Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz pikszel #58556 üzenetére
Kis méretben az ennyire apró betűk egyszerűen nem láthatóak Amúgy szerintem külön kéne logót csinálni mindhárom nyelven, csak nekük nem tetszik az ötlet. Utánnanéztem gyorsba' és cannes-től a szigeten át a volt fesztivál logójáig mindegyik így van megoldva, van belőlük külön angol és külön magyar nyelvű is...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
válasz pikszel #58576 üzenetére
Én már mondtam ezt is nekük, hogy akkor megcsinálom gif-ben, de sajnos facebook profilkékpként és nyomtatva nem működik.
Amúgy megérte kitekerni a közelbe, egy zacsi ehhez hasonlóval tértem haza, megvan a vacsi[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
aleister
veterán
válasz pikszel #59257 üzenetére
Vagy de.
Mondjuk a múltkor én is olyan kurva fáradt voltam, hogy kuplung nélkül vettem ki sebességből a kocsit. Igaz már állt, így nem lett belőle komolyabb baj, de gondolom a váltónak azért nem tett jót.
(#59258) Studi
Vissza a jövőbe gyááá![ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Balinov
titán
válasz pikszel #59381 üzenetére
tehat? doktor ur, mostanaban kicsit bizonytalan vagyok, vagy megesem? Erre a kerdesemre a valsz egy hatarozott talan...esetleg...
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
aleister
veterán
válasz pikszel #59523 üzenetére
Tipikus PortraitPró. Ott csak az arc kap retust.
(#59524) fi:zi'k:
Én azért adnék neki egy U-t is, bár ebben a konkrét esetben asszem most nekem inkább csak kuss a nevem.(#59526) pikszel
Nice try dude, nice try...[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
SidCorky
őstag
-
*Ropi*
félisten
-
jjeahh
nagyúr
válasz pikszel #61490 üzenetére
Most nekem is van egy Merrellem, igaz még új, szal hosszú távon nem tom beválik-e, de eddig elégedett vagyok vele. Ez a Vision Street Wear jó minőségű cucc? Eddig Keds, Superga, Toms, Converse, Kawasaki tornacipőket hordtam, de jövő nyárra valami mást márkát szeretnék, kipróbálnék valami újat, ezek a vászoncipők úgyis olcsók általában...
-
jjeahh
nagyúr
válasz pikszel #61494 üzenetére
Nekem pont olyan kell amiben nincs anyag, sima vászon és kaputt , mert nyáron minden másban lefő a lában, amit nem szeretek. De persze azért az a kevés anyag legyen jó minőségű, pl. 2 éve vettem egy Ellesse tornacipőt, na az nagyon sz*r volt, nagyrészt műanyag volt az egész, égetett is rendesen . Valami olyan anyagminőségű lenne frankó, mint a jobb olasz tornacipők (pl. Superga), csak ne essen szét 1 hónap használat után, ne legyen túlárazott és ne legyen 3 kiló párja . A Pro-Keds pont ilyen lenne, csak visszafogottabb sötét színben nagyon ritkán találok...
Ja amúgy Converse nekem sem vált be.Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
pikszel
addikt
válasz pikszel #61596 üzenetére
Az kimaradt az előbb, hogy vemhes volt Csacsi. Igen, így hívták
Mosolyogjunk is egy kicsit szerintem.„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
jjeahh
nagyúr
válasz pikszel #74210 üzenetére
Á nem, túl messze van ahhoz, hogy odáig montizzunk, eddig a leghosszabb tekerésem 153km volt, a végén kb már négykézláb mentem haza, igaz 2200m szintemelkedés is volt benne.
Erről a Körösfeketetóról még nem is hallottam amúgy, pedig ahogy elnézem annak a vásárnak nem kis hírneve van.Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
-
Mercutio_
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest