Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz Novics #58593 üzenetére
Nem publikus netre gondoltam, hanem intézményi hálózatra. És csak mint egy későbbi szint, de az eddigiek alapján nem vagy egy habókos típus, nyilván úgy is akkor lépsz ilyen irányba, ha már biztos tudással rendelkezel "rendes" adatbazi területen.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
-
veterán
Stabil és jó W7-ről W10-re érdemes cserélni?
Talán holnapig lehet frissíteni ingyen?!
Már rég nem az a béta stb. verziós próbálkozós vagyok, nem érdekel a sok új baromság...
A céges laposon is fosch pl. az Off365. Maradt volna a régi, de ott nem kérdeznek!
Előírás a használata, pont.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Byk01
őstag
Egy kis sport: [link]
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
spanyoll
addikt
Ezen azért jót röhögtem:
De lehet, hogy hamarosan vége a mókának, ugyanis a NOL a “A kormány betiltja a Pokémon GO-t!” című cikkben számolt be róla, hogy július végén letilthatják Pokémon GO használatát Magyarországon, mivel az illetékesek szerint az alkalmazás nem felel meg a taxirendeletnek. “Az Alkalmazás segítségével emberek juthatnak el A pontból B-be, avagy Abrától Bulbasaurig. Ez egyértelműen személyszállításnak számít, márpedig a Pokemon GO játékosos nincsenek sárgára festve, nem adnak számlát, és nincs rajtuk légkondicionáló sem” – magyarázta lapunknak az okokat Metál Zoltán, az Országos Taxis Szövetség elnöke, egy Nokia 3310-es büszke tulajdonosa.
@Coxer: Kapják be, nagyon nem tolerálom az ilyet. De nem baj, most már spóroltam havi kb 1300Ftot. Az éves szinten 15K. Tíz év alatt vehetek egy 300K-s szuzkát belőle!
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Novics
senior tag
válasz jjeahh #58588 üzenetére
Szeptember elején megyek megint a Radnai-havasokba, ha már szóba került a Keleti-Kárpátok.
Merci: Tudom, hogy elég korlátos, de ezzel most tudok nekik mutatni egy-két dolgot, a nevszülős csaj tökre el volt ragadtatva, hogy amit eddig kézzel szöszölt, azt 2 perc alatt összehoztam egy lekérdezéssel. A neten keresztül elérhető DB-vel meg az a gond, hogy azt be is kell biztosítani, arra meg jelenleg én kevés vagyok. Különleges adatok tömkelegét kezeljük. Egy ősöreg program van rá, amit már nem támogatnak, szóval azt kéne kiváltani egyszer.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
zolka78
senior tag
válasz madgie #58589 üzenetére
Azért az ott arrafele nem akkora távolság. Szováta nekünk is benne van a tervben de csak 1 naposra. Gyergyón lecuccolunk, aztán csillagtúra mindenfelé.
jjeahh: nekem a drága feleségem nagybányai, így azt a részt már bejártuk jó párszor, de a keleti Kárpátok az eddig kimaradt neki, így most oda megyünk inkább mint ilyen strandolós pihengetős miújságra, persze Szovátán pancsikolunk egyet.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
zolka78
senior tag
válasz jjeahh #58580 üzenetére
Jut eszembe, mennyire vagy ismerős Gyergyószentmiklóson? 2 hét múlva megyünk oda és kellene egy jó étterem ahova mindennap beülhetünk legalább egyszer, esetleg kétszer kajolni. Tudod az a hely ahova 2 csavargás között be esel tök éhesen és jól megtudod tömni a hasadat a családdal, aféle helyi etető.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
cOxeR
Ármester
válasz Real_Necro #58585 üzenetére
Nem épp megyek bunyózni.
Nem tudom mi van itt, de ez már igazi chicago... a gáz, hogy 1,5 hónapja is volt valami lövöldözés akkor meg az artézi kútnál. -
Real_Necro
veterán
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
cOxeR
Ármester
válasz spanyoll #58583 üzenetére
Az a helyzet, hogy sok helyen... én a diginél voltam úgy, hogy egyszer csak megszűntek csatornák, minden tájékoztatás nélkül. Felhívtam őket, az volt a válasz, hogy a weboldalra kiírták. Mondom köszi, jó fejek vagytok, ez aztán a korrekt üzleti magatartás.
Ami meg aztán az ultravicc kategória... a napokban véletlenül kétszer indítottam ugyanazt az utalási megbízást, ugyanannak a cégnek, ugyanarra az összegre...
Felhívom a bankot, hogy elcsesztem, az utalás várakozóban van, mert hó végi lejáratkor kell átutalni.
Netbankban nem tudtam törölni, gondoltam felhívom őket és törlik, max azt mondják fáradjak be egy fiókba.
Nem, ez így nem megy... 2 ezer forint az utalás törlése, és figyeljetek, ami nem biztos, hogy sikeres.
Kicsit le is fagytam, mondom megismételné kérem?
2k... és nem biztos, hogy sikerül törölni.
Úgyhogy a konklúzió az lett, hogy hagyom a fenébe, elutalom kétszer, majd 29-én, ami ugye vicc... és majd túlfizetésem lesz a szolgáltatónál és következő hónapban nem utalok.
Összegezve, a számlámon van a pénz, van egy ticket, hogy majd utalni kell, egy számlaszámra, 1,5 hét múlva és ezt nem lehet díjmentesen és 100% biztonsággal törölni?
Tényleg én ülök fordítva a lovon? -
spanyoll
addikt
Beszarok, hogy lemondok valamit és basznak kitörölni MINDENHOL a szolgáltatások közül. Ma voltam a trémobilnál, hogy hé srácok, mégis mi a tököm ez a 890Ftnyi akármilyen biztonsági program 2 a számlakivonatomon?
Az ügyintéző se tudta, hogy mi ez, de kitalálta, hogy ilyen balesetbiztosítás szerű valami. Mondom tökre jó, nem kértem ilyet, a készülékbiztosítást meg már mikor lemondtam. Oké, kikapcsolta.Jövök haza, érkezik a mail a UPC-től, hogy számlám érkezett. Csodás. Fizetném be, erre látom, hogy ott szintén valami biztonsági szoftver címén vonnak le 4-500ftot. Telefonálok, hogy ez mi? Hát ez ilyen biztonsági program. Tökéletes, de ezt is lemondtam anno és rohadtul nem kell. Oké, kikapcsolják.
Komolyan elgondolkoztam, hogy hol vonhatnak még le kik és miért mennyi pénzt, mert nem lepne meg ha még párszáz vagy pár ezer forintomba fájna havi szinten ilyen baromság.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
jjeahh
nagyúr
válasz pikszel #58576 üzenetére
Én már mondtam ezt is nekük, hogy akkor megcsinálom gif-ben, de sajnos facebook profilkékpként és nyomtatva nem működik.
Amúgy megérte kitekerni a közelbe, egy zacsi ehhez hasonlóval tértem haza, megvan a vacsi[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Mercutio_
félisten
válasz Novics #58574 üzenetére
Access-nek is vannak korlátai, illetve kisebb-nagyobb
bugokfeature-ök, komolyabb adatbázist, főleg fizikailag is egymástól távol lévő felhasználás esetén rendes adatabaziban rakj majd össze. (És még ott is lehetnek fennakadások lokálisan ha vacakol a helyi hálózat, de ez legyen az ottaniak gondja)Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #58573 üzenetére
amint lesz idom fogok, csak most meghalas van melohelyen
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Novics
senior tag
válasz Mercutio_ #58569 üzenetére
Sajnos még csak inkább az elején, semmint a közepén. Az a gond, hogy sokáig fogalmam sem volt, hogy merre kéne indulni, de most már elköteleztem magamat. Jelenleg csak accessben zsonglőrködök, ami nagyon távol áll a rendes adatbázisoktól, ezért is gondoltam, hogy kezdésnek "cégen" belül váltanék, mert itt már az is nagy előrelépés lenne, ha helyi szinteken lenne valami egységes, jól megtervezett nyilvántartás. Aztán persze a cél egy országos nagy közös adatbázis. Persze ez csak álom.
-
Balinov
titán
válasz szuszinho #58571 üzenetére
tegnap jo volt, kb 3-4 oran keresztul nyomattam rajta par EELKE KLEIJN live setttet. Laptoptasiban vittem haza, meg hoztam be, lehet ott benyomodott. Akkor se kene ennyitol.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
-
Mercutio_
félisten
válasz Novics #58551 üzenetére
Valami b*zi játék gondolom, amiben a gogli térképre vannak ráb*szva begyűjtendő pukimonok. Amolyan pukimmon-geotagging
És adatbázikkal most hogy álsz (akár elméleti, akár gyakorlti szinten?), azon belül merre indulnál?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #58567 üzenetére
Hinye, erre nem is gondoltam. Megnyomogattam mind3 gombot, vissza laposra, majd O+2-re, megint laposra, kipp-kopp minden OK.
szerk:
a bunko fejem mindensegit, elfelejtettem. szoval koszi Andras![ Szerkesztve ]
-
-
Balinov
titán
Sracok, fulhallgato szakik.Tegnap megjott vegre a Bangoodrol a Xiaomi Hybrid agybadugos, minden OK volt vele a gyors proba erejeig tegnap (laptop + OnePlusTwo)
DE..
ma szokas szerint belottem a YT-s zenet, Hybrid be az agyba es egy ido utan feltunt,hogy a beallitott hangero elmaszik laposra kotve (Latitude). Konkretan par mp alatt felkuszik a hangero csuttra vagy csut kozelebe.
Termeszetesen nem nyulok kozbe sem a madzagon levo hangeroszabalyzohoz, se a dell billzeten levo hangeroszabalyzohos, sem a windows (7, Enterprise) hangeroszabalyozojahoz sem. Utobbit megnyitva es hatradolve a szekbe latom,hogy kuszik fel a hangero.
Korabbi JVC-t bedugva ilyen tunet nincs.
Atdugtam az O+2-ba, ott is hasonlo tunetet produkal, azzal a kulonbseggel, hogy zene (YT,megintcsak) lejatszas kozben mozdulatlanna dermedve hol le, hol felkuszik a hangero. Viszont itt sosem csutra, egyik iranyban sem.
Most akkor mivan? Hibas darabot kaptam? Kerdezzek ra a szaktopikban?
kocce
B10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
jjeahh
nagyúr
válasz madgie #58563 üzenetére
Kösz! Ja rettegek a medvéktől már, ha már fesztivál, a szomszédban épp most folyik egy és tele van a hely ilyen plakátokkal (vigyázat, medve veszély!)
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
válasz Real_Necro #58560 üzenetére
Szerintem is, no meg senki nem annyira hülye, hogy ne értse meg miről van szó és nem hiszem, hogy ennyire véresen komolyan kell venni, pl. Sziget facebook profilképje angol, a Volt-é meg magyar, a plakátjuk meg néha magyar, néha kétnyelvű, máskor meg csak angol... egyelőre nem tudom lebeszélni őket a háromnyelvű logóról, nagyon ragaszkodnak hozzá, aztán meglátjuk mi lesz. Most inkább egyet kitekerek valamelyik hegybe gombászni, kisszellőztetem a fejem
-
madgie
titán
válasz Real_Necro #58560 üzenetére
Mondjuk szerintem az angol, a francia meg a német egyből megérti a ritmusfesztivált magyarul is.
-
Real_Necro
veterán
válasz jjeahh #58559 üzenetére
Így még a normál felirat is kicsi. De lehet akkor a nyelvenként megjelenő logo a legjobb.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
jjeahh
nagyúr
válasz Real_Necro #58558 üzenetére
Nekem is tetszik, csak amikor kis méretben használják fel nem fog látszani az alsó szövegből semmiFb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Real_Necro
veterán
válasz jjeahh #58555 üzenetére
"Ahogy elnézem a logót sehol senki nem szokta több nyelvűre ferdíteni..."
Egyébként pikszel verziója nekem tetszik.
-
jjeahh
nagyúr
válasz pikszel #58556 üzenetére
Kis méretben az ennyire apró betűk egyszerűen nem láthatóak Amúgy szerintem külön kéne logót csinálni mindhárom nyelven, csak nekük nem tetszik az ötlet. Utánnanéztem gyorsba' és cannes-től a szigeten át a volt fesztivál logójáig mindegyik így van megoldva, van belőlük külön angol és külön magyar nyelvű is...
-
pikszel
addikt
válasz jjeahh #58555 üzenetére
Az egalizálás és a betűk vastagságának különbsége miatt az én szemeim szétszaladnak az alsó fertályon. Az nem megoldás, hogy az utolsó két szöveg egymás mellett van kisebb méretben? Valahogy így.
[ Szerkesztve ]
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
jjeahh
nagyúr
Srácok, egy kérdés nem csak dizájnereknek, sőt inkább laikus vélemény érdekelne: szerintetek is furán néz ki egy logó ha alatta két méter apró szöveg van? Ennek az Erdélyi fesztiválnak csinálom épp az arculatát, logóját és azt akarják, hogy a logó alatt a szöveg 3 nyelvű legyen, kb így Szerintetek nem ízléstelen? Nem elég ha a plakát, bannerek, egyéb helyen az infók 3 nyelvűek? Ahogy elnézem a logót sehol senki nem szokta több nyelvűre ferdíteni...
-
Novics
senior tag
válasz rbalint88 #58552 üzenetére
Ha már lenne valami biztos, akkor most felmondtam volna. Kezdésnek a fenntartónknál próbálkozok, hogy országos szinten vezessünk be egységes nyilvántartást, vagy hasonlót. Ha nem jutok velük dűlőre, akkor meg irány a versenyszféra. (3-4 éven belül amúgy is.) Az adatbázisok érdekelnek, azon a vonalon kéne elindulni.
-
Novics
senior tag
válasz Mercutio_ #58547 üzenetére
Azt hiszem ideje lesz ráguglizni, hogy mi ez a vacak, mert már mindenhol erről lehet hallani.
Jó kis felmondási hullám van nálunk. Múlt csütörtökön felmondott az egyik gazdaságis csaj, aztán az utógondozós ügyintéző, (meg még lakásotthon vezetők közül is felmondott jó pár, csak még korábban) majd meló után még én is bementem a főnökhöz, hogy beszéljünk arról, hogy mit tud ajánlani, merre tovább. Sok újat nem mondott. Konkértan még nem mondtam fel, de jeleztem, hogy már ne nagyon számítson rám jövőre.
-
zolka78
senior tag
válasz Mercutio_ #58547 üzenetére
Ezt teljes egészében eltudom fogadni. 1 hónapja voltam ott és bizony volt olyan, hogy a bringáról leszáltam pösenteni de csak az autó út széléig merészkedtem nem mertem bemenni a susnyásba mert ott virított a piros kis halálfejes tábla.
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz t_a_m_a_s #58545 üzenetére
Az a baj, hogyjjó esetben is kb. akkor érnék oda, mint Freddy a pesti talikra
rbalint88: Megy cicakutya is? Ha jövő héten nem, utána nekem csak hétfő játszik.
-
-
*Ropi*
félisten
válasz madgie #58538 üzenetére
(#58539) jjeahh: Most akkor csak egy dolgot kellene tisztázni: miért az ő kalibrálatlan nyomtatója a hitelesítő eszköz, amikor Te is meg a nyomda is kalibrált? Egyedül ő a kakukktojás - naná, hogy gázosan néz ki nála. Ha a nyomdai próbanyomat is gázos, akkor van gond.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
zolka78
senior tag
válasz Mercutio_ #58533 üzenetére
Nekem ilyen fazonú fotós tatyóm volt amig dslr-t használtam csak a Kata-tól. Nagyon szerettem, kényelmes volt. Egy középkategóriás dslr alap obival, kisebb telével, normál fixel, pár kacattal belefér. Milchez meg már nagy, de annak idején írtam is róla a logoutra. Viszont a Kata-nak vannak verziói különböző méretekben, azok akár milchez is ok.
-
*Ropi*
félisten
válasz jjeahh #58525 üzenetére
A Te nyomtatódon nyomtatta vagy a sajátján? Akármelyik is volt de nem volt kalibrálva, akkor nem beszélhetünk színhelyességről.
A bibi az egyébként, hogy RGB-ben nézed a CMYK színeket: sosem fogod azt látni ami valójában ott van. haverodnál azért nem látsz nagy különbséget, mert tippre az ő monitora is csak sRGB-t tud hardveresen, így a többi árnyalat szimplán elvész.
Jó megoldás amit Ear001 írt, hogy kérsz egy próbanyomatot, hazaviszed és összehasonlítod a monitoron lévővel, majd szemre utánaállítod.
A jövőre nézve magadnak spórolsz időt, ha RGB-ben szerkesztesz és csak a végleges változatot konvertálod át CMYK-ba, mert így csak 1 (vagy 2) lépésben kell a színeket ellenőrizned.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz madgie #58534 üzenetére
Passsz, csak bedobtam, és húzok vissza melózni, de fél szemmel mintha egy valag képet láttam volna a tételnél.
-
Mercutio_
félisten
Bangoodos fotós tatyó, spanyoll-nak szerinte tetszene
-
jjeahh
nagyúr
Nekem kalibrált 1600x900 thinkpad van meg egy szintén kalibrált tn paneles fullhd monitor. Tudom, hogy gyengék, viszont haverok kalibrált ips monyóján sem érzek igazán nagy eltérést ha végignézegetem pl. a saját fotóimat, szal ha a nyomtatott anyag is csak picit tér el attól amit én itthon látok az nem gond, viszont ha annyira elcsesződik, mint a szervező amit kinyomtatott, az már gáz, konkétan a nagyrészt zöld plakát full lila és kopott lett.
-
jjeahh
nagyúr
-
Ear001
addikt
válasz jjeahh #58523 üzenetére
Sűrűn fohászkodsz egy általad gondosan kiválasztott felsőbb hatalomhoz. Elmész gépindításra, és megnézed, mit próbálnak nyomtatni és ha nagyon gáz, ott reklamálsz.
Az, hogy te kalibráltál valamit, még nem jelenti azt, hogy a nyomda is úgy, sőt egyáltalán kalibrált valamihez, de ha igen, akkor tuti nem úgy, mint te. Aztán ott a gépmester, a papír, a festékek, amik mind beleszólhatnak az eredménybe...
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz aleister #58524 üzenetére
Kalibrálva van colormunki display + dispcalguival és saját nyomtatón amikor kinyomtatott egyet a rendezvény főszervezője teljesen másak lettek a színek. Vagy ez nem az én hibám és nyomdában már jó lesz?
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Srácok, illustratorban megszerkesztettem egy plakátot cmyk-ben, mit kéne tennem, hogy a nyomdában amikor kinyomtatják a hús-vér plakáton ne csússzanak el a színek meg a kontraszt?
-
rbalint88
addikt
válasz Mercutio_ #58520 üzenetére
Opel agila, 10 evesen, valos 60k kmrel, vegig markaszervizbe hordtuk, onnan vettuk az utodot is. Kerdezzuk mennyiert szamolnak be. Haaaaat, 300, max 350. Mondom akkor koszi nem, megoldjuk. Lemostam-kiporszivoztam a kocsit, csattintottam rola 10 kepet, hd kepekkel ment fel hahura 650-ert pentek delutan. Meg aznap hivtak, hogy vasarnap jonnenek megnezni. Kerdes nelkul vittek 600-ert a kocsit. Es nem kisssssebsegiek. Valahonnan Szombathely mellol jottek.
De az avensist is ket ora alatt adtam el. Igaz a piac legolcsobbja volt, de talan annyit se ert itthon megerheti a kinalat tetejebol valogatni, nem fizetik meg a jo allapotot. -
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #58520 üzenetére
Azt azért hozzá kell tenni, hogy végig jó kezekben volt szervizelve apám által.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #58518 üzenetére
Vidéken sok a balek
Após 13 éves valid 100k km-es 3 éve márkaszervízben telibe fényezett (jégeső után biztosító fizette) tháliát 500-ért adta el, mert nem talált rá vevőt drágábban, és a márkereskedő se számította volna be többért.
Én egyébként olyan személyre apellálok, aki megnézte márkakereskedőnél mennyiért számolnák be, és kb. ilyen árat kapott, viszont se ideje, se energiája nemzetiségi vevőjelölteket elhajtani/alkudozni velük, stb.
-
aleister
veterán
válasz rbalint88 #58511 üzenetére
+ Merci, Studi:
Köszi srácok!
A történet érdekes. Most kaptam egy levelet, hogy a Genertel követel tőlem 3xxx petákot 2014.08-2014.10 időszakra (60 nap). Ez csak azért érdekes, mert a kocsit 2014.03-nál kivonattam a forgalomból ideiglenesen (2014.09-től ez végleges lett automatikusan), és ezzel egy időben fel is mondtam a szerződést. Természetesen még 2013 októberében, évfordulótól kifizettem az egész 2014-es évi biztosítást, tehát 2014.12.31-ig. Ezt maga a Genertel igazolólapon a rendelkezésemre is bocsátotta. Innét kezdve nemigen értem e a követelés mibenlétét.
Ha itt valaki pénzt követelhetne, az én lennék, tekintetbe véve, hogy olyan kocsira fizettem be a biztit, ami részt sem vehet a forgalomban, ergo még nekem járna vissza a pénz. Pár ezer forintról van szó, így nemigen jártam utána, de hogy ezek után még tőlem követeljenek pénzt...Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #58516 üzenetére
Szüleim most adták el a kombi G Astrát (vettek helyette egy 2016-os J-t), 17 éves kb 173k km-el. 525-ért vitték vidéken.
Az én 17 éves járgányomban 131k km van, 500-ért nyaggat kollégám, hogy adjam neki, de valahogy úgy vagyok vele, hogy 600-ért sem fogom szerintem eladni. Jó lesz második autónak.Mai vicces:
[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Mercutio_ #58515 üzenetére
Pont mostanában nézegettem én is, mennyiért menne el a fiesta, ami 10 év alatti, nem lelakott, kicsi, kisbenzines. Bálintnak igaza van, inkább 1 milla. Ha jó ismerősnek adom, 850 körülért gondolkodnék. Az Astrában sok a km, az vihető lesz 500-ért, kb egy év múlva...
Ismerős felesége most száll ki egy Mégane kombiból, 10 éves, egygazdás, valós 50K km van benne. Azt kéne megvenni, csak kb 100 jelentkező van rá...
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #58514 üzenetére
Ismerős ilyen áron vett baráti körből yarist, TayRol clio-t, a swift az nyilván hasonlóan ismerőstől jöhet csak össze.
Aztán lehet, hogy esélytelen a dolog, de egy próbát megér.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
rbalint88
addikt
válasz Mercutio_ #58512 üzenetére
A 10 ev alatti, nem lelakott, olcso kitetelek kozul kettot valaszthatsz haverek yarisa (1.3, szeria vegi) 970 volt tavaly es az se hibatlan. Az o t-sportja meg 1,3M es az is 11 eves auto...
Gomboc swiftbol 1.5gs-t kell venni (1.3-nak gyikos a valtoja, 100 javitani), de ezek jellemzoen 7-800+
Clioval nem simerkedtem melyebben, mivel nem ferek el a kormanynal. -
Mercutio_
félisten
válasz aleister #58508 üzenetére
This is NOT England (aztán lehet mákod van, majd valamelyik autónepper megmondja a tutit)
Ha már autó: Ha valaki hall 10 év körüli kisebb benyás nem lelakott jargányról ismeretségi körben jó áron gondoljon rám!!!
-
aleister
veterán
Lányok!
Ha év közben mondom fel a kötelező biztit a gépsárkányról forgalomból való kivonás miatt, akkor időarányosan ugye visszajár a fennmaradó biztosítási összeg?Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Real_Necro #58504 üzenetére
Azzal nincs tapasztalatom, de az elmondottak alapján nem is vágyom rá.
Mondjuk azt nem tudom, ez hogy jön ide?!Amúgy a burger blogon is írtak róluk.
(#58506) Real_Necro
Ja, én ezt a vmelyik Nyugatiban lévő kajáldáról hallottam.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Real_Necro
veterán
-
fi:zi'k
nagyúr
Urak, ha a KöKi környékén jártok és egy jó gyorskaját akartok, ajánlom a Terminálban lévő Chimichanga-t.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc