- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
válasz
üzenetére
Vagy az is lehet, hogy szerencséd volt.

Bár éppen tegnap láttam, amint egy SH partiban (ami amúgy egy csonka full table volt) egy pacák sorra nyerte a potokat, egymás után vagy négyet, és mindet sorral. De ilyenekkel, hogy 46o-al nézett preflop emelésnél flopot. Egyszerüüen minden bejött neki. Körülötte ilyen 2-4$-os emberek ültek, öö 54$-al ült be ha jól elékszem, én 64$-nál hagytam abba a vizslatást. Kb. 10 percébe tellett mindez. Amúgy nagyon laza asztal volt, és öö is nagyon lazán játszott. Ugy látszik így kell.
Mindjárt írok errööl én is egy könyvet.
Ja, azt észrevettétek már, hogy HU-nál, ha önként eldobod preflop a lapod, a következöö leosztásnál az ellenfél az esetek úgy 80-90%-ban szintén eldobja? Mintegy visszaadja a pénzt. Csak akkor van gáz, ha a következöö leosztásban AA-t kapsz kézbe.
Ja, és magamon is megfigyeltem ugyanezt, ha eldobja, a következöö körben hajlamos vagyok én is eldobni. Pszichológusok, ezt magyarázzák meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest