem a régi. Kegyetlen módon cenzúrázza, hogy mit látsz, és valamiért olyan cuccok kerülnek sokszor előtérbe, amik teljesen irrelevánsak. Én speciel sokkal jobban örülök az olyan kiírásoknak, hogy X ismerősöm gittelt egy egészségeset és megkönnyebbült, minthogy Y ismerősöm számomra ismeretlen Z ismerőse eljegyezte a számomra szintén ismeretlen Micikét. Vagy a cikkek, hogy a citrom gyógyítja a rákot. Meg hasonló faszságok.
Szóval az ismerőseim azért az ismerőseim, mert elsősorban az ő bejegyzéseiket szeretném látni. Ezért regisztráltam anno a fészre. Aztán kellenek még dudák. Bár ezen asszony kiakadt, így a dudákat inkább az instán nézem telefonon, azt nem látja.
-
Novics
senior tag
válasz t_a_m_a_s #63937 üzenetére
Az úttörő ahol tud segít, és önként szolgálja a közösséget.
Állítólag a chrome-ban van olyan kieg, hogy az egész faladat lenullázza, és csak azoknak a baromságait látod, akiknek megnézed a falát. Vagy mit. A Dagadt Köcsög mondta.
Nálam kb az összes volt munkatársam le van tiltva, meg azok, akik sok baromságot posztolnak, de nem családtagok. Azt hiszem, hogy más nem is írhat semmit az üzenőfalamra, csak én. De legalábbis ezt be akartam állítani. Nem tagadom, viszonylag sokszor felnézek - főleg ha nagyon unatkozok - de nem töltök fent sok időt. Nem sok érdekes dolog van fent. Legalábbis számomra.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
jjeahh
nagyúr
válasz t_a_m_a_s #63939 üzenetére
Sajnos vannak hibák, amik nem akarnak javulni. Nálam pl fél éve csak azok a képek láthatóak, amiken be vagyok jelölve, meg amik frissek, a többi csak akkor, ha elkezdem a mappákat túrni. Mondjuk annyira nem zavar, de másnál is észrevettem már ezt a hibát és a facebooknak is jelentettem, de semmi reakció...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Ear001
addikt
Facebook. Ha dolgozol is vele, tapasztalhatod, hogy nap-mint-nap újabb és újabb bugok kerülnek elő, amit aztán vagy pár óra alatt, vagy csak hónapokkal később javítanak meg. Néha linket nem lehet beilleszteni, néha képet nem méretez, néha a statisztikák keverednek össze. Facebook na.
-
törölt tag
válasz Mercutio_ #63929 üzenetére
Végülis mindkettő a tömegek befolyásolására alkalmas marketing termék, az is, a székely kártya előhúzása és az átlátszó fiúk témaválasztása is. És sokszor az is felül egyiknek, vagy másiknak, aki azt gondolja, hogy nem, mert ő ennél sokkal okosabb.
Moldovát már olvastam, a másikat pedig ebben a témában sem érdemes komolyan venni.
-
t_a_m_a_s
addikt
Fészbukkosok! Másnál sem működik a követés leállítása? Hiába megyek rá az ismerős profiljára, és ott hiába állítom le a követést, utána az alapértelmezésre ugrik vissza... Faxom kivan má ezzel
Holnap majd jól beletépünk...
-
Mercutio_
félisten
válasz #31733248 #63928 üzenetére
Szerintem itt zárjuk le, ez a topic nagyon nem erre való, és a csíkisörös téma tekintetében Freddy már leírta a lényeget
Vallás, kereszténység témát is skippelném, de ajánlanék 1-2 könyvet: 1, 2
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
válasz Mercutio_ #63927 üzenetére
"Legtöbb? Biztos?"
Igen, a legtöbb ember számára azért kérdés a kérdés, mert a betiltással végződő jogvita egyik szereplője magyar, ezt könnyű belátni. Ha egy bukaresti román cég viaskodna a Heinekennel, egy lapszéli jegyzetet nem ért volna meg az egész sztori, ez nyilvánvaló. A cég hovatartozása miatti szimpátiát pedig szembe állítani az értelemmel nem érdemes. Ahhoz, hogy magyarként a magyarnak drukkolj, az égvilágon semmilyen hívószó nem kell - ezt sem nehéz belátni. Mint ahogyan azt sem, hogy az emberek egy részét nem nehéz érzelmileg elfordítani ettől az állásponttól, ha sikerül kiváltani belőlük a "leleplező" cikkekkel, azaz a tények vonalas megválogatásával egyfajta elutasító reakciót. Ez napi szinten működik a marketingben és szépen hat is az emberekre. Ugyanúgy, ahogyan egyébként a "magyar kártya" előhúzása is.
Törvénytelenség - írod, miközben európai színtéren nem számított annak. Az pedig, hogy a magyar kisebbséget valóban érik hátrányok Romániában, ténykérdésnek tekinthetjük és igencsak esélyes, hogy az európai jogi állásfoglalással ellentétes román döntés mögött is vannak hasonló szempontok.
"Hagyjuk ezt a keresztény maszlagot. A házasságok szimpla megerősítései voltak különböző hatalmi paktumoknak."
Szerintem érdemes volna kevésbé offenzív stílusban tolnod, de gondolom, ezt hiába mondom... Élőszóban valószínűleg nem így menne. Mielőtt keresztény maszlagot emlegetnél, érdemes volna felidézni, milyen jelentős szerepe volt a kereszténységnek az európai történelemben. És igen, ettől még hatalmi paktumok köttettek, de az arisztokrácia gyakorlatilag nemzetek feletti volt, nagyon sokan nem is beszélték a magyar arisztokrácia tagjai közül a magyar nyelvet.
-
Mercutio_
félisten
válasz #31733248 #63925 üzenetére
"A tények már ismertek, a legtöbb ember számára az a kérdés, hogy drukkol-e a magyar félnek a jogvitában.'
Legtöbb? Biztos?
Szerintem értelmes embert a tények érdeklik és nem hagyja magát néhány hívószó hatására befolyásolni. Avagy szentesíti-e a törvénytelenséget ha annak hasznából áttételesen (állások) a nekünk kedvesebbek is részesülnek?
Egyébként nem vagyok benne biztos, hogy egy akkora cég mint a Heineken nem ad sok magyarnak munkát...
"Ugyanis a Heineken támadta meg a kisebb céget és nem fordítva."
Öhm, a csíki bepróbálkozott egy levédett név törvénytelen használatával, majd amikor ez nem jött be jó esetben spontán (rosszabban már eleve erre készülve) elővették a jó öreg báncsákakisebbséget kártyát."A különböző uralkodóházak tagjai pedig gyakran egymás közt házasodtak, mivel a keresztényi hit sokkal, de sokkal fontosabb összekötő kapocs volt"
Hagyjuk ezt a keresztény maszlagot. A házasságok szimpla megerősítései voltak különböző hatalmi paktumoknak.
A bazinagy spirituális kötelék pedig emlékeim szerint már jóval az "új mozgalmak" megjelenése előtt szakadozni látszott, lásd belviszályok , uralkodóházon belüli gyilkosságok, más házakkal összeesküvések a hatalmon lévő ellen, stb.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Studi
veterán
válasz rbalint88 #63923 üzenetére
Dehogy... De ismerek olyan puhány alakot, aki eljegyzésre készül!
Sógor felesége kavarja a sz@rt a hagyatéki eljárásban. Mert az szerinte jó. Addig ütném, amíg pislog.
(#63922) konyi79: köszi, ez a gáz a tiltással, hogy hiába csak a trollt tiltom, értelmes emberek hozzászólásai is kiesnek emiatt.
-
törölt tag
válasz zolka78 #63913 üzenetére
(#63913) zolka78
"A tulajdonosoktól eltekintve engem az érdekelne a leginkább, hogy valaki miért nem a sörök és a sörök eredetisége körül keresi a tényeket."
A tények már ismertek, a legtöbb ember számára az a kérdés, hogy drukkol-e a magyar félnek a jogvitában. Hogy mennyire számítanak originális terméknek a székely sörgyártó sörei, az számomra kevésbé fontos, a cég magyarokat foglalkoztat és félig magyar tulajdonban is van, kedvesebb tehát a szívemnek, mint a Heineken.
Másrészt érdemes azt is megnézni, ki rángatja valójában a másik bajszát. Ugyanis a Heineken támadta meg a kisebb céget és nem fordítva.
(#63914) konyi79
Messzire vezető történelmi vita lenne, ha belemennénk a nemzetiségi kérdés kezelésébe és sajnos a történelem oktatás több generációt is félreinformált már e tekintetben. A király személye, mint intézmény nemzetek feletti, s a királynak egy több nemzetiség által lakott országban felül is kellett emelkednie egy-egy nemzetiség nézőpontján, mivel nemzetiségétől függetlenül mindenkiért felelt, aki a birodalmában élt. A különböző uralkodóházak tagjai pedig gyakran egymás közt házasodtak, mivel a keresztényi hit sokkal, de sokkal fontosabb összekötő kapocs volt a nemzetiségi hovatartozásnál, hiszen ez adta meg összetartozásuk közös (spirituális) alapját. Ez nagyon-nagyon sokáig jól is működött. A változást éppen az hozta el, hogy új mozgalmak alapultak az elitellenességre és a tudatosan gerjesztett nacionalizmusra alapozva. A többségük nyíltan nacionalista mozgalom lett és tevékenységük erős külső segítséggel a korábbi birodalmak széteséséhez vezetett (lásd az Osztrák-Magyar Monarchia sorsát), más részük kommunista ideológiára váltott (mint a '48-as ifjúság által kiszabadított Táncsics). Ez azonban nem a nemzetiségi kérdésben történő szigorítás miatt következett be, éppen ellenkezőleg, az 1868-as nemzetiségi törvény az addiginál sokkal szélesebb jogköröket biztosított a tekintetben.
-
Studi
veterán
Amúgy pedig az egykék a világ legönzőbb teremtményei, óvakodjatok, ha beházasodik egy a családba... Főleg, ha domináns nőstényegyed. Faszkivan.
-
jjeahh
nagyúr
válasz Mercutio_ #63916 üzenetére
Pont ezt akartam írni, számomra ez a legfontosabb. A barnát imádom
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Mercutio_
félisten
-
Freddy76
addikt
-
konyi79
addikt
válasz Mercutio_ #63909 üzenetére
Na a probléma pont ezzel van, mi számít, vagy mi nem annak.
Mert tökre igaza van Freddynek abban amit leírt, ha kívülről nagyon objektíven akarjuk nézni. Hogy most tulaj részéről mennyire valós, meg etikus a nemzeti kártya kijátszása annak sincs jelentősége, ha az ottani magyarok magukénak érzik és a román-székely helyzet látják bele, ezért is rakta be ide a témát jjeahh. Mert nem csak ebben, mindenben ez megy ott. És akkor már csakazértis csíki sör, ami lehet így nem több egy szimbólumnál, de ezt elvitatni nem szabad a határon kívüliek helyzetének figyelembe vétele nélkül.
Tudom hülyén jön ki mert akárhogy is, így szétszedtek minket igencsak megdolgozott az ország érte ahogynemkezelte a nemzetiségi kérdést, de még ehhez képest is túltolják a románok lassan 100 éve. -
zolka78
senior tag
válasz #31733248 #63904 üzenetére
A tulajdonosoktól eltekintve engem az érdekelne a leginkább, hogy valaki miért nem a sörök és a sörök eredetisége körül keresi a tényeket. Az igazi csíki nagyon az eredetíségre akar alapozni, csak ezt érdemben nem tudja igazolni se. Fellelhető dokumentumok alapján csak az igazolható, hogy a 16. századtól biztosan történt sörfőzés a körzetben. Ezt több dokumentum is igazolja, de csak annyira, hogy volt ilyen is. Arra semmi érdemleges feljegyzés nincs, hogy ez az adott kornak megfelelően valamilyen "céges" vagy családi formában történt volna, esetlegesen egyedi terméket, márkát vagy hagyományt teremtve. Az első ilyen csak a 19. században jelenik meg amikor is egy sörfözdét alapítanak Csíkszerdán, természetesen nem székely magyarok. Onnantól kezdve van ténylegesen, visszaigazolhatóan, helyi körzetre vetíthető ipari sörgyártás. És ezekre az akkori alapokra kezdett sörgyártásnak a mai végkifejlete az ottani sörgyártás és a heineken a ciuc sörrel, amihez már ők is csak később csatlakoztak. Az ok. hogy valaki akar emellé még egy kis manufaktúrát, ami próbál valami eredetiséget produkálni, csak ez nincs meg. Pusztán csak próbálnak meglovagolni egy olyan lovat ami nem volt az övék, és lehet nem is lovakról volt szó. Persze egészen jól megtalálta a megszólítást a legmegfelelőbb körhöz, és ezzel rögtön nagyot durrantott. Persze ha csak a régi helyi kiskaliberű főzést támasztotta volna fel úgy, hogy emellett székely magyar sörként beilleszti magát a piacra, és nem rángatni akarja az oroszlán bajszát, akkor egy igazán maradandó dolgot alkothatott volna ha az a sör kiváló is egyben, és nem a körítés viszi a pálmát.
Egyébként a tesco onlineon akciósak az üveges staropramenek, ha már sör.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Novics
senior tag
-
j.bravo
addikt
Hadd tereljek témát
Van olyan repjegykereső, ami ajánlott, vagy éppenséggel ellenjavallott?
repjegy.hu, bravofly, skyscanner, cheapflights.com, google.com/flights, stb?
véletlen belefutottam pl a bravofly-ról oldalakon keresztül panaszkodó cikkbe és hozzászólásokba, igaz ezek több évesek.
Nem sima A->B és vissza, B->A utat szeretnénk, hanem A->B->C->D->A lenne az igazi.
Persze lehet ezeket külön-külön is, csak kényelmes lenne egyben.Szóval, ha valakinek van negatív élménye mert lehúzták, bibi voltés elérhetetlenek voltak, nem segítettek; vagy éppen pozitív élménye (rugalmasság, segítőkészség stb), mondja!
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
-
törölt tag
válasz aleister #63906 üzenetére
(#63906) aleister
Én gondolkodom, éppen ezért drukkolok a magyar cégnek. Minden normális országban így tesznek a hazaival. Az pedig, hogy a tulaj kampányt épít a márkája védelmében? Azzal hibázna, ha nem tenné.
(#63907) Mercutio_
Én is hasonlóan vagyok ezzel, szinte minden műfajban van kedvencem.
-
Mercutio_
félisten
válasz Ear001 #63896 üzenetére
Kösz!
cdl: A végén kiderül, hogy minden út
RómábaDebrecenbe vezetaleister: Ezt te nem érted, még csattogóslepkéztél amikor ezek a zenék aktuálisak voltak
Econ: Az a baj ezekkel a zenékkel, hogy ha sokáig hallgatom őket mindig rádöbbenek milyen rég volt mindez. (Mondjuk a hazai rock (Box, mobil, stb.) helyét nálam elég gyorsan átvette az alternatív (PUF, Sziámi, kontroll, balaton, bizottság, kispál, stb.) vonal, és a grunge (Nirvana, Soundgarden, Alice in chains, stb.) ami simán megfért a DM-mel és az EBM zenékkel. Én amúgy is elég zenei vegyesfelvágott voltam/vagyok.
-
aleister
veterán
válasz föccer #63899 üzenetére
Nemigen értelek. Két fronton zajlott a pereskedés. Egyrészt Romániában, másrészt az EU márkahivatalban. Hollandiában nem.
(#63900) Econ:
Véleményem szerint pont a nemzeti szemellenző, ami miatt sokan gondolkodás nélkül bojkottálják a Heinekent. Várható volt, hogy a Románok így fognak dönteni. Mert, mert tudjuk milyenek...
Ettől függetlenül az általam linkelt cikk tényszerű, és ez tetszik.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Mercutio_
félisten
válasz #31733248 #63904 üzenetére
Szerintem hanyagoljuk a politikát, de a tulajdonosi kör mint tudjuk csak 1 dolog, lásd. CBA és Svájcban kikötő osztalék, stb.....
-
törölt tag
válasz Freddy76 #63903 üzenetére
Az a baj a cikkeikkel, hogy vonalasan egy irányba mutatnak. A cég 50 százaléka helyi tulajdonban áll, saját honlapja szerint közel 100 székelyt foglalkoztat, nyugodtam drukkolhatunk nekik, nem kell, hogy egy ilyen "leleplezés" miatt másképp gondoljuk. A cég sokkal "székelyebb", mint amennyire például az OTP magyar (ami mindössze 28 százalékban magyar tulajdon).
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
válasz #31733248 #63900 üzenetére
Épp elegen nemzetieskednek nélkülük is. Az Aleister által linkelt cikkben történetesen semmi nemzetietlent nem látok, tényeket közöl. Márpedig az tény, hogy bármennyire be van állítva ez az "igazi csíki sör" vita Dávid és Góliát harcának, vagy éppen a székely furfang és a nemzetközi nagyvállalat összecsapásának, ez egy szimpla üzleti-jogi vita. Tele ferdítéssel, éppen az igazi csíki sör részéről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook