Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Egy éjszakai Debrecen - Nyíregyháza vonatozás is élmény tud lenni.
-
Mercutio_
félisten
válasz Balinov #58496 üzenetére
Azon nem segít, ugyanúgy letölti, csak nem mutatja míg nem mégy fölé az egérrel.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Balinov
titán
Mobilnetesek kedveert szpojler
20 perce ezen rohogok!
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #58491 üzenetére
Na ezaz. Én is ezt tapasztaltam szerencsére (kopkopkop), hogy a helyieket nem basztatják, csak maradjon is így.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #58487 üzenetére
Egy évig laktam a Verseny utcában..de a Dózsa-Thököly sarok sokkal jobb, kolléganőm is ott lakott valami újépítésűben, amíg németbe nem költözött...
Egyszer akartak fényes nappal kizsebelni... nem sikerült... egyébként nem volt semmi extra, helyieket nem piszkálják.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
spanyoll
addikt
válasz rbalint88 #58488 üzenetére
Ja persze, tudom, hogy 10ből 9 garival szopás van, de attól még kicsit fosok, ha nem ismerem a nevét a megvásárolt terméknek.
A környékkel kapcsolatban meg annyira nem aggódok. Laktam egy évig a Köztársaság téren (most már II. János Pál pápa tér) még a felújítás előtt. Népszínház utca, sűrűje, stb, de egy kisebb vicceskedést leszámítva semmi attrocitás nem ért úgy, hogy éjszaka mászkáltam haza, barátnőm mászkált hozzám, stb.
Persze nem életbiztosítás, vagy nem egy kertvárosiasabb övezet nyugival, de nem is egy Fertő utca és hasonló rettenet.
Amúgy igen, csak albi, ugródeszkának tökély lesz."Super perfundo on the early eve of your day."
-
rbalint88
addikt
válasz spanyoll #58487 üzenetére
Ha ez vigasztal, samsung hutonel is ket-harom het alatt javitanak barmit is garanciaban, mert par napon belul kijon a mokus felmerni, majd megrendeli az alkatreszt, egy-ket het feszult varakozas, majd beszereli. Ez mondjuk a ledes vilagitasnal oke, de amikor a vezerlopanel fosik be es nem mukodik a huto, akkor azert kicsit kellemetlen. Meg szerencse, hogy anyam meg unokatesomek a szomszedok es szet tudtuk osztani a szajret.
Bloghoz: azon a kornyeken lesz izgalom... Remelem csak albi es nem roghoz kotodtok oda.
Btw tegnap hallottam, hogy egy edesanya az o draga szep kisgyermeket Chanel neven szolitja. Sánel bazmeg. Aki arra tippelt, hogy nem napon barnult, az nyert. -
spanyoll
addikt
Köszi a helpet, hűtő berendelve, kurvára remélem, hogy nem döglik meg hamar.
Amúgy senkit nem érdekelő blogtöredék: megint költözök, most a keleti környékére; dózsa és thököly sarok 200m-es körzetébe. Rohadtul várom már az egészet, végre közös lakás barátnőmmel (albi), saját bútorok meg deko, saját kis odú, piszendláv, ilyesmi. Komolyan mondom kb az első olyan költözésem (elmúlt 6 évben 7 elfogyasztott albi), aminél nem zavar a szarakodás a cuccokkal, pakolással, mindennel és rendesen várom.
-
aleister
veterán
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #58478 üzenetére
jól érezte magát na!
/amúgy honnan a rákból kaparászol elő ilyen videókat
gonosz leszek, nemis a merkel wilkommenjáre hanem erre a go west feldolgozásra indultak meg a menekületek olyan lelkesen? /[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Real_Necro
veterán
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
L4mie
veterán
válasz aleister #58475 üzenetére
Ne is mond.. D300 at jófogáson adtam el, debreceni sráccal 2 napig leveleztem, mindenféle fotók meg etc, komplett cuccot szeretett volna, de persze nem volt rá annyi pénze mint amennyiért én akartam eladni a komplettet, összeraktam neki, hogy mit adnék a pénzéért, tetszett is neki meg minden, videó a vázról kívülről, etc.
Erre benyögi hogy debreceni és nem tud pestre jönni, vigyem már el neki, hogy megnézhesse, de nem tudja mikor tudna fizetniMeg az 55 ért elviszem, dolgok is mentek, meg az adok érte használt ps4 et, telefont, kiskutyát, britrövidszőrűt
Másnap jött egy pécsi csóka aki elvitte látatlanban egy-két kérdésváltás után.
Vaku meg eldurrant, mikorra ledumáltam az emberkéve és már útban volt érte, még utoljára kipróbáltam volna, erre elfüstölt a nyák.
Szóval akinek kell egy égett nyákos, de amúgy villanó YN 468-II nikonos és eljön érte annak odaadom kösziért.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
válasz zolka78 #58473 üzenetére
Ráadásul nem is nekem lett volna hanem páromnak aki szegény úgy érzi nincs semmire se pénze, ez meg Tényleg jó áron volt és ott izgult mellettem, hogy visszaírt-e már az eladó, visszaírt-e már, mikor ír már vissza.
Nem sértődöm meg, ott se sértődtem, a cinizmus arról szólt, hogy a releváns kérdésre b*szott reagálni, amikor meg írtam neki, akkor hirtelen tudott röttyinteni egy csípős, oda nem illő választ, amiből lesüt hogy hülye a témában és engem mond lustának, hiszen utána tudok én is nézni, miért írna ő 2 sort....
Naná, hogy felmegy a trollfaktor meg némi védelmező ösztön is és le kell eresztenem a gőzt, hogy ne kelljen göngyölgetnem, erre pl tökéletes ha nektek megírom puffogok pár sort elmondjátok, hogy ne idegeskedjek ilyenen mert fölösleges és peace van.
Na meg, ha nem írom meg neki a magamét, hátradől elégedetten, hogy mennyire jól megmondta ennek a hülyének, és folytatja a szarféle eladói mentalitással történő üzletelést.
RN: Köszi, sajnos nem találtam a kinézett típusokból, Osprey farpoint 70 és deuter traveller 70+10, vagy tatonka escape a cél, csak utóbbit kettőt még nem tudtuk kipróbálni. És tényleg horror áron vannak, de hosszútávra fog kelleni, és hátra is vennénk, nem csak vállra.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
aleister
veterán
Fordítva is van ám ilyen. Anno amikor eladtam két NAS-t mindegyikhez nagyon korrektül kitöltöttem mindent. A specifikációktól elkezdve, a termék előéletén keresztül, a saját és gyártói képeken át mindent. Volt egy srác, aki elkezdett érdeklődni. Aztán vagy 20 PM váltás után, amikor minden nyügjére válaszoltam, kinyögte, hogy valójában neki szerinte elég egy külső dokkoló vagy usb-s HDD keret. A NAS került vagy 11k-ba, szóval ha kicsit hozzátesz, akkor kb ott volt volna, funkcióban meg azért ég és fölg a kettő. Kérdezem tőle, hogy ha már előre tudta, hogy nem fogja megvenni, akkor miért keresett meg. Erre azt mondta, hogy mert látta, hogy én is veszprémi vagyok.
Kész mázli, hogy nem Pesten lakom, mert akkor ezek szerint egész nap leveleznem kéne mindenféle random arccal.
-
athomi
veterán
Jófogáson gyakori, hogy nem válaszolnak, de amúgy nem kell ezt felvenni, csak magadat mérgeled vele.
Nekem meg a limitált kiadású fém díszdobozos 0.7L-es Chivas Regalom-ra állandóan jönnek az 5.000-res ajánlatok, meg az ennyi a reális érte dumák. Van rá vevőm korrekt áron, csak el kéne juttatnom a keletihez.
-
zolka78
senior tag
Meg ne sértődj, de ez most tényleg komoly, hogy valaki leszarja a fejed egy egyszerű táska ügyében és utána te még irogatsz neki mert nem foglalkoztak veled. És ettől még ideges is vagy, nekem ez egy kicsit olyan hisztispicsás. Meg ne sértődj, nem csesztetésből írom , csak érdekelne, hogy mi viszi rá az embereket, hogy egy jelentéktelen dolgot, ami nem is hat rá az életére a körülményeire, ennyire negatívumként éljenek meg, és utána még göngyölíteni is akarják maguk elött. Az ilyenekkel tényleg ennyit kell foglalkozni?
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
-
L4mie
veterán
hát bazki most eldurrant az arcom
utazótáskás hirdetésre írok jófogáson péntek este, hogy érdekelne, de írnom már gyártási évet meg méretet /van s/m m/l méretben)
látszik az hírdető elolvasta írás után 1 órával.
2 napig semmi, vasárnap este látom, hogy már nincs fent a hirdetés, eladta vagy levette tudja tök, de semmi reakció.Írok neki, hogy köszönöm a választ....
Erre ma reggel már vette a fáradságot, és visszaírt, hogy a táska adatait meg tudtam volna nézni neten, nem kell neki az ilyen cinizmus.....
Ez nagyon mellétrafált, qvára nem lehet megnézni a táska adatait neten, csak hogy létezik 2012 óta és 2 méretben 2 nyomi képből ebből semmire nem lehet következtetni.
Hát bazzer jó kis pösti valóság...b***ik reagálni a hirdető a kérdésre és még ő van megsértődve ha szólok neki, hogy hinnye...Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Real_Necro
veterán
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Valszeg jók a philipsek, csak én fogtam ki egy hibás szériát és ahogy elnézem jelenleg is pont ezzel a szériával van tele az ebay. De azért szétnézek philips fronton is...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
-
-
Real_Necro
veterán
-
jjeahh
nagyúr
válasz fi:zi'k #58457 üzenetére
Kösz, ebayen találtam végül Professionalt, azt írja :
"MultiClick® cutting length adjustment with 5 locking positions 0,7 - 3 mm."
"INCLUSIVE:
1 Variable attachment comb 4-18 mm, cleaning brush, oil."Remélem jó lesz ez
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
fi:zi'k
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz jjeahh #58454 üzenetére
Szakállhoz vettem, nekem nem áll jól a hurvinyek frizura szóval gőzöm sincs, majd Bálint mondja a tutit neki is ilyen van.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
jjeahh
nagyúr
válasz fi:zi'k #58452 üzenetére
Ez Magyarországi oldal, nem tudom postáznak-e ide, a "nálunk" az Erdélyben van No meg Paypalen van fölös 70 dodóm, gondoltam abból majd valamit ebayen túrok Ott viszont csak max 3mm fejjel kaphatóak ha jól látom.
Mercutio_: Amúgy rendben van? Nem csípi be a hajat, levágja rendesen, ilyesmi? A tiéd melyik modell amúgy? Mert van belőlük ahogy elnézem kb. 12836 féle
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz jjeahh #58451 üzenetére
Itt is az olcsóbb szegmensben vannak, de van benne anyag rendesen.
Nekem pont az a bajom vele, hogy szakállt vágni valami kisebb/könnyebb kellene.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
jjeahh
nagyúr
-
rbalint88
addikt
válasz jjeahh #58448 üzenetére
nemrég volt Lidl-ben valami "by WAHL" gép kiárusításban 2000-ért, annyit megért. de a 3 éves, anno 4-5ezer forintért vásárolt basic Philips gépemmel finomabban lehet dolgozni. a kettővel együtt nagyon faszán lehet nyírni. nullásra jobb a WAHL, aztán fül körül a philips-szel lehet finomkodni. más hosszt meg nem próbáltam
-
jjeahh
nagyúr
Akkor én is: hajvágógépekből van ami konkrétan nem ajánlott? Volt két drágább Philipsem, az első nagyon jó volt, de az utóbbi sz*r, így kipróbálnék valami újat. Panasonic, BaByliss, Remington megbízható? Vagy tökmindegy, vegyem ami a legjobban tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz spanyoll #58443 üzenetére
Török cucc, mosogépeikhez hiba esetén hónapokat kell várni alkatrészre azért nem ajánlott, hűtő passz, de ott a háztartásigépes topic
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #58443 üzenetére
Cégnél van egy, teljesen kommersz darab, de működik pár éve. Ha jól tudom törököknél gyártják. Sok extrát ne várj pl költséghatékonyság terén. Szóval beko' vállalni....
Szerk:
Szerintem árkategóriától is függ... nyilván nem egy Electrolux meg Bosch kategória (Liebherrt meg Sharpot meg Siemenst meg sem említem). Nekünk itthon Bosch van, igaz az kb netto 505 lityós. Cégnél most krepált be a régi Zanussi, oda meg Electrolux-ot vettem mert óccsó volt meg csöndes meg pont olyan magas, hogy a vízforraló ráférjen, valamint céges fagyi is elfér a tetejében.
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
Urak! Beko hutot szabad venni? Jokat olvastam gyors fel perces kereses alatt. Meg ma ingyen kihozzak mediabol, aztan filozunk rajta nagyon
-
-
aleister
veterán
válasz Mercutio_ #58438 üzenetére
Elvileg most is a demokrácia mellett próbáltak kiállni katonák. Erdogan egy igazi tetűláda. Sajna elég puskaporos hordó a jelenlegi helyzet. Én alapban a puccsistáknak drukkoltam, de nem tudom mi lett volna, ha győznek.
-
-
Byk01
őstag
válasz Mercutio_ #58438 üzenetére
Én úgy gondoltam, hogy Erdogannál keményebben csinálták volna a tisztogatást ... a katonák általában keveslik a civil vezetők keménységét.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Mercutio_
félisten
Ez Erdogan, de én a katonai vezetőkre gondoltam.
Egyébként számomra az is érdekes, hogy míg nálunk a hadsereg általában "ortodox " vaskalapos a hatalmat kiszolgáló attitűddel rendelkezik, náluk az iszlamista irány felé tolódó Erdoganhoz képest ők lennének elvileg a "fékek és ellensúlyok "
Legalább is, ha ezt jól értelmezem :
1960 óta négy alkalommal mozdította
el a kormányt a török hadsereg, amiért
úgy érezte, a politikai vezetés lelépett a
szekuláris útról. Ez egyébként az
alkotmányban is le van fektetve, az
alaptörvény hadsereget nevezi meg mint a
szekuláris rend védelmezőjét.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Byk01
őstag
válasz Mercutio_ #58436 üzenetére
mik a rövid és hosszútávú célok?
Sanszos az etnikai tisztogatás (kurdok p. ex.), hosszú távon meg kb. ugyanaz, mint eddig volt csak a kurdok jelentette fenyegetés nélkül, így hosszan bebetonozva a hatalomba.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Mercutio_
félisten
válasz Lassú Víz #58434 üzenetére
Akkor mégse a tábornokok többsége volt benne, vagy nincs tekintélyűk a beosztottak előtt.
Amúgy pont az jutott eszembe, hogy kedden OK, átveszik a hatalmat, de hogyan tovább, ki(k) lesz(nek) a vezető(k), mik a rövid és hosszútávú célok?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz aleister #58431 üzenetére
Ha nem lenne ott az a rengeteg migráns azt mondanám Erdogannak visszanyalt a fagyi, de így elég komoly zsarolási potenciál és fegyverzet mellett elég sz*pó EU szemszögből.
-
aleister
veterán
Basszus! Mi folyik Gyöngyösön?!
Polgárháború Törökországban? Katonai puccs. Beszarok. Mi jöhet még?Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
-
Studi
veterán
válasz t_a_m_a_s #58428 üzenetére
Vigasztalásul. Enesefvé, de aki dolgozik még, az is megérdemli, hogy vessen rá egy pillantást.
-
*Ropi*
félisten
válasz fi:zi'k #58424 üzenetére
Hajnalban olvastam (sajnos)...
Más: "látványpékség".
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz fi:zi'k #58424 üzenetére
Még ne add fel, lehet járunk az IKEA-felé mostanában!
Persze ehhez tudni kellene mennyiért és mi van az árbanrbalint88: Ti rozéztok, most a Vylian 999 a veritasban (és az alap vörsük is a macska)
-
nagyúr
A francia (Nice/Nizza) eseményekről ti már hallottatok?! Én csak most...
(#58423) Mercutio_
Ha közelebb lennél tényleg elvállalnám korrekt áron.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Mercutio_
félisten
válasz *Ropi* #58421 üzenetére
Az tényleg messze van, asszem utánakérdezek ez itt a szomszédban mennyire ajánlott, de még Bálintot megvárom és gorgo-t mi okosat mondanak.
fizik: Jópénzért mindenki tud
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Star Wars és/vagy PC
buzimádóknak kötelező darab.(#58420) Mercutio_
Jó pénzért megszagértem én neked.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
*Ropi*
félisten
válasz Mercutio_ #58420 üzenetére
Tudok, csak éppen nincs közel Hozzád - a XI. kerületben Mózes műhelye...
-
Mercutio_
félisten
válasz zolka78 #58419 üzenetére
Akkor már csak egy hely kellene, ahol nem néznek hülyének/cserélik ki azt is amit nem kellene, nem elszálltak az árak, és lelkiismeretesen végzik a melót tud valaki ilyet, vagy embert aki ezzel foglalkozik?
-
zolka78
senior tag
válasz Mercutio_ #58403 üzenetére
Én is azt tudom tanácsolni neked, hogy ha nincs a környezetedben olyan aki átnézze megbízhatóan a bicót, akkor vidd el egy szervízbe és ők megoldanak mindent. Viszont a linkelt gumiról tudok többet is nyilatkozni, ugyan is most nekem is ez a tipus van fent, csak 37x622 változatban. Összeségében meg vagyok vele elégedve és csak egy hátrányát tudom felhozni, hogy a felmálházott bringának hegyről lefele nagyobb sebességnél(40km/h-70km/h között) nem olyan jó az oldaltartása, de ez ennél a guminál már bőven túl van az extrém határain. Meg talán annyit, hogy kb. ennél döntöttem úgy, hogy lehet a következő gumiaim már inkább Németektől rendelem. Ugyan is még 2 éve olvasgattam, hogy a Conti a minőségileg gyengébb gumijait kiszórja olcsóbban, és általában a kelet európai nagykerek vásárolják őket. Nem igazán érdekelt a dolog, nem láttam jelentőségét és a bizonyítását sem. Viszont ezt a gumit amikor megvettem akkor feltünt, hogy a gyártói contis cimkén a megengedett max. nyomás csak 4bar volt, a gumi oldalfelületére már 4,5bar volt beütve. Viszont a saját honlapjuk szerint a max ajánlott nyomás az 5,8bar az én gumijaimra. Úgy hogy
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Balinov
titán
válasz *Ropi* #58414 üzenetére
Slow Water: siman, de azt se,hogy lehet meg 10perc sem lesz, igy leugrasz kv-ert vagy egy cigire es a liftben jon rad
[ Szerkesztve ]
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Lassú Víz
addikt
válasz t_a_m_a_s #58415 üzenetére
Nem szokásom.
Bakinov: Az nagy élmény amikor mondják, hogy most ülj le 10 percre, aztán menj el a WC-re. Azt nem teszik hozzá, hogy ha el bírsz odáig menni
Egy kolléganőm mesélte: CT-re várt, és előtte egy csomó vizet meg kell inni. Aztán ahogy kell, a vizsgálat csúszott, egy idős bácsit toltak ki éppen, aki még nagyothalló is volt. A mellé lépő feleségének mondta úgy, hogy zengett tőle a folyosó: összepisáltam nekik mindent!
[ Szerkesztve ]
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Balinov
titán
válasz Lassú Víz #58413 üzenetére
golden memories...mikor a PAMOK-ban vartam a sorom, elottem egy idos neni, bemegy, megkapni a tisztito folyadekot, majd nover kikiseri,hogy uljon le es mondja, hogy 1sarokkal arrebb van a wc. szegeny, elszamolta a lepest...ugyhogy nekem be kellett Veraekhoz menni az osztalyra,ha nem akartam szetfosott padlojuba bemenni..
szegyen, de nevettem rajta10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
*Ropi*
félisten
válasz Balinov #58405 üzenetére
Szóval a meccs jelenlegi állása 18:2? Kíváncsi leszek a végeredményre. Mindenesetre jobbulást minden résztvevőnek, Nektek főleg!
Ha valami virológiai konferencián adna elő, egész autentikus lenne a guminyuszi öltözéke.
[ Szerkesztve ]
-
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Balinov #58410 üzenetére
Bali, jövő héten megyek kontroll laborba, meglátjuk javulnak-e a vesefunkciós értékek... Amúgy teljesen jól vagyok, aminek azért örülök, mert akkor csak nem nagy a gáz. Bár állítólag a vese különösebb tünetek nélkül is meg tudja adni magát. Sajna a tükizés nekem a bélbaj végett "rendszeres" program, néhány évente, később majd évente
Lassú Víz, legyen részed neked is ilyen bevezetésben mindig...
Holnap majd jól beletépünk...
-
Balinov
titán
válasz t_a_m_a_s #58408 üzenetére
!!! Bazze, akkor mar inkabb vakarozok!!!!
Tenyeg, egeszsegugyileg minden rendben talaltatott?
-
Lassú Víz
addikt
válasz t_a_m_a_s #58408 üzenetére
Mivel a bevezetés már megvolt, próbálkozhattatok utána a strap-on eszközökkel is
(#58400) Furkoo: Azért volt bája annak a kornak, amelyik ilyenkor átszögelte volna a bűvész kezét... Ha esetleg egy ilyen mutatványhoz a színpadra hívnak, tuti a bűvész keze lesz alul és nem az enyém.
[ Szerkesztve ]
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
t_a_m_a_s
addikt
Én ezt úgy csinálnám, hogy besétáltatnám a bringaboltba/szervizbe, azt' mondanám, hogy x ideje nem használtam, nézzék át, csinálják meg amit kell. A végén meg kifizetném.
Szerintem kb minden mozgó-kopó cuccot kicserélnek vagy szétszednek-összeraknak úgyis, a gumiból meg nálam (illetve az én futásteljesítményemnél) az dönti el hogy mi megy rá, hogy van-e kedvem 5000-et adni darabjáért. Legutóbb nem volt, valami ennél olcsóbb alternatíva ment felBali: gyógyuljatok, gyógyuljatok! A házassági évfordulótok analógiájára: Amikor legutóbb az asszonnyal kettesben, gyerekek nélkül töltöttünk egy egész napot, akkor épp vastagbéltükrözésre fuvarozott...
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
nagyúr
A gumi ok, esetleg Schwalbe Silento. Markolatból nekem a szivacs jött be eddig legjobban, mert jól csillapítja rezgéseket. Most egy ebayes "ergonomikus" darab van fenn, amiben jó az integrált szarv, de sajnos a markolat maga annyira nem. Van drágán is pl Ergon, de annyit anno nem voltam hajlandó érte fizetni.
Amúgy szétszedés-takarítás-kenés-összerakás + kopó cuccok cseréje és hajrá.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Balinov
titán
válasz Ear001 #58404 üzenetére
Koszi Ear001.
mar csak rohogunk rajta, megmondom oszinten.
Poen,hogy Vera jovo kedden elvileg tanfolyamzaron prezentaciot kellene hogy eloadjon, nem akarja tovabb tolni nagyon, igy lehet, gumikesztyu+maszkban fog eloadni.
Ja,meg ugye mivel fertozo, hivta az osztalyt, hetvegi 2 ejjeles muszaknak lotte, minimum, de mivel 2 napja beosztottak a surgossegire, le kell csekkolniuk,hogy az a 18beteg akit 12 ora alatt o(is) ellatott, megkapta-e
Na, ezen megjobban rohogunk
-
Mercutio_
félisten
No, szeretett véreim, akkor újra nekifutnék a bringarepair projektnek.
Az előzmények és a tanácsok itt, ha jól szedtem össze az általam linkelt gumin és a jelzett markolatcserén (tényleg oda mit javasoltok) kívül az alábbiak jöttek szóba:
- Összes bovden cseréje, talán bovdenház is,
- Lánc lehet még csereérett, de ezt a szerelő majd tudja,
- Fékpofákat megnézni, ha kell az is csere+ a teljes átnézés, szabályzás, olajozás/zsírozás
+ kormány végére menne szarv a kevésbé görbe tartáshoz
+ egy letámasztó is lehet praktikus lenne, abból milyet érdemes?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
rbalint88
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen processzort vegyek?
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN